Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

új tulajdonos

#836510 Hírküldő Előzmény: #836418

Sziasztok!

Én lennék az új tulajdonos. Teljesen outsider a tőzsdei témákban, viszont régi vágyam, hogy egy olyan portál tulajdonosa legyek, mint ez. Azt hiszem, túlzás nélkül mondhatom, hogy a legjobb nem hivatalos tőzsdei fórum oldal a Stockland Yard. Szeretném megőrizni ilyennek, mint amilyen most. Kisebb saját portálokat már építettem fel hobbiból, van olyan oldalam a Facebookon, aminek több, mint 20ezer követője van, és bízom benne, hogy itt is meg tudom őrizni az értékeket. Leginkább a fórumot, ami szerintem a legértékesebb része a honlapnak. Én is hivatalos mti hír felhasználó vagyok, van néhány gazdasági újságíró ismerősöm, akiket megkérek majd, hogy segítsenek kissé színesebbé tenni a híreket, cikkeket. A korábbi tulaj megígérte, hogy tőzsdei forrásokkal is összeköt, így első kézből szerzett információkat is meg tudok itt jelentetni. Szóval hírekben, témákban nem lesz hiány.

Ami nem lesz, mármint a hírekben biztosan nem: politika. Nyilván nekem is megvan a saját véleményem a jelenlegi politikai helyzetről, de megtartom magamnak. Ha nem bánjátok, azért nemcsak szigorúan a tőzsde vonaláról osztok majd meg híreket, lesznek könnyedebb témák is, meg más jellegűek, ahogyan a fórumban is vannak a parkettől messzebb álló témák is.

Tervezem, hogy a honlapnak indítok egy Facebook oldalt is, meglátjuk, ez hogyan válik be. Kérlek, legyetek velem türelmesek, mert ebbe is bele kell jönni...

Szóval szeretném olyan szeretettel kezelgetni az oldalt, ahogyan azt a korábbi tulajdonos is tette. Remélem, fog tetszeni nektek is :)

új tulajdonos

#836418 Boby. Előzmény: #836410

Lehet valamit tudni az új tulajról,terveiről, esetleg tervez ezekről egy bemutatkozó posztot?

új tulajdonos

#836410 Kissherceg Előzmény: #835191

Sziasztok, lezárult a tranzakció, már nem a tulajdonom az oldal. Új domain beregisztrálás alatt.

új tulajdonos

#835175 TrendMan Előzmény: #835073

Nagyon profin kommunikálod ezt a dolgot.

Kiváncsi vagyok milyen oldalon találjuk magunkat a végén:-)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

új tulajdonos

#835136 prfecó Előzmény: #835123

Henci, remélem úgy lépsz ki tulajként , h továbbra is gyerekednek tekinted stockyt!!

új tulajdonos

#835114 Sumér harcos Előzmény: #835073

várjuk a tájékoztatást.

akkor most mindenki visszajöhet,aki kikerült innen ezért-azért,uj a nóta?uj tulajok?tiszta lap?

nevet váltok akkor végre az uj oldal tiszteletére...sokat gondolkoztam mi is legyen,megszavaztattam a MO topikot,a legtöbb szavazatot a- Szkíta pöröly-formácio kapta,mint befutó :)))

új tulajdonos

#835111 picirigo Előzmény: #835073

Akkor mostantól az új tulajt is cipelnünk kell magunkkal minden jó kis stoky-s party-ra??? :))))

új tulajdonos

#835073 Kissherceg

Sziasztok,

a hetek óta tartó egyeztetéseket követően mai napon szerződést írtam alá a honlap értékesítéséről. Az oldal új domain alatt változatlan formában üzemel tovább. A tulajdonosváltás szerintem pozitív változásokat fog hozni mindannyiunk számára. Később további tájékoztatással jelentkezünk.