Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kádár népe Rákóczi népe

...Aki néma...

#836680 tozsdenyul

<by _ef_>

Amerikai prérikutyák örszemeket állítanak, ha ragadozó jön, az örszem vészjelzéssel körbejelez, mire minden prérikutya bemenekül a föld alá.

Megjelent egy "néma" gén a populációban, az ilyen prérikutyák amikor örszemek, nem fognak jelezni a többieknek, hanem elsöként ök bújnak a föld alá, némán.

Az ilyen néma kutyák elszaporodtak egy idö után, mert biztosabban túléltek.

Bizonyos idö (és a némák arányának túl jelentössé válása után),

a teljes populáció nagyon rövid idö alatt teljesen összeomlott

(kihalt, vagy a kihalás szélére jutott).

jolvan,nyuszi külföldről…

#836154 Sumér harcos Előzmény: #836151

jolvan,nyuszi külföldről jobban látja:)

egyébként elég trotylin pattant be a képzeletbeli ringbe ,fejjel- lefelé- bukfencelve érkezett,az csoda az elején ki nem ütötte magát,kapaszkodott ott a korláton,mint vmi oriáskerék.




a szovjetek és a liberál…

#833504 matgab Előzmény: #833501

a szovjetek és a liberálisok és a jakobinusok gyökereiből táplálkoznak... De nem megyek bele ebben jobban, mert az igazság nyilvános kimondása ma már a szólásszabadság jegyében büntethetővé vált a liberálisok (vagyis a kommün unokái) érdekében...

Amúgy én nem azt olvasom…

#833502 Boby. Előzmény: #833501

Amúgy én nem azt olvasom ki a sorokból, hogy erre vágyna bárki is, hanem hogy a mostani ámokfutásnak,ez egy lehetséges következménye lesz.

Tudom, hogy ti összemoss…

#833501 Boby. Előzmény: #833497

Tudom, hogy ti összemossátok a Szovjetet a liberálissal,de itt most másról van szó.... ezért is írja Nyuszi, hogy lesz majd meglepi.

"A fogadjistenig sosem g…

#833495 Boby. Előzmény: #833494

"A fogadjistenig sosem gondolják tovább a dolgot, a legrosszabb egy radikális szélsöjobb (vagy bal, a végén mindegy) rendszerben az a rendszer ami utána jön"

Ami az igazán fájdalmas ebben,az az hogy orbánnak megvolt hozzá a lehetősége és a tehetsége is, hogy a jövőt pozitív irányba befolyásolja...,de nem ezt tette, láthatóan nem is ez volt a célja....így aztán az adok-kapok törvényszerűen válik majd egyre durvábbá,aminek persze a nép lesz a legnagyobb vesztese.

ja, lesz majd meglepi...…

#833494 tozsdenyul Előzmény: #833485

ja, lesz majd meglepi...

Horn is meglepetés volt, Antall-Csurka után

Ez ugyanaz, ugyanolyan meglepi lesz csak minden oldal sokkal radikálisabb és kíméletlenebb

A fogadjistenig sosem gondolják tovább a dolgot, a legrosszabb egy radikális szélsöjobb (vagy bal, a végén mindegy) rendszerben az a rendszer ami utána jön

Föleg persze a jobbereknek

Az, hogy el se tudják képzelni, erösen valószínüvé teszi a forgatókönyvet

"Radikális bal váltja el…

#833485 Boby. Előzmény: #833464

"Radikális bal váltja ellenreakcióként"

Ennek a forgatókönyvnek nagy esélyt adok én is.A jobbos kételkedőknek pedig javaslom ízlelgetni a régi közmondást,az amilyen az adjonisten,olyan lesz a fogadjisten-t,a balos gondolkodóknak pedig Newton III. törvényének tanulmányozását!....De el lehet gondolkodni azon is, hogy miért pont Oroszországban jutott hatalomra a Szovjet!?

mondanám, hogy legalább …

#833481 tozsdenyul Előzmény: #833468

mondanám, hogy legalább a fogalom jelentésén gondolkodj el, nézz utána például, de te az vagy aki majd megismétli a történelmet, mindegy ki mit csinál vagy mond.

Nekem jó lesz a megfigyelöi státusz is.

Külföldi hírek

#833473 banyaiz Előzmény: #833443

Franciák viszonylag gyakran dobálóznak macskakövekkel . 68-ban sokkal több macskaköves szakasz volt. De Gaulle mikor leverte a diáklázadást sokat leaszfaltoztatott. Felszedtek annyit barikádokat építettek belőle az utcán bele vaskerítéseket , egész fákat kidöntöttek . Több méter magas torlaszok voltak kockakőből . Most is azért maradt még macskakő amit fel lehet szedni repkednek a rendőrök felé.

Ez egyenlőre még csak egy szolid a francia utcai balhék történetében.

Tour-t néztem nyáron francia gazdák a verseny útját elzárták bálákkal , gépekkel . Megállt a Tour de France világ nézett mi van, néhány gazda forradalmat kezdett. :) Nem emlékszem mi volt a követelésük, de lefújták őket gázzal amiből kaptak a versenyzők is. Félretolták őket gyorsan az útból. Aztán ment tovább verseny. Francia hétköznapok . :)


thürmerszerű(momentumosa…

#833472 Sumér harcos Előzmény: #833464

thürmerszerű(momentumosabb) fiatalok szerintem nem léteznek,thürmerszerűség olyan balrol ,mint Csurka volt jobbrol,sőt nagyon sok mindenben teljesen hasonlok a gondolatok.De még Csurka is sokkal nagyobbat futott be jobbrol.

ráadásul a thürmerszerűségnek semmi támogatottsága,szegénykém kapálozik itt balrol vagy 30éve ebben a kapitalista világban,esélytelenül,ugyanakkor szerintem balrol egyáltalán nem ő a legrosszabb.

plusz,Mo-n nem alakult ki vsz testi épségét nem féltő,radikális, mozgosithato "szélsőbal",ilyen nagy tömegben,mint társadalmi szelet, nincs.

néha nézem németeknél mikor szélsőbalosok kardoznak rendőrokkel.....kikezek mitakarnak?MO-n ez nem értelmezhető szerintem,nincs ilyen,mint eszme,főleg 50éves kor alatt, meg a volt vérbirok,munkásőrők nagyrésze kihalt.

Jobbrol viszont Mo-n fogékonyabb a közönség 25-50 éves kor között.

radikális tüntetők

#833471 prfecó Előzmény: #833457

Radikális tüntetők.na azok már foglaltak: Kubatov fizeti már régóta a Fradi és foci huligánokat.

Már Újpesti kemény mag is fizetési listán van.

Momentum meg már gender szakon végezte

Egészségedre nyuszi, úgy…

#833468 matgab Előzmény: #833464

Egészségedre nyuszi, úgy látom ma azért iszol te rendesen! Lehet hogy igy próbálod megemészteni azt h rajottel te is, h az általad támogatott kvótarendszer, az kiterjesztve a társadalomra az a numerus clausus?!

liberális nemDe nem is a…

#833464 tozsdenyul Előzmény: #833462

liberális nem

De nem is azt írtam :)

Baloldali, kommunista a szó olyan értelmében ami horn óta biztos nem volt (horn idöszak mszpje se volt igazi bal, de az elmúlt 30 évben talán leginkább)

inkább olyan thürmerszerü valami csak fiatalokkal, momentumosabb

A momentum szvsz nem játszik, hacsak nem fordul balra

Csak pár eset van

A ner radikalizálódik tovább, ahogy eddig, és eljut a szélsöségig

Jobbról elözheti egy még radikálisabb (ilyen lehetöség már nincs, mert jobbra már nincs senki)

Radikális bal váltja ellenreakcióként

Mészárost felnégyeli és a nép között szétosztja

Persze nem holnap.