Szeretem a profitlineos elemzőben, hogy véletlenül se akar megizzadni a nagy munkában. Meddig tartott volna egy Fibot rádodbni?
Fecó, tudsz valamit, vagy ijesztegetsz?
Szeretem a profitlineos elemzőben, hogy véletlenül se akar megizzadni a nagy munkában. Meddig tartott volna egy Fibot rádodbni?
Fecó, tudsz valamit, vagy ijesztegetsz?
ismeritek " kossuth Lajos azt igérte "
Mészáros Lőrinc azt igérte ". 4IG venni jó lesz nem kell félnetek , legfeljebb még 100 millió részvényt kibocsátók a road shown , az OPUS - KONSUM csoporttal együtt"
38,2-es Fiboig korrigalta a 400-tol indulo rallyt. Ez technikailag eleg megerosites, emelkedhet tovabb. Szep lenne ujra a trendvonal fole kerulni, de alatta egy parhuzamossal se lenne semmi bajom.
https://invst.ly/9fyhl
Kívánok neked fél év gondtalan nyaralást internet nélkül. Szia! Indulhatsz ;)
szerintem igen:)
1700
No de te nem napizo szerencselovag vagy, hanem strategiai ner-be fekteto nerbefekteto. Akkor meg?
jó ötlet lett volna, ha kijön valami hír féleség, hogy pl az e jegyrendszert a 4ig fogja vinni tovább, vagy kamerarendszer kiépítésébe részt vesznek, de ezidáig semmi.. egy tender elnyerésről szóló hírecske jót tenne az árfolyamnak...
úgy látszik 2100-nál jó ötlet lett volna nem venni, hanem eladni...
:-D
Tegnap majdnem vettem, de szerencsére rohangáltam, nem tudtam nyugodtan átgondolni.
Ma át tudtam, ezért nem vettem. Mocskos szarul néz ki. Viszont minden, tehát ha fordul a közhangulat, akkor pattanni fog. Szvsz...
hát ez most nagyon szar érzés...
Nem tudom, hétfőig most ár kivárok... Nem veszek most többet, mert eddig mindig esett azonnal 10 -30%-ot...
1630 tegnap is ebben az időben nyomták fel!
Ez az igazi mikulas rally. Minden szep piros!