már panaszkodni akartam, hogy mi ez az sms klub
már panaszkodni akartam, hogy mi ez az sms klub
Sajnos nem vagyok az...sőt! Későn ébredő Balfék! :(
Ui: Igen is, méltósággal viselem!
Vsz rászóltak, h kevés a paper a piacon legalább te adj el nekünk! :D
Ne játszd a bennfentest, főleg ha az vagy :) méltósággal kell viselni az eseményeket..
Hát... Ha így halad tovább, nem elképzelhetetlen a 4k. A 2k-val kiegyeztem volna 1 hónappal ezelőtt év végi árként.
Még mindig vette a nagy vevő (tehát még gyűjtik), azért ekkora pakkokat kicsik nem igazán vesznek meg.
Jó estét Urak!
1 hónapja amikor beszálltam azt ígértétek, h 2k lesz év végére...jól át kur-tatok! :D
A végén még 4k lesz, amit viszont csak jövő év elejére vártam-tunk!
Henci! A tegnapi sms-ek alapján valaki megint ki akar B-ni a szegény kicsi spekákkal :)))
Sanszos, ez a legvalószínűbb forgatókönyv. Azért 2120 után egy 1950 elég meleg pite volt. :)
Vérnyomás emelő papír. :)
A nap mázlistája az a 3000 db-os eladó, aki 2120-on kiszórta valakinek.
Üdv a nyugdíjtőzsdén! :)
17:00 előtt kicsivel beálltam 2000-re az íze kedvéért venni (eddig csak 2000 alatt vettem), de nem kaptam és még ahogy látom felette is zárt. Hátha majd holnap kapok még ennyiért napközben.
jól tetted, még tizszerezhetsz, ahogy nekem hozzaertok elmagyarázták :)
Azt hiszem, én voltam utolsó. Nálam lassabban ember nem kapcsolhat.
Durva cucc lehet, ha ilyet látsz tőle! :-)
A mennyiség a jelképesnél csak kicsit több. Tudom, előbb kellett volna, de a zsé nagy része opusba "befektetve" (khmmm... khmmm...), otp meg most érett meg részben eladásra.
Fényes és boldog jövőt, felhőtlen nyugdíjas éveket várok ettől a papírtól. :-)
Azért kibaszott ideges lennék, ha az 1400-1750 között eldobált papírjaimat nem vettem volna vissza 1600-1830 között...
van olyan ember itt a fórumon, akinek még nincs ilyen papírja?
láttam én a nagyhalat beúszni a papírba.... :)
Végetek van, itt vagyok... :-)
Szóval ma egész délelőttös agyalást követően lefeleztem a 9700-as otp készletemet, és abból -szép kerek 2000 forinton- kicsit bevásároltam ilyen csudapappert.
Nem egy árfolyammozgató tétel, de azért az érzés megvan. Meg nektek is... :-)
Valszeg a 2k áttörését nagyon sokan várták és figyelték. Abban a pillanatban ahogy áttörte a 2k-t mindenki azt hitte, hogy innentől akkor ahogy azt többen várták a pf-en ki fog törni az árfolyam és ugrik egyet.
Nagyon sokan bepánikoltak, hogy lemaradnak és egy vételi pánikreakció indult be, ami túltolta egy kicsit az árfolyamot.
Okos vevő barátunk ezt természetesen nem hagyta, hanem egyből nyakon öntötte egy kicsit a piacot, nehogy tényleg elszálljon az árfolyam és ne tudjon tovább okosan és olcsón vásárolni.
Nem akart ő nagy zuhanást, csak annyit, hogy ne 20-50%-kal drágábban kelljen vásárolnia és ne álljon be olyan helyzet, mint tavaly a Konzum -Opus- Apennin triónál amikor napokon keresztül limiten állt be a papír... Aztán sok ember meg milyen csalódott lett a csodapapírokkal kapcsolatban , amikor utána meg 2-3 napig limittel esett... Jobb ezt a csalódottságot megelőzi és még idejében nyakonönteni egy kicsit a piacot.