Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Jobb élni, mint megijedn…

#836018 tozsdenyul Előzmény: #836013

Jobb élni, mint megijedni

Nyitott szemüveggel járj

Ilyen dakota nemzethy tudományos bölcseletek villannak be


szerintem 2013 óta vetem fel egy negatív kimenetel lehetöségét, és még azt is bemondtam hogy milyen törésvonal mentén

(Csak viszonyításképpen, ez még az az idöszak volt, amikor még migrációtámogató kormánystratégia készült, Soros igaz magyar fidesz-segélyezö volt, ezeknek tapsoltatok még, de putyinhoz azért már elkötelezödtünk, éppen annak a zavarnak a közepén voltunk, hogy ennek is tapsolnotok kell-e?)


Te ebböl a társadalmi lehetöségböl tényleg semmit nem érzékelsz?

Elborít a gazdag autószerelö szomszédaiddal együtt a társadalmi béke és szeretetteli ölelés?

prospero valszeg 3/3mas …

#836016 Sumér harcos Előzmény: #836011

prospero valszeg 3/3mas ügynök is volt.

gondolom.

nem tudom fél-e?vagy milyen helyen lehet?rosszkor rossz?

tehát prospero részt vett a demokrácia felszámolásában?ahan.

hát könnyen lehet,mindig gyanus volt,éreztem ,hogy vmi ilyen célja lehet :)

nem ugy mint a 2014ben eltűnt fikanick, valszeg több névről irogato azota is itt szaladgálo,néha megjelenő Netmaster:)

na most van idézojel,jo …

#836015 Sumér harcos Előzmény: #836014

na most van idézojel,jo lesz igy?

link is van,minden oké?:)

azért vidéken ovatosan ezekkel a xarosjobbikmszpfűvesmomantum tüntikkel,mert ezek rosszul is elsülhetnek.

de rohadt érdekes,hogy nem náci zászlo hirtelen az árpádsávos?2006-2010ben az volt.

hogy van ez elvtársak?

"Tapolcai tüntetés"Meste…

#836014 Sumér harcos

"Tapolcai tüntetés

"Mesterházy Attila, az MSZP országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy valójában nem fejlődik az ország, a kormány kizsákmányolja az embereket és külföldieknek adta el a hazát, amire szerinte nem lehetnek annyira büszkék. Míg Mesterházy beszélt, végig zengett a “2006”, “szemkilövetők” rigmus, azt is kiabálták a szocialista politikusnak, hogy “Soros csicska ne, hazudj”. A bekiabálások között gyakran hangzott el a “Rákosi-pribék”, és a “büdös komcsik, hol a pufajkátok” mondat is."

https://pestisracok.hu/komcsik-hol-a-pufajkatok-el...

bizonyos mondatok amit u…

#836013 Sumér harcos Előzmény: #836009

bizonyos mondatok amit ugy gondolok néha,nem irok le ujra ,bocsánat,nevezd plagizálásnak,valoban nem tettem idézojelet,de ne akadj fel részleteken.

valoban nem tartozom sehová,nem is akarok.nem irok több név alatt sehol ,ez gond?

félnem nincs okom,de nem is értem...miért kellene pl akár nekem félnem?

miért vok rosszkor rossz helyen?

tozsdenyullal együtt magyarázzátok már el,ennek árnyéka is miért fogalmazodik meg bennetek?mi lesz urak talán lincselés?


"Amúgy a rágalmazásnak, …

#836011 Boby. Előzmény: #836010

"Amúgy a rágalmazásnak, és a becsületsértésnek normál esetben is vannak jogi következményei...."

Itt meg azért, csak arról beszélünk, hogy egyes,magukat újságírónak nevező emberek, tudatosan vettek részt a demokrácia felszámolásában.És igen,szerintem az általad említett prospero is ebbe a körbe tartozott.

Amúgy a rágalmazásnak, é…

#836010 Boby. Előzmény: #836009

Amúgy a rágalmazásnak, és a becsületsértésnek normál esetben is vannak jogi következményei....

"Rágalmazás

A rágalmazás tényállása az ember jóhírnevének, társadalmi megbecsülésének büntetőjogi védelmét teremti meg. A rágalmazás vétségét az követi el, aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ. Alapesetben egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Minősítő körülmény, ha a rágalmazást aljas indokból vagy célból, nagy nyilvánosság előtt, vagy jelentős érdeksérelmet okozva követik el. Ezen esetekben a büntetés két évig terjedő szabadságvesztés."

"A propagandagép propaga…

#836009 Boby. Előzmény: #835990

"A propagandagép propagandistáit is el kell számoltatni. Bíróság elé kell állítani azokat, akik részt vettek az magyar demokrácia felszámolásában"

Mi a baj ezzel,csak nem félsz!?Attól, hogy több oldalon,több nick alatt,vagy egy oldalon,de más hozzászólását plagizálva fórumozol,még nem feltétlenül tartozol a propagandagépezetbe.

"

Egyértelmű. Már a sajtót fenyegeti. Nyilván azt, hogy ki "független", azt ő határozná meg, a maga kis bolsevik tempójában.

De meg fogja még szívni a Momentum, hogy ezeket a gyíkarcokat engedi megszólalni. Kong a sötétségtől a fejük ezeknek a tetves kis patkányoknak.

Hadházynak nem kell ahho…

#836006 walex Előzmény: #835995

Hadházynak nem kell ahhoz segítség, hogy elássa magát, megtette ő ezt saját maga pl. az MTVA-nál, mint a dk-s Varjú, akit most a két adományokat gyűjtögető libsiportál mosdat és állít be egy igazi hősnek.

https://www.kuruc.info/r/6/193695/


Harmadik utat kellene preferálnia azoknak, akiknek már elegük van mindkét társulatból, addig ebből nem lesz kiút vagy csak nagyon sokára (min. 2030) főleg ezzel a megélhetési ellenzékkel.


Az NVB elkaszálta a szivárványos lilák kérdését, hogy csak 300 túlóra lehessen.

250 volt, 400 lett, de 300-ra vinnék vissza.

Az eszébe nem jut egyiknek sem, hogy talán nem azt kellene kitűzni célul, hogy a napi 8 órára kapjon mindenki normális bért, hogy abból tisztességesen meg tudjon élni?!

Én is oda jutottam, hogy…

#835995 Bendeguz Előzmény: #835969

Én is oda jutottam, hogy a Kétfarkú az egyetlen értelmes választás. Viszont azt senki se mondja már, hogy a nyilvánvaló bűnöző társaságnál nem lenne jobb akár a leszerepelt baloldal, vagy bárki. Vállalható csapat meg úgyse lesz, mert aki megpróbálna vállalhatóként feltörni, pl Hadházy Ákos, őt személyén keresztül próbálják hazugságokkal elásni. Vagy ott van Marki-Zay, vagy Esztergom régi független polgármestere. Aki nem fidesz, az ellenség és kb épp csak nem ölik meg, de minden mást lehet. Így aztán lehet várni a hiteles ellenzék felállását. Ha nem lesz blokád, meg teljes ország megfingatása, akkor marad minden változatlan. A 4iG pakkom miatt oké, de amúgy meg nem.

Az SZDSZ-ben legalább vo…

#835991 Sumér harcos Előzmény: #835990

Az SZDSZ-ben legalább volt intellektus. Persze, hazugok és manipulatívak voltak, és persze elképesztően nagyképűek és arrogánsak, de ez a Momentum generáció ... hogy ennyire ... nem csak szimplán tudatlanok, hanem hogy ennyire képesség nélküliek legyenek

https://azonnali.hu/cikk…

#835990 Sumér harcos Előzmény: #835988

https://azonnali.hu/cikk/20190103_a-propagandistak...

Tisztelt Momentum Buzinka!

Egyértelmű. Már a sajtót fenyegeti. Nyilván azt, hogy ki "független", azt ő határozná meg,Sajtó van ilyen, van olyan. A piac pedig eldönti, mire van igény. Pontosabban, a fogyasztók.


ez a buzinkay is olyan,mint Tozsdenyul,meghatározza ki van rosszkor rossz helyen:)

pl. Ibiza,Prospero,At,rosszkor voltak rossz helyen:)

verbális polgárháború van elvtársak:)

„Orbán Viktornál nagyobb…

#835988 Sumér harcos Előzmény: #835987

„Orbán Viktornál nagyobb hatalmú emberek is vesztettek már el mindent napok alatt. Minél tovább feszítik a húrt, minél tovább próbálják leuralni Magyarország minden szegletét, annál erőteljesebb lesz a reakció. Nem kell ehhez arab tavasz, láttunk már hasonlót a szomszédságban, Macedóniában, Ukrajnában, egykor Romániában is. Maguknak köszönhetik majd, ha Oroszországba kell menekülniük a dühös tömegek elől, hátrahagyva a stadionjaikat, a magángépeiket, a fánkozóikat.”

http://mandiner.hu/cikk/20190105_fekete_gyor_andra...

Van az országban egy rét…

#835970 Boby. Előzmény: #835869

Van az országban egy réteg.Én úgy nevezem őket, hogy a "nem fideszes fideszesek".....,a családomban is van ilyen.Akik valahol -hogy hol azt nem tudom -érzik, hogy amit orbán és a fidesz művel,az rossz.Ugyanakkor állandóan m1-et, echo tv-t néznek, kossuth-ot hallgatnak és gyakorlatilag mindenben egyetértenek orbánnal és mindenkivel - értsd mindenkivel,nem létezik számukra más alternatíva - szemben orbán álláspontját védik, magyarázzák.Hogy most ezek az emberek alapból ilyenek vagy csak orbán szellemi kútmérgezése hat rájuk,azt nem tudom,de tény hogy vannak ilyenek.

https://444.hu/2019/01/04/vona-gabor-elutazott-a-f...

Nemcsak Fletóval van baj…

#835969 walex Előzmény: #835869

Nemcsak Fletóval van baj. A legnagyobb baj, hogy mind hiteltelen.

Sokakkal ellentétben én még emlékszem a múltra, hogy ezek is mit tettek, amíg kormányon voltak. Attól, hogy X ember helyére beraknak mást, attól a párt még semmit nem változik, csak a bábokat cserélik ki újakra.

Attól, hogy az egyik sz*rt lecseréled egy másikra mivel vagy előrébb?! Semmivel. Ugyanúgy folyt a "kiegyensúlyozott" tájékoztatás a médiából, mint most, csak akkor még gyufa napfelkeltéjének vezényletével. 2006-os veréseknél is milyen nagy demokrácia volt.

Új, hiteles ellenzéki pártok kellenek, hiteles emberekkel. Ezekkel a hiteltelen pártokkal és emberekkel nem lesz kormányváltás még sokáig. Feladják a megélhetési politizálást, feloszlatják a hiteltelen pártjukat és átadják a helyüket másoknak vagy maradnak még 4-8 évig. Kizárólag rajtuk múlik. Lehet itt ellenállni, amivel szénné égették magukat (lásd mtva), de ehhez a legalja színvonalhoz, amit művelnek, nem asszisztálnak azok sem, akik egyébként utálják a fityeszt.

Cukik meg az árulásuk után Isten ments, hogy kormányra kerüljenek.

Harmadik útként (azoknak, akik sem a fityeszből, sem a ballibcukililák szerelmes csoportosulásból nem kérnek) egyelőre csak Toroczkaiék látszanak, esetleg még a Kétfarkúak, másokat nem látni most.


mi volna számodra az elf…

#835869 Bendeguz Előzmény: #835813

mi volna számodra az elfogadható minimum? fletó nélkül már behúznád az ellenzékre nagy duzzogva? vagy még mindig jobb a kdmp kormány?