.....És a három papír egyszerre nem fog felfelé menni, én is folyamatosan nézegetem az Opust és a Konzumot, előbb utóbb megindulnak, hétfőn talán okosabbak leszünk!
.....És a három papír egyszerre nem fog felfelé menni, én is folyamatosan nézegetem az Opust és a Konzumot, előbb utóbb megindulnak, hétfőn talán okosabbak leszünk!
nem tudom, miért kéne kizárni annak a lehetoségét, hogy opi nagyon magas áron egyesul konzunmal? Innen a jól informaltak számára 700-as opi árfolyam jóval vonzobb lehet, mint 4ig potenciál idenre?
Az én megoldasom a helyzetre az lett, hogy a 900 körúl vett pakoomat eladtam tegnapkb. 70% plusszban. A másik felét( kb picit több) aminek 1300 körül van a bekerülése azt meg tartom. Ha minuszba megy rögtön eladom. Nyertem, realizáltam. Ha már nem szálltam ki 1900-nál, akkor legalább vigasztalom magam hogy 70% rohadt jó egy pár hét alatt. A többivel meg várom a szebb jövőt, ha igaz hogy most ez csak korrekció volt. Nagy kérdés. Na én ettől a megoldástól megnyugodtam 2 nap sík ideg után.
Ha a mai nap is beleszámít, akkor nem lehet, hogy a pénteki esés a T+2 miatt volt? Akinek csütörtökön záróban megvolt, az még hétfőn tulajként van nyilvántartva, hiába adta el pénteken. Lehet ennek jelentősége?
Telitalálat lett, csak mivel nem voltam gép előtt, totál lemaradtam az egészről. :( 1390-en álltam bent, addig már nem jött le. :-/
Így 1580-on tegnap visszavettem a múlt szerdán kivágott pakkot 400 Ft-ért drágábban darabját. :-/
Nem szabad ugrálnom most már, 2-szer megszívattam magam ezzel, egyszer se tudtam olcsóbban visszavenni.
Talán gyűjteni akartak olcsóbban.
Csütörtökön írtad 13.23-kor 50k-vl, 1400-ig lenyomható! Telitalálat lett!:)) A sáv sáv szélesítéses kamunak, biztos, hogy volt oka, de, hogy mi azt nem tudom!
Én is 1580-on visszavettem a másfél hete kidobott pakkot, csak kerek 400 Ft-tal drágábban. :-/
Tegnap vissza vettem a pakk 90%-át!..lapítottam, hátha még olcsóbban kapom :)
Hát a hétfőt még megvárom, bár már gondoltam, hogy cserélem Konzumra! De a 2000 szerintem még benne van a jövő héten!
Egyenlőre nincs az a hülye aki ezt eladja opi v konzi helyett!
Gondolod itt ennyi volt?
Lehet meghúzzák a többi meszarost hátha ezt beszórják a népek...
1650 a vége! Kiszedtek 17K-t, 28 millióért!:)
Azt gondoltam, hogy a végére visszahúzzák, erre már nincs sok esély.
...
"matgab heteken at tart nyeroben papirt es a trend kifulladasakor, csucskozelben adja"
Utána napi aljon adta a többit és rosszabb bekerrel újra betankolt, ezért az univerzum miatt már nem aggódok
De a (minimum) heti csúcs érezhetö volt