Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

OTT1

#836439 matgab Előzmény: #836435

Hát igen, a 2120-ast követő 1900-as és 1700-as vételeim eléggé beküldték a várt 1550-ig a papír árát...

De ti, akik már ilyen régóta ismeritek a matgab faktort a tőzsdén - azokat már nem érhette ez az áfolyam mozgás meglepetésként...

Most egy kicsit emelkedik, aztán ha megjön a bónuszom, akkor remélem már 3000-ről fogunk 2500-ig visszaesni!

5állomásos roadshow, az …

#836397 Koffein Előzmény: #836390

5állomásos roadshow, az a záró helyszín: Frankfurt, Stockholm, London, Helsinki és Tallin..

jól sikerült , jól siker…

#836388 prfecó Előzmény: #836383

jól sikerült , jól sikerült......... mégis mit írhattak volna

bemutatták , meghallgatták ........ aztán majd jövő évben ismét visszatérünk rá

HVG cikk

#836307 Bendeguz Előzmény: #836298

Az utolsó kereskedési napon már kint volt a közlönyben, szerintem ide is belinkeltem, gondolom senki se olvasta. Most megírták regényben is, hogy oda lesz figyelve a lopásra, minden ésszel és fű alatt megy. Na akkor hajrá!

HVG cikk

#836300 rbbj11 Előzmény: #836298

továbbra sem látom, miért lenne informatikai beruhazasokbol akar csak annyi bevétel, mint amennyi opusnak van?

Ha nem veszi meg telenort vagy telekomot, akkor én nem látok benne mesés potenciált...én elsősorban állami mobil szolgáltató reményében tartom

HVG cikk

#836298 picirigo Előzmény: #836289

Délelőtt olvastam már...

Az a durva, hogyha nem lennék dugig a papírral, akkor is vennék egy minimum 3x-zás reményében! Nagyon kemény, h sokan még mindig nem látják mi megy itt! Opus-hoz meg a Konzihoz hasonlítják, mikor semmi de semmi köze azokhoz! A mai cikk, egy ÓRIÁSI reklám a papírnak! Kíváncsi vagyok, mikor indítják meg végre! Grat Henci! :)))