na már esik is...
Naaaa! Ne húzd fel magad, mert akkor ki a pöcs fogja élvezni a rózsadombi kecót??? :D
az még mindig a régi, mit akarsz még? Az arra vonatkozik, ha nem volt még olyan részvényem, akkor beesik 2 héten belül 90%-os valószínűséggel. Az hogy a bővítésnél is bejön sokszor , az már csak hab nektek a tortán...
Itt vártam 10 évig arra, hogy elérje a beker áramat ez a nyomorék freesoft...
Erre azt mondja, hogy most már nem a régi a faktor sem... Mit szeretnél, hogy 100 évig ne érje el soha a beker áram?? Eszem faszom megáll!
úgy összefostam magam, hogy vettem még ma Black Friday alkalmából...
Kicsi a közkéz, aki vette nem erre a jelentésre. Aki akarja adja el, én nem fogom!
az komoly...hát, ha erre holnap benyomják, az fura lenne
Minden úgy van,ahogy várható volt. De inkább pozitív meglepi nekem, hogy konkrétan év végéig már pozitív eredményt harangoznak be
Ja, csak nulla tartalommal. valaki csinált ügyesen egy facebook oldalt! Majd egyszer sokért le fog mondani róla
ezúttal a 4IG-t nyúlták le :-P
Salvador, Bahia
2018
Self-Employed
A 2rule és a 4iG is lopott márkanév.
https://www.facebook.com/4innovationgroup/
“Az új növekedési stratégia eredményei már a 2019-es pénzügyi évben éreztetik pozitív hatásaikat; várakozásaink szerint jelentős EBITDA várható jövőre.” idéztem
Köszönöm! Akkor így már biztos, h megvárom a következő splitet :)))
Az hogy szépen konszolidálták/ják az eddigi negatívumokat és komoly nagy összegű megrendelések vannak kilátásban és megnyerve (kb 50 milliárd) is amelyek majd jelentősen befolyásolják az ebitda mutatót!