Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

ezek a pemetejakabok val…

#834501 Sumér harcos Előzmény: #834499

ezek a pemetejakabok valami virtuális valóságban élnek.

1000, maximum 2000 embert tudott összerántani a teljes összellenzék neo-Jobbiktól DK-n át Momentumig... és máris valamiféle "szabadságharcot" vizionálnak (kedvencem a 444 megint... ott már azon megy a diskurzus, hogyan kell fegyvereket (!!) szerezni...). Mindeközben a Fidesz támogatottsága még az áprilisi 50%-hoz képest is kezd felfele kúszni, az ellenzéki pártoké pedig lefelé..."

"B...tok meg Jézust, f.s…

#834499 Sumér harcos

"B...tok meg Jézust, f.szfejek!”

"Kereszténydemokrácia, a f.szomat, azt. B.sszátok meg Jézust, f.szfejek!”
"Égjen a fa!"

„G.ci, hogy védik a kibeb.szott jászolt, b.zmeg!”




Egy komoly tiltakozás az…

#834497 banyaiz

Egy komoly tiltakozás az ott kezdődik ami mondjuk Usa-ban volt többször mikor lelőttek egy feketét a rendőrök és lángba borul egy városnegyed.

Vagy amikor szintén Usa-ban Obama beiktatása után elkezdték az illegális bevándorlókat vadászni. Az utcán, azzal a módszerrel aki latinnak nézett ki attól kérték igazolja a tartózkodását. Abból kiindulva elég sok illegális latinó szaladgál és így őket kiszúrva jó %-ban illegális bevándorlóra találnak.

Ez nagy tömeget érzékenyen érintett.

A válasz, azt hiszem a mexikóiak kezdték és sokan csatlakoztak, 1 napig nem mentek be dolgozni.

A következmény azon a napon rengeteg cég nem tudott kinyitni, éttermek , autómosók, szállodák és a többi. Mert tele vannak ilyen dolgozókkal akiknek esetleg a papírjai nincsenek is rendben de tud főzni, mosogatni, takarítani stb. Akinek rendben is voltak a papírjai az is csatlakozott mert miért ellenőrizgetik őt kiemelten a bőrszíne alapján.

Az első ilyen tiltakozásba bele is remegett Usa. Obama fülét farkát behúzva visszakozott ebből a történetből. Ne vegzálják az utcán az embereket a bőrszínűk alapján kiszúrva őket stb. 1 ilyen nap kellett hozzá. Na meg az , hogy ennek következtében egy csomó államban cégek berosáltak mert nem jött meg a személyzet és zárva aznap.

Ez tiltakozás, de az, hogy az utcán füstbombával szórakozik néhány ember.

Ez egy vihar a biliben .…

#834495 banyaiz Előzmény: #834388

Ez egy vihar a biliben .


2006 is csak azért lett akkora balhé mert Viktorék szerintem lepénzeltek pár ultrát csináljanak már egy kis látványosságot.

Nem hiszem az a tv székház ostrom spontán dolog volt , mezei polgárok nekirontottak a rendőröknek mert Gyurcsány valamit mesélt. :)

Kellett egy szikra nagyobb tüntetéssorozatba menjen át. Ehhez kellett mozgósítható balhés csoport akiknek van rutinjuk a rendőrökkel való hadakozásban. Valahol ott kellene keresgélni vsz akik kormányváltás után biztonsági megbízásokat kaptak a stadionok környékén pl . Mára biztonsági cégük van és ultrák voltak korábban és a nem tudom milyen stadionok fradi stb őrzés védését szervezik, és ott voltak 2006-ban a sűrűjében ők és haverjaik.

Ha ez nincs akkor 2006-ban is kb a tüntetés abban merül ki Gyurcsány ellen, hogy kimegy néhány ember a Kossuth térre és ott zenét hallgat és szónokol valamit. Esetleg csúnyán néz a rendőrbácsikra, nénikre aztán hazamegy csicsikálni. :)

Abban sem vettek részt azért nagy embertömegek. Bp-en kirohanhatott volna az utcára 1 millió ember is. Ehhez képest nem volt valami nagy tömeg aki radikalizálódott. Csak előtte ilyen nem volt, újdonság ereje, mindenki követte mi folyik itt. Nagy szenzáció lett. Nagyobb volt a füstje mint a lángja. De pont ezt akarták elérni.

Franciáknál ahol egy ilyen szintű balhé mint a Gyurcsány elleni buli kb minden faluban történik minden évben , a kutya le se hugyozza az ilyet. :)

Kivéve persze a tv székház elfoglalását mert azért az extrém , és utáni rendőri visszavágást 23-án mikor valaki beindította a tankot. Ilyen azért nincs minden francia faluban hétvégente mint forradalom. :) De maga a tömeg mérete és viselkedése ezektől eltekintve nem egy nagy történet volt.

Pont ehhez kellett egy kemény mag akit tudatosan odaküldtek vsz mert különben egy ilyen vihar biliben lett volna mint most ez a rabszolgatörvényes tüntetés.


Teljesen egyetértek, és …

#834457 Boby. Előzmény: #834456

Teljesen egyetértek, és már többször ki is fejtettem ez irányú véleményemet!

:)

#834455 Boby. Előzmény: #834454

Volt ilyen a múltban,azokban a mocskos szemkilövető időkben,mikor kubatov legények támadtak a tv székházra...,hogy az 1200%-ban libsi kézben tartott médiában, nem számoltak be valamiről!?

"de célszerű nektek lenn…

#834453 Boby. Előzmény: #834452

"de célszerű nektek lenne megvenni:))"

Micsoda órás webshop lehetne belőle!Te lehetnél a műszaki igazgató,Spade meg a gazdasági vezető!:-)Mi, komcsilipsiksorosisták meg csak jó zsid@ módjára kaszálnánk a pénzt.:-)

nyomjátok:)van 1honap.mo…

#834452 Sumér harcos

nyomjátok:)van 1honap.

most megszunik az oldal vagy nem szűnik?

de célszerű nektek lenne megvenni:)))

"Hol élnek ezek....?!" a…

#834449 tozsdenyul Előzmény: #834445

"Hol élnek ezek....?!"

a világnak bármely más részén :)

A mákos anyját a világnak

"Ravasz dolog ám a malte…

#834445 Boby. Előzmény: #834441

"Ravasz dolog ám a malter..."

Malterról jut eszembe..., hogy ez a h*lye gondolom a malterosok létezésével sincs tisztában....,miközben azt meg biztos elhitte, hogy volt holdra szállás!Hol élnek ezek....?!

ne hülyéskedj már, négyn…

#834441 tozsdenyul Előzmény: #834439

ne hülyéskedj már, négynapos hétvége alatt pont 2x annyi túlórát tud elrendelni Branson, mint a munkavállalói paradicsomban, két nap alatt Lölö.

Ravasz dolog ám a malter...

https://www.portfolio.hu…

#834439 Boby.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/a-milliardos-uzl...

"Richard Branson milliárdos üzletember szerint a technológiai fejlődésnek köszönhetően az emberek kevesebbet fognak dolgozni a jövőben, így eljön majd az idő, amikor három, sőt akár négy napos is lehet a hétvége. "

Ez is milyen h*lye már! Sz@rt se tudhat az életről! Bezzeg a mégsz@ros!Doki! Valakit küldjetek már ki ehhez a phaszhoz,oszt magyarázzátok el neki,hogyan köll gdp-t növelni!

re

#834436 Láma Előzmény: #834390

"cig@nyqrvazorbán én meg egy fideszbérencfaszvok."

Tudsz te ha akarsz. Ha mindig ilyen világosan fogalmaznál mindenki megértené. Még Nyúl és Boby is. :)))

Az ingázókért ne aggódj. Köszönik jól vannak. Legalábbis az a néhány, akit ismerek személyesen.

Szóval úgy javítasz az itthon dolgozó szakik helyzetén, hogy amennyi időt az ingázó az utazással tölt, annyit az itthoni szaki töltsön munkával. Ennek eredménye: hipp-hopp máris megkeresi a külföldre ingázó bérének a kétharmadát. Szép elképzelés. Mindjárt applikálom is a vejem példájára, mert a puding próbája...…

Jelenleg Tatabányáról jár Pest északi szélére melózni. félnégykor kel, hogy beérjen. Reggel és délután ül a dugóban, mert a be-kivezető szakaszok 4-5 sávossá tétele helyett stadionokat építünk (most már külföldön is) Vele együtt ülnek a dugóban a fideszbérencfaszok is de legalább nekik jó így, mert örülnek a GDP-nek. Cirka 5-re haza is ér és kezdődhet a nyolc óra szórakozás és a nyolc óra pihenés. Simán belefér, hogy 5 helyett 7-re érjen haza, ugyanazért a bérért, ha a cég így kívánja. Aztán várjon három évig a túlórapénzre. Ez majd jól elveszi a kedvét attól, hogy inkább a sógorokhoz ingázzon, akár heti, akár napi szinten.

Szerencsétlen külföldre ingázók. Gyertek haza a tutiba.



https://www.portfolio.hu…

#834435 Boby.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/egyre-r...

"elértük a legmagasabb foglalkoztatottságot, ami azt jelenti, hogy elért a gazdaság egy plafont- mondta a miniszter, aki hozzátette:A hiányzó munkaerőt ezért valahogy pótolni kell. Az egyik megoldás az, hogy közmunkából a munkaerő piacra vezetjük át a munkaerőt, a másik megoldás pedig a túlmunka- tette hozzá. A munkaerő-lízingnél sokkal jobb megoldás a mostani, mert a vállalatok a saját értékes dolgozóik önkéntes munkájával tudják feltölteni a hirtelen támadt hiányokat."

Te Spade!Itt egy szó sem esik arról amit írtál, hogy a külföldön dolgozó ismerőseidet akarnák hazacsábítani és gazdaggá tenni!Szerintem, te még a régebbi pártutasításból dolgoztál az éjjel!.-)

Rabszolgatörvény

#834434 tozsdenyul Előzmény: #834427

tegnaptól nem számít, mit nyel be a birka, meg mit nem. Nincs beleszólási lehetösége már semmibe. Semmibe.

És nem is tudja

A parlament símán müködik már csalással is, ahogy a választások is. Már obstruálni sem tudod.

Nincs ellenörzési, fellebbezési, beleszólási lehetöség már semmire.

Jóéccakát.

Egyébként ne aggódj , szarkasztikus hozzászólásodat gond nélkül megmagyarázza a gdp istennek hódoló keresztény szabadságharcos, aki most írta alá azt a túlórarendszert, amit a globálelit tollbadiktált neki :)

Rabszolgatörvény

#834427 Boby. Előzmény: #834402

Rosszmájú vagy! Éppen a leszakadás megállítása - ami még persze Gyurcsány,az EU, meg a Soros miatt van -, sőt az irány megfordítása végett reformálják fokról fokra a munka törvénykönyvét!Ha a mostani módosítást benyelnék a birkák,akkor a következő lépés pl. az lehetne,hogy korlátlan hosszúságúra bővítik a keretidő elszámolást, és megpróbálkozhatnak a 7*24 órás munkarend bevezetésével.Micsoda gazdagság lesz itt!A 7*24 órás munkarendben dolgozók netto jövedelme,ezen forradalmi újítás következtében úgy megnőne,hogy elérhetné az osztrák munkanélkülisegély összegét is.Amivel ugye a magyar melós nagy előnyhöz jutna az osztrák hajléktalanokkal szemben,mert nem volna ideje elkölteni ezt a hatalmas összeget.