Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

forever = 4IG

#832463 rbbj11 Előzmény: #832441

ma opusbol látványosan megindult kis spekik pénze ide

Már mari néni is veszi?

forever = 4IG

#832460 matgab Előzmény: #832455

te hogy tudtál erről az inforól lemaradni, már a képernyőből is kifolyik mindenhonnan a bF...

forever = 4IG

#832452 matgab Előzmény: #832448

mindent a maga topikjában...

Először meghúszszorozzuk a vagyont a 4IG-ben és utána egy laza ötszörözés a Takarékbankban...

Ez a cél.

Richter eladás 4IG vétel.

Találtam még némi dollárt az egyik TBSZ számlámon, de a randomnál nem lehet ma átváltani HUF-ra, mert nem usa tőzsdei nap van...Micsoda dolog ez?

forever = 4IG

#832450 Koffein Előzmény: #832448

Ne mond, hogy nem tudsz róla? :) Jön az alfa bank, ami ledominálja az egész piacot :-P

Megerősítik a tegnapi na…

#832449 walex Előzmény: #832447

Megerősítik a tegnapi napot. Azért egy befosatós szakasz szvsz ma is lesz.

forever = 4IG

#832441 matgab Előzmény: #832428

az az igazság, hogy már minden szabad lóvém benne van és a teljes tőzsdei vagyonom 70%-ánál is több...

Már csak Richterben és Albemarleban vannak jelentősebb kitettségeim, a Richter cserén én is gondolkozom, de szerintem megvárom vele a 2200-at...

Bennfentes eladás

#832436 picirigo Előzmény: #832435

Ez ugyan az mint a múltkori "hati 40%-ra" változtatása volt...hátha erre pár tízezret még eldobnak a spekik! Mindent bedobnak annak érdekében, hogy oda adjuk! De úgy látom, ez nem igazán hat meg senkit :)))!

forever = 4IG

#832428 prfecó

Maessssstro Matgab , azaz káosz mester . Könyörgőm vegyél pár tucat forevert ,

Péntekig a család aranyát és a teljes rokonság lovéját is akarom benyomni ebbe a szájbab@szott csoda részvénybe... rosszul fogalmaztam az a kompetensen átlátható magyar csillagai az BÉT -nek. Természetes az őt felügyelő tőzsdefelügyelet is ,akik a kisbefektetők részere a legteljesebb mértékben korrekt módon és átláthatóan szolgálják. LöLö csipet csapata hadd lökje le az árat 1900 alá

MAAAAAAATGAB , MAESSSTRO SEGITS