Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

20LE .. 20LE csónakmotor…

#885624 Ibiza

20LE .. 20LE csónakmotorral szerelt hajóra nem kell hajólevél és vezetői engedély 2022 01.17től!! eddig 9,5LE volt a határ

Vannak akik így űzik a m…

#841086 banyaiz Előzmény: #840950

Vannak akik így űzik a mesterséget. Nehéz eldönteni, hogy a turisták, vagy az ilyen "horgászok" az idegesítőbbek ha megszállják a vidéket. :) Hanyatt homlok menekülésre kell fogni olyankor a dolgot. Szerencsére nagy a víz és csónakkal gyorsan pár km-es távolságra lehet távozni ha szükséges. :)

mikor horgászol csend madárcsicsergés, halugrás , hallgatod hogyan nő a fű maga a nirvána. Az úgy tökéletes ahogy van, kár próbálkozni a fokozásával úgysem fog sikerülni. :)

Majd meglátod ha egyszer horgászni kezdesz, talán idén végre.

Nagyon komolyak lettek e…

#839823 banyaiz

Nagyon komolyak lettek ezek a feeder versenyek. Világbajnoki cím után most megnéztem pár feeder versenyt . Nagyon profi horgászok álltak rá erre a feederezésre . Korábbi úszós pecás válogatottak . Lehet ellesni néhány dolgot. Bár matchbotos pecához képest nagyon leegyszerűsített peca vsz, de kíváncsi lennék egy olyan versenyre ahol úszós és feedert összeeresztik. :) Lenne káosz. :) Azért az úszósra fogadnék összességében.

Mi halat fog a Dunából. …

#835960 banyaiz

Mi halat fog a Dunából. Nem semmi ez a srác, nagyon minőségi videói vannak, tetszik, hogy természetes vizekről is van több filmje. Nem akármilyen fogásokkal olyan vizeken ahol kihívás halat fogni .

Harcsás filmjét is láttam attól nem voltam hasra esve , főleg a helyszín miatt amúgy jó volt. :) de ez a dunai amurozás, vagy a múltkor kunságin amurozás, pontyozás meg kell mondjam lenyűgözött. Van egy angolna horgászatról hát az még ennél az amurozásnál is jobban tetszik. Valahogy átjön valami a filmjeiben a horgászatból nem csak a reklámja ilyen olyan cuccoknak.

Ni csak! Mi megy át az úton?

#832241 banyaiz Előzmény: #831812

Egy merítőszákot lehet kinyújtottam volna a kocsiból eléjük. :) Milyen horgászhelyek lehetnek ott a betonúton is lazacok vannak.

Az se csúnya látvány , d…

#830839 banyaiz Előzmény: #830674

Az se csúnya látvány , de te gondolom a badacsonyi borokra gondoltál, vagy magára Badacsonyra . :)

Ennek a Balatonnak egy baja van nagyon felkapott. Túl nagy a tömeg jobb lett volna meghagyják olyan mocsarasra mint volt annak idején mielőtt elkezdték körbe rakni kővel . Nagy nádasok mindenhol és a többi. Az lenne az igazi vadvíz csak felülírták ilyen szempontok mint a turizmus és egyéb másodlagos dolgok. :) Pedig ahogy természetes állapotában volt az valami csoda lehetett.

Duna is mielőtt így szabályozva lett milyen vad lehetett, még most is azért kalandos hirtelen vízállás változásoknál.

Gyönyörű példány, a ba…

#830654 banyaiz Előzmény: #830372

Gyönyörű példány, a balatoni horgászat csúcs. Még így is, hogy körbe van építve az a nagy víz lenyűgöz még csak egy mólón is üldögélve nemhogy bent a vízen .

Fonyódi mólón szemben Badacsony , régen sokat jártam oda Nirvánát valahogy így képzelném el ha buddhista lennék. :)

Csalihalaztam akkora k…

#830131 banyaiz Előzmény: #829461

Csalihalaztam akkora küszt fogtam nem láttam még ilyet. Mélyen kapott és rendesen a spiccbotot megdolgozta amíg kiemeltem. Saccra olyan 20 centis méret környékén lehetett és súlyban is volt benne nem tudom hány deka mint egy garda úgy nézett ki. :) Ekkora küszt harcsázóra is elment volna. :) Vezérküsz volt. Nagyon szép bodorkákat fogtam még sütnivaló méreteket. Muszáj lesz harcsázni ilyen csalihalakkal, pedig süllőzést terveztem már. Úgy kapott a hal mintha nem is mindjárt november lenne. Érdekes ez az időjárás ilyenkor még kuttyogatót is lehetett hallani a vízen ami azért október végén nem szokásos módszer.


Szép ez a víz ahol horgá…

#830128 banyaiz Előzmény: #829461

Szép ez a víz ahol horgásznak, szép környezetben van. Még a végén kedvet kapok én is ehhez a szakítózsinóros pecához annyira divatba jött csomó videó van róla . Ügyesen csinálják.

Mostanában télen már tén…

#829505 banyaiz Előzmény: #829461

Mostanában télen már tényleg a jégpályára kell menni. Annyira enyhe telek vannak.

Volt pedig olyan tél majdnem rövid volt a lékfúró. :) Most meg csak pihenget a horgászcuccok között .

Nekem sokáig nem volt nagybátyámét kértem kölcsön ha nem együtt mentünk. Vettem egyet pár éve azóta nincs tél. :) Nem éreztem igazán a trendet.

A rendör elmegy egy söté…

#829461 KawaBazsy Előzmény: #828965

A rendör elmegy egy sötét téli estén horgászni. Kimegy a jégre, léket vág, és elkezdi lógatni a csalit. 5 perc múlva egy öblös hangot hall:

- Rendör, te itt ma nem fogsz semmit sem!

Emberünk körülnéz, de nem lát senkit, pecázik tovább. 2 perc múlva:

- Rendör! Hagyd abba a horgászatot! Itt nem fogsz halat!

A rendör ismét körülnéz, de senkit nem lát, horgászik tovább. 2 perc múlva vakító világosság lesz, újból dörgö hang:

- Rendör! Itt nincs kapás!!!

Hösünk megrémülve kérdezi:

- Ó Uram! Te szólsz hozzám?

- Nem, én csak a jégpálya hangosbemondója vagyok!!

Éreztem én, hogy van be…

#828965 banyaiz Előzmény: #828955

Éreztem én, hogy van benned horgász vér. Nem lehet, hogy valamelyik felmenőd horgászott? :)


Kettő horgász harcsázik a Dunán. Megkérdezi az egyik, harcsa jött már? erre a másik, jött. Mire? Épp ekkor egy autó letér az útról és elgázolja őket. Nagyon súlyosan megsérülnek az intenzíven térnek magukhoz . Lótetűre .