Regisztráció Elfelejtett jelszó

új tulajdonos

Hírküldő Előzmény: #836418

Sziasztok!

Én lennék az új tulajdonos. Teljesen outsider a tőzsdei témákban, viszont régi vágyam, hogy egy olyan portál tulajdonosa legyek, mint ez. Azt hiszem, túlzás nélkül mondhatom, hogy a legjobb nem hivatalos tőzsdei fórum oldal a Stockland Yard. Szeretném megőrizni ilyennek, mint amilyen most. Kisebb saját portálokat már építettem fel hobbiból, van olyan oldalam a Facebookon, aminek több, mint 20ezer követője van, és bízom benne, hogy itt is meg tudom őrizni az értékeket. Leginkább a fórumot, ami szerintem a legértékesebb része a honlapnak. Én is hivatalos mti hír felhasználó vagyok, van néhány gazdasági újságíró ismerősöm, akiket megkérek majd, hogy segítsenek kissé színesebbé tenni a híreket, cikkeket. A korábbi tulaj megígérte, hogy tőzsdei forrásokkal is összeköt, így első kézből szerzett információkat is meg tudok itt jelentetni. Szóval hírekben, témákban nem lesz hiány.

Ami nem lesz, mármint a hírekben biztosan nem: politika. Nyilván nekem is megvan a saját véleményem a jelenlegi politikai helyzetről, de megtartom magamnak. Ha nem bánjátok, azért nemcsak szigorúan a tőzsde vonaláról osztok majd meg híreket, lesznek könnyedebb témák is, meg más jellegűek, ahogyan a fórumban is vannak a parkettől messzebb álló témák is.

Tervezem, hogy a honlapnak indítok egy Facebook oldalt is, meglátjuk, ez hogyan válik be. Kérlek, legyetek velem türelmesek, mert ebbe is bele kell jönni...

Szóval szeretném olyan szeretettel kezelgetni az oldalt, ahogyan azt a korábbi tulajdonos is tette. Remélem, fog tetszeni nektek is :)