Sose szallok ki úgy, hogy az árfolyam essen és sose szallok be úgy, hogy felhajtsam.
Suttyomban adok el apró tételeket , ahogy a piac engedi
Sose szallok ki úgy, hogy az árfolyam essen és sose szallok be úgy, hogy felhajtsam.
Suttyomban adok el apró tételeket , ahogy a piac engedi
Hát igen, a 2120-ast követő 1900-as és 1700-as vételeim eléggé beküldték a várt 1550-ig a papír árát...
De ti, akik már ilyen régóta ismeritek a matgab faktort a tőzsdén - azokat már nem érhette ez az áfolyam mozgás meglepetésként...
Most egy kicsit emelkedik, aztán ha megjön a bónuszom, akkor remélem már 3000-ről fogunk 2500-ig visszaesni!
Ő... Senki se? Nulla vevő, nulla eladó az nekem nem visszanyomás szagú
Minden mindennel összefügg! Mint egy detektív regényben
de miért írunk ennyit Opus konzum ügyletről ebben a topikban?
5állomásos roadshow, az a záró helyszín: Frankfurt, Stockholm, London, Helsinki és Tallin..
Tallini bemutatkozás után már lezsírozott szerződés lesz ....
jól sikerült , jól sikerült......... mégis mit írhattak volna
bemutatták , meghallgatták ........ aztán majd jövő évben ismét visszatérünk rá
Köszi! Nekem nincs miből... Lehet megérdeklődöm a személyi hitelt
Az utolsó kereskedési napon már kint volt a közlönyben, szerintem ide is belinkeltem, gondolom senki se olvasta. Most megírták regényben is, hogy oda lesz figyelve a lopásra, minden ésszel és fű alatt megy. Na akkor hajrá!
továbbra sem látom, miért lenne informatikai beruhazasokbol akar csak annyi bevétel, mint amennyi opusnak van?
Ha nem veszi meg telenort vagy telekomot, akkor én nem látok benne mesés potenciált...én elsősorban állami mobil szolgáltató reményében tartom