Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hehe, pontosan, ez is eg…

#837460 Bendeguz Előzmény: #837454

Hehe, pontosan, ez is egy fidesz szatellit pártocska. Kellett egy extra szélsőséges párt, hogy ne a fidesz legyen az.

Kétfarkúakra fogok innentől szavazni, nincs jobb

MSZP-PM-DK-LMP-Jobbik-Mo…

#837459 walex Előzmény: #837454

MSZP-PM-DK-LMP-Jobbik-Momentum, mint kormányváltó ellenzék, ugye viccelsz??

Nekik köszönhető az újabb 2/3 is.

Addig nem lesznek levált…

#837452 walex Előzmény: #837449

Addig nem lesznek leváltva, amíg azok, akik az MSZP-PM-DK-Jobbik-LMP-Momentum "ellenállásra" szavaznak, maguktól rá nem jönnek, hogy ezekkel nem fog menni és nem kezdenek el a harmadik útra szavazni (pl. Mi Hazánk, Kétfarkúak, ezen a kettőn kívűl más most nem látszik).

Hogy ez mikor fog bekövetkezni?!

Kizárólag az egyesült ballib ellenzéken múlik, hogy átadják-e a helyüket másoknak vagy pedig összefognak megint a húsos falatokért és ugyanúgy elbuknak, mint 2014-ben, 2018-ban és ahogy el fognak bukni 2022-ben, 2026-ban.

Az nem a Fidesz hibája, hogy nincs hiteles ellenzék és az "ellenállás" szavazói nem képesek felfogni, hogy amire szavaznak, az zsákutca.

Mi lesz 2, 5, 10 év múlva ilyen megélhetési ellenálló, ballib, magát szénné égető ellenzékkel?

Kb. ez, amit most is látsz.

és megint visszatérünk a…

#837449 Bendeguz Előzmény: #837443

és megint visszatérünk az állandó kérdésemhez, amikor valaki ezzel jön: honnan lesz vállalható ellenzék? nem vállalható számodra senki, akkor már inkább maradjon a fidesz? elfogadom ezt az érvet is, csak magyarázd el mi mögötte a cél. marad a fidesz, sose lesz ellenzék. mi lesz utána? mi lesz 2 év múlva? 5, 10 év múlva? mivé válik az ország?

Ezt nem képes felfogni a…

#837443 walex

Ezt nem képes felfogni a ballib ellenzék, hogy amit felkínálnak, az nem alternatíva. Főleg úgy nem, hogy olyanok is benne vannak, akik már szénné égették magukat és hiteltelenek.

Írtam már nem egyszer, ahhoz, hogy a fityesz leváltható legyen, először ezt az ellenzéket (MSZP, DK, PM, Jobbik, Momentum) kell eltakarítani, újakra cserélni, mert ezekkel nem fog menni, bármennyire is erőlködnek.

Süt róla az értelem....

#837442 Bendeguz Előzmény: #837364

Követi valaki a mai tüntetéseket?

Ha ez igaz, ez szépen kifulladt a hónapok alatt

Süt róla az értelem....

#837317 Koffein Előzmény: #837315

jól tudod hogy értettem :) semmi mondanivaló, csak fosol egy hsz-t, hogy értelem és beteszel egy spermát... semmi értelme, de annak már lenne, ha azt írnád, hogy sperma szereti otiliát figyuszoljatok... de hogy beteszel egy képet nulla mondanivalóval, nem is értem...

"Felülvizsgálaton is győ…

#837063 Boby.

"Felülvizsgálaton is győztünk!
A Kúria szerint is jogosan mondta Dr. Bárándy Gergely Matolcsy Györgyről, hogy lop "Schiffer András

Én nem vagyok jogász,de az nem úgy van, hogy egy ilyen bírósági döntés után,az a minimum, hogy a megfelelő szervek egy nyomozást, vizsgálatot folytatnak le Matifu ellen!?