Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ksz.Szerintem a nagyváro…

#833220 TrendMan Előzmény: #833217

Ksz.

Szerintem a nagyvárosban minden nap sok ember vérnyomása emelkedik meg annyira, hogy ezen a határterületen mozog,

Ettől függetlenül ez a figura igen asszociálisnak tűnik.

"A Büntető Törvénykönyv …

#833217 Boby. Előzmény: #833209

"A Büntető Törvénykönyv szerint garázdaság vétségét az követi el, aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg. A szabálysértésekről szóló törvény alapján garázdaság szabálysértését követi el, aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A garázdaság bűncselekményi alakzata erőszakos cselekményt ölel fel, a szabálysértési alakzata viszont nem. Az erőszakos cselekmény irányulhat személy ellen, de dolog ellen is. A Büntető Törvénykönyv értelmező rendelkezése a személyeket ért támadás esetén kiterjeszti az erőszakosság fogalmát a más személyre gyakorolt támadó jellegű fizikai ráhatásra is, akkor is, ha nem alkalmas sérülés okozására. "

A határ átlépése ott kez…

#833210 Koffein Előzmény: #833209

A határ átlépése ott kezdődött, hogy felállt, odamenet a párhoz és megszólalt :)

Maccabira már cirka 33 M…

#833188 walex

Maccabira már cirka 33 MILLIÁRD Ft megy el a magyar adófizetők pénzéből, miután közel 3 milliárddal megemelték az eddigieket.

Egyedül Bokrosban bízom …

#832995 banyaiz Előzmény: #832913

Egyedül Bokrosban bízom a többi kutyaütő birkapásztor mind. :)

Utólag mindig okos az ember, de az ellenzék abban hibázott nagyot a 8 év során ahogy reagált a két nagy kampányra. A gonosz bankosra, és a gonosz migránsos világvége bulira. Kiszorított pozíció persze mindkettőben ellene érvelni bármilyen módon. De nem így kellett volna ahogy tették. Persze akkor is veszítettek volna ebben, de az arcukat legalább megőrizték volna. :) Arra kellett volna törekedni ezekben az ügyekben normális kommunikáció és mellette ne ez legyen a központi téma. Mindkettőben vesztettek. Se normális kommunikációt nem tudtak se azt elérni ne ez legyen a központi műsor.

Fidesznek a legnagyobb ellenfele saját maga jelenleg. Saját magát kellene önkorlátoznia, önmérsékletet mutatnia . Nem megy igazán ez a lecke nekik. Nem erősségük és ez fogja elhozni számukra a bukást. Ez elkerülhetetlen. De hosszú folyamat is lehet.

Bejött egy olyan elem is az orbáni totális focival mint a háborúkban annak idején a fegyverek korszerűsödésével. Amikor a lovagi tornából a géppuska, és a gáztámadás lett. Totális háború annak minden következményével. Ez a hozzáállás elhozta ezt itt a rendszerváltás utáni részben sokszor naiv politizálásba. Aminek a következményei hasonlóak lesznek mint a példának a következményei. Az ellencsapás is hasonló lesz. Aminek persze az ország látja kárát majd legjobban.


Egy jobbat látok most, T…

#832980 walex Előzmény: #832960

Egy jobbat látok most, Toroczkai. A többi eljátszotta a bizalmamat. Ha Schiffer visszatérne egy új pártban, azt tudnám támogatni, de erre nem tudom, hogy van-e esély.

re

#832964 Spade Előzmény: #832960

Én már leírtam h lmp-re szavaztam amikor szavaztam, legutóbb pedig nem, mert nem is voltam itthon. Vagy nem tudsz olvasni vagy romlik a szemed próbálj ki szemüveget hátha az segít.

Mindenesetre elég egyoldalú így a fórum h ki lettek innen baszva a fideszesek AT ibiza Prospero stb.

khm

#832962 rbbj11 Előzmény: #832930

az a baj hogy átlagos szavazó olyan benyomás szavazó mint te! például Momentum ról sincs szerintem részletes infód: én pártoló tagjuk lettem és látom hogy karolnak fel ügyeket. Liberális vonalból pedig annyi van, hogy szívügyük a buzik

sokan nem merik vállalni…

#832960 rbbj11 Előzmény: #832913

sokan nem merik vállalni, hogy Fidesz szavazók ;)

Ők azt mondják, nincs jobb. Lehet, walex is az? :p

Egyébként van itt Fidesz szavazo kitiltasok után is, pl spade

khm

#832951 walex Előzmény: #832930

Momentum jól indult, aztán ráültek az SZDSZ vonalra és csodálkoznak, hogy nem kér belőlük a nép.

2030, de ha vitya hamarabb távozik valami miatt, akkor belülről verik majd szét a pártot.

khm

#832930 Koffein Előzmény: #832912

Na igen, ellenzékcsere, csak egy problémát látok, hogy a fiatal, friss generációnak semmi elve, ami mentén feltudnák építeni magukat... :)

Nézd meg a momentumot, mondhatni új politikai generáció, és mit látunk? A zsíros fizuért összegyurcsányozzák, szocizzák magukat. Már nem karolnak fel ügyeket, fossák a szót különböző csatornákon, a háttérben meg megy az egyezkedés a pozikért...

nekem inkább az az érdek…

#832913 Sumér harcos

nekem inkább az az érdekes,hogy itt van egy statisztikai meritőháló ez a forum is,van pesti,budai,vidéki,mindenféle keverék-niliusi székely,rajnai sváb,magyarromamagyarmagyar......külföldi félmagyar...faxom tudja ki nem még...

és ugy túnik,hogy itt nincs egy fidesz szavazo sem.

de mégis 51%ot mutat:)

(jo mondjuk kitiltva AT,Ibiza,Prospero,az egész fidesz frakcio)

khm

#832912 walex Előzmény: #832840

Először a komplett ellenzéket kell lecserélni, addig nem lesznek leváltva.Ergo a 2030, ameddig szeretnek manapság tervezni, nagyon is reális.