Ne is mondd, 2009 szeptembertől ültem benne 2010 májusig, bukóban eladtam. Sose felejtem el azt a napot, majdnem nekiestem a boltban egy bunkó, tolakodó nyuggernek. Szétbaszott az ideg :)))
Ne is mondd, 2009 szeptembertől ültem benne 2010 májusig, bukóban eladtam. Sose felejtem el azt a napot, majdnem nekiestem a boltban egy bunkó, tolakodó nyuggernek. Szétbaszott az ideg :)))
Persze, most könnyű. De gondolom előtte 10 évig te is unatkoztál :-)
Tapasz is írta talán augusztusban, h az a baj a 4IG-vel, h kurvara nem mozog az árfolyama max -/+ 20 forintot-arra még kinek van türelme...:-)
olyan keveset emelkedik ez a papír, hogy már elunja az ember....lassan érjük el az egy héttel ezelőtt árfolyam csuxsot
Legközelebb 2500-nál fogok venni még egy kicsit, addigra megérkezik a Fundamentás pénzem is...:-)
Bazzeg, azon gondolkozom, hogy mekkora ötlet volt ezt augusztusban átkötni TBSZ számlára a normál számlámról...
meghülyülnék, ha most ennyi adót be kellene fizetnem májusban! (Ráadásul csak úgy tudnék ennyi adót befizetni, ha eladnám a 4IG részvényeim egy részét!) :-)
öveket becsatolni... Kérem a kilövésnél vigyázzanak!
Kitörés?
ugyanennyivel repíteni is lehetne 2400ig :)
Könnyen meg lehetne fektetni az árfolyamot, ha most valaki borítana pl. 50k-t.
így látom per pillanat: https://invst.ly/9cgf-
nagyon szépen emelkedik, mintha rajzolnák. ez még messze nem az őrület szakasza, ahol hetekig +20% lesz :) 
elkényelmesedtünk... Messze még a hét vége, addig lehet eső lehet hó vagy emelkedés...
az éket hány percesen látod? napost akárhogy nézem nem áll rá a szemem arra a fránya 2500as ékre :)