Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rabszolgatörvény

tozsdenyul

ez a törvény és reakciók megint olyan hogy mindent elmond a helyzetröl, országról, mindenröl

Na most, nekem sosem okozott gondot magyarországon se, meg máshol se havonta 400 órákat dolgozni.

Megegyeztünk, kifizették. Ha a munkáltatónak volt rá igénye, meg a munkásnak is, sosem volt akadálya. Megoldás mindig, mindenhol volt.

Aki azt mondja, hogy majd most lehet (és eddig nem) az egy hazug vagy hülye, aki nem tudja milyen életet él az emberek nagyobb része .

Ettöl a törvénytöl két dolog változik, nem kell fizetni ezentúl, ingyen lesz a túlmunka, és kötelezhetö lesz az is aki nem kér belöle, pl mert inkább gyereket vállalna. Inkább dolgozzon a magyar gyerek helyett.

Az, hogy a fél ország ennek tapsol, mindent elmond Kádár népéröl.

Az, hogy az egységsugarú fidesszista 10 év globálhatalom elleni szabadságharc mantra után megmagyarázza hogy ez miért jó az országnak és persze szar a globálhatalomnak, az mindent elmond a valódi képességekröl szándékokról.

Az, hogy a fasiszta rendszerek alapja a szakszervezetek, munkavállalói jogok, kollektív jogok leépítése, a korporatív világ kiszolgálása, mindent elmond a rendszerröl. (A fasizmus jellemzöiböl eddig mindent kipipáltunk, ez még hiányzott. Most már megvan a 100%)

Az, hogy mindeközben egy szó nem esik arról hogy a legutolsó hatalmi ág is fel lett számolva egy másik törvénnyel, és minden hatalmi ág egyetlenegy kézben összpontosul, mindent elmond az országról és népröl aki ezt fel sem fogja

(megjegyzés: kizárt hogy egy nép szabadságharcos rákóczi népe legyen, ha azt sem érti mi az a szabadság és miben áll - akkor max parasztlázadásokat visz végbe idönként döbrögi ellen, de ezt azért kár rákóczival keverni, nem a szabadságért lázad, csak hogy hosszabb legyen a lánc)

Az ország kis (történelmileg maradandó szarnak látszó) hangos egynegyede meg ezt örömmel támogatja, kéjjel (amíg éppen majd az ö tyúkszeme nem lesz a Soros, mert akkor persze majd hü meg ha)

És különféle fórumokon tolja az igét.

Na meg az is mindent elmond a kollektív örületröl, hogy baszki szinte mindenki demokráciaként beszél egy országról, ahol nincs semmilyen független hatalmi ág.

Bevégeztetett.

Amit sokan 2002 óta, 2010 óta, 2012 óta stb stb mondtak hogy lesz, az itt van.

100%-ig felszámolt demokrácia.

Taps taps, mehet a taps. Ügyes egy rákóczi népe az, amelyik ezt megcsinálja maga :)

Azon lehet vitatkozni hogy micsoda, de szerintem az is elég egyértelmü.

Fasiszta maffiaállam, családi örökletes zsebbe lenyúlva

De aki innentöl arról beszél hogy demokrácia, az nagybötüs hülye.

Az is aki arról beszél, hogy rákóczi népe. Ne sértegessük már szerencsétlen rákóczit.

Továbbiakban kérdés nincs, eldölt nagyjából minden. Innen még sok van lefelé. Minden téren.

(Hogy csak egyet mondjak az unásig ismételt eü, oktatás, demográfiai csöd mellett - Külpolitikában még csak most indul majd ukrajna szétverése putyinnal kárpátaljáért, avagy megint a hullarabló nemzet ideje jön, NATO és eu szétveréssel együtt)

Eddig is megvolt az útirány (írogattam "útjelzöket"), eddig sem volt sok esély visszafordulni, mostantól 0.

Egy kisebbség aktívan nyomta a szükséges propagandát a rendszer kiépítéséhez, a többséget meg semmivel nem lehetett kibillenteni a mónika só, a haha döglik a szomszéd tehene, meg a nemzethy árvalányhajjal bekent turulgagyi szentháromságából.