nem vagyok otthon ipariban, így ha többen is ezt írjátok, akkor bár kétkedve, de elfogadom
nem vagyok otthon ipariban, így ha többen is ezt írjátok, akkor bár kétkedve, de elfogadom
sose mondtam, hogy nem a kisebbség
A teljes átlag 300k körül lehet, amit ezek szerint egyezkedés után olyan megosztással, amiben egyetértünk, ki is lehet hozni ;)
nyuszi ne eröltesd ezt a maximum meg bonus témát, engedd el jobban jársz, ha nem akarsz még le is pippantani :), nem a gugli fordítóból tudok latinul
Én aki az építőiparra max a sóderdomb tetejéről látok rá, Bobynak abban igazat adok h az ipari építkezéseken jóval kevesebbet keresnek mint a lakosságin jelentsenek ezek bármit is, és az iparin nem igen áll le a munka télen se, ráadásul a határidő is jobban szorít nem lehet azt mondani az építtetőnek, h főni nehari de mexcsúszunk egy hónapot.
ha feketét, túlórát, fiszaszt beleveszel, akkor reális a 45-55
Tehát amit általánosnak és fixre vettél, még mindig kisebbség
Szar is lenne a deáknak , ha úgy értelmeznék, mint te, hogy a 30% egy diszkrét értéket vesz fel, és szegények be kellene érjék 600k huffal:)
A latin szótárban majd keress rá a minimum szóra is, ne csak a bonusra.
na vmi ilyesmi lehet a reál...
"De még ha a 70% a 240-t keresné, ami (szted kizárt, de már közelítene ahhoz amit itt sokan állítanak), a 30%-nak így is 500kHUF felett kéne keresnie."
én annyit mondok ätlagok: 55% 240, 35% 400-500, 10% 500+
Sehol nem lesz statisztikában, mär kiveséztük, miért. KATA-s nem annyi, minimälbéres többsége csak papiron az, feketén kap többet vagy kevesebbet. Külföldröl szezon munk´ban és fusiban hazahozott pénz sem látszik statisztikákban.
Prémiumok és bonuszok nagy része is fü alatt megy...
hát aki nem issza el:)
Nyuszi te iszonyat fű vagy matekból, már csodálkozom hogy lett meg az érettségid ?
"Ha 30 % jóval átlag felett keres, akkor az minimum 4-500 ezer környéke, és nagyon nagyon sokaknak, 30%-nak. Erröl beszéltek ti."
"És 70% meg keresi a 180-at, 240-et."
Ha az átlag 1000 ájró, és a 70% keres 180kHUF-t akkor a 30%-nak mennyit kellene keresnie h kijöjjön a zátlag ? szted 400-500 környéke ?!!? annyit segítek bazzki h jóval 600kHUF felett. Nem csoda h a mediánban találtad meg a fontos mutatót, ahhoz még számolni se kell tudni, a zátlag az már úgy tűnik erőn felüli vállalkozás lenne egy nyúlnak, keresd inkább a salátás kertet :)
De még ha a 70% a 240-t keresné, ami (szted kizárt, de már közelítene ahhoz amit itt sokan állítanak), a 30%-nak így is 500kHUF felett kéne keresnie. Fura egy dolog ez az átlag, bazky
ez akár még igaz is lehet, de én az arányt inkább 55-45%-ra becsülöm
Statisztika pedig mutat ami után adozni hajlandoak
csak nem noi egykeresos modellre épül a nyugati világ ;)
Érdekes, számokkal nem cafolod? :p
Akkor te rosszabbul élsz,mint három éve!:-)
bazzzki, nyaralni naptári 4éve voltam utoljára....azota egy wellnes sem, semmi.
ez ám a statisztika mi?
2015ben is 3 különböző, hosszu hétvége. slussz.
"Meg az hogy lehet, hogy több százezer magyar jár csak Horvátorszába nyaralni. "
Azt nem tudom,hogy hány százezren járnak Horvátba,de egyrészt a már lentebb említett túlórákkal,másod meg harmadállásokkal már azért kitellik az.
"a magyar wellness hétvégékről."
Wellnessre meg ott a szép kártya.
amíg a hívők nem fogják fel, szó szerint b@xhatjuk...
közben a nagy jólétben ahol mindenki jobban él már mint ausztria, a szervezett népírtás és nemzethalasztás folyik tovább..
nocsak, a halódó nyugaton már felütötte a fejét az éhhalál?
egyébként nagyjából a legegyszerübb bérstatisztikából megvan a magyarázat is az értetlenkedésekre.
Ha 30 % jóval átlag felett keres, akkor az minimum 4-500 ezer környéke, és nagyon nagyon sokaknak, 30%-nak. Erröl beszéltek ti.
Ez ugye 3 millió emberke családilag.
Persze hogy mindig beleütközöl, ha viszed a kocsit valahova, vagy nyaralsz valahol.
És 70% meg keresi a 180-at, 240-et.
Éhen halni nem fog, meg javult is a bére sokat.
De azért nem lehet azt mondani hogy nincsenek, mert 70% ez. Csak ki gondol rájuk a középosztálybeli 500k-s utcából?
(Igen, tudom, sok minden árnyalja ezt, kivesézi aki akarja)
Meg az hogy lehet, hogy több százezer magyar jár csak Horvátorszába nyaralni. Ahol tavaly voltunk Vodicében, az apartmanház tele volt magyarokkal (és a part).
A nyaralásunk min. 400 000 Ft volt (2 felnőtt, 2 kamasz gyerek).
A távolabbi úticélokról már ne is beszéljünk, illetve a magyar wellness hétvégékről.