Vettem ma is, most van 3 pakk (1900, 1860 es 1820). Egyben gondolnám eladni, már 20 ft-os lépésközzel.
Vettem ma is, most van 3 pakk (1900, 1860 es 1820). Egyben gondolnám eladni, már 20 ft-os lépésközzel.
máris kezdik a black horse elemzéseket foreverIG , Matáv ( Telener ) szinergia és állami döntések.
Bullshit szinten már eldöntött csak a finanszírozó kérdéses ( Takarék csoport + MKB ), de OTP is be kell vonni tul nagy az összeg
A Generali megfuttatta a Haszonba a 4ig-et https://prnt.sc/limr6o
Játszópénzzel ők is beszálltak vagy mi.. :)
Azért az finom lenne, ha a telkót megvenné a ner és bepakolnák ide...
jobban szeretem az olyan napokat, amikor mindenki lejtést, vagy csorgást vár a papírtól, mint amikor mindenki +20%-ban biztos... :-)
most azért indult be a matáv mert ott is elkezdődött valam? viszont ha összekombináljuk a papírunkkal, akkor ez nekünk több mint jó hír.
eddig is full transzparensek voltak a jelentések, az akvizíciókat kivéve :)
"Lájtos" napnak néz ki eddig, talán kis konszolidációval! Forgalom közepes alatti(38m ft), real:1880!
Anything else?
Akik ezt ekkorra mennyiségben ilyen áron és ilyen agresszívan veszik, azokat nem érdekli az a pár darab 2000 környékén! Abban is biztos vagyok, h minimum 3-4x-ni akar!
Mintha tesztelve lett volna, hogy lesz e segítség a bontásban. De akkor nem lett meg a lendület ezért visszakozott
Zártkörű tőzsdei összejövetelen a OPUS , KONSUM vezetők részére megemlítették a csak akkor fektethetnek be alapok , brókerek , ha van világos , átlátható jelentések , negyedéves bontásokban. Management célok ( konkrét ) nem kamu cél pl. MSCI bekerülés.
Érdekes módon véletlenül 4IG kezdd kiadni számokat , management célokat.
Mai forgalmat látva az vevők és eladók harcától szívrohamot kaptam volna , ha meg lett pénzem 19 % jelentő forverIG befektetésem
Délután 10 perccel kettő előtt, amikor megindították 1950 lebontásának irányában, kb. 40 millióért vettek papírt! Aztán nem sokkal később repült már egy 18 milliós pakk, 1850-en, és a lekötésnél is 1850-en egy 30 milliós!
Stadionok, kastélyok, kincsek, ez egy igazi ner portfolio!
Amikor ezt megnézzük, akkor talán eszünkbe jut, hogy milyen is az amikor nem látjuk a fától az erdőt
2200-nál lesz az újabb lépcső fok?
Egy kőműves ez alapján lépcsőt is építhet, basszus annyira szabályos!
Nekem egyszer sikerült 1750 en eladni es 1700 en visszavenni. De addig szórakozgattam, hogy a részvényszámom 10% al kevesebb az ugrabugrálások után, ugyanarra az árfolyamértékre.
Lekötik, felkötik, nem vészes, nézzük már meg, hogy mit csinált másfél hónap alatt https://invst.ly/97lv6 :)