Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Makaó

#832117 TrendMan Előzmény: #832108

Durva. Mondjuk nem értem, hogy 17 évesen hogy kerül valaki oda a volán mögé. Kicsit korainak tartom.

-- Kassai ismét villantott egyet: --

#832042 matgab Előzmény: #831168

Egész jól játszottak az aranylábúak tegnap az észtek ellen.

Kár, hogy megint egy olyan meccsen szedték össze magukat, amikor annak már gyakorlatilag nincs tétje, mert egy ilyen libakergető válogatottat , mint az észt kint is hülyére kellett volna verni.

Olyan összeszedetten játszottak, Kádárnak sem volt hibája, Baráth is hozta a védő munkát, bár a támadásépítéseknél ezek az oldalvonal mellől 40 méterrel megeresztett beadások -ezekkel ki tud akasztani engem minden magyar védő/szélső- kifejezetten jól mozgott Kalmár és Kiskokó is a kezdeti bénázás után magára talált (nem tudom miért nem dob fel magára egy kis izmot, mert amúgy ügyes gyerek, csak elnyomják).

Orbán és Kádár most kíváló munkát végeztek, régen láttam Kádárt ilyen magabiztosnak és tisztán játszónak.

Nagy Dominiknak is voltak jó mozdulatai és Szalai is csak fejelt egy gólt, az őt váltó Böde engem mindig meggyőz -főleg ha gyengébb csapattal játszunk akkor Böde a király... Dzsuzsin végre látszódott az, hogy megint akar, amit utoljára kb. 8 éve láttam rajta utoljára. Most nem jött ki a lépés neki (és Kalmárnak sokkal jobbak voltak a szabadrúgásai), de legalább végre látszott rajta, hogy pörög és nem csak alibizik. Dibusznak egyszer volt dolga, de azt baromi jól oldotta meg, én azt már bent láttam...

Szóval kár, hogy kint ennek a teljesítménynek a harmadát sem hoztuk, mert ha akkor nyerünk, akkor most a finnek ellen egy ki-ki meccset játszhatnánk a csoport elsőségért... És akkor az éjjel nem kellene, hogy véget érjen...

Hát ez van, pedig ismét reális esélyünk lett volna egy kis sikerre, de a csapat képes volt a leggyengébb ellenfél ellen betlizni és így nem megy...

-- Kassai ismét villantott egyet: --

#831168 banyaiz Előzmény: #831110

Azért veszélyes az X Bate ellen mert abból könnyen lehet olyan szitu az utolsó forduló előtt a görögök már kiestek . Ami paok-bate meccsre hozhatja nem veszik komolyan esetleg.

Akkor vidi 7 bate 7 és az egymás elleniben rosszabbak vagyunk. Nem tudom a gólarány, vagy egymás elleni dönt első körben.

Viszont biztató a helyzet van egy plusz esély chelseanek az utsó meccs tét nélküli akár le is pottyanthatják az egész el utolsó kört. :) Mondjuk nem tudom képesek e olyan csapattal kiállni akik ellen reális esély legyen. De lehet egy 2. Koplárovics . :) Persze kint Chelsea ellen is sokáig volt esély a pontszerzésre igaz kellett hozzá a csatáruk góllövés ellen védekezett valamivel mert kb 5 ziccert kihagyott az első félidőben. Akárhogy is sokáig x -re állt kint is.

-- Kassai ismét villantott egyet: --

#831110 matgab Előzmény: #831106

Ha a Bate Vidi X, akkor a Vidinek 7, Bate-nak 4, Paoknak valszeg 3 pontja lenne.

Utána egy Paok -Bate, amit szerintem behúz a Paok (6), Vidi 7. Bate 4. Ezzel simán tovább lehetne menni.



-- Kassai ismét villantott egyet: --

#831106 banyaiz Előzmény: #831102

Bírónak nem a hétköznapi lelkivilágú emberek állhatnak. Hálátlan meló. Ha jó akkor senki észre se veszi , ha hibázik akkor az a hír. Meccs közben szidják akármit csinál . Kell egy kis mazochizmus erre a pályára. :) Kassaival minden bíró rémálma történt most egy bl meccsen ekkorát hibázni. Vagy nagyon peches szériában van , vagy leszállóágba került de amikor bekerült a csúcsfociba olyan jól vezette a meccseket szinte hiba nélkül nagyvonalúan az előnyszabályokkal , nem tördelte a meccseket. Profi volt, az egyik legjobb bíró. Mostanában sorban balhék magyar bajnokságban is volt több nagy balhéja. Tavaly Real-Bayernen nagyon rossz volt. Most elég nagyvonalú volt ezzel a 11-essel.

Vidi győzelem ez igen. 6 pont és szabad a pálya a továbbjutásra csak Batet le kell nyomni valahogy idegenben. Ezt nem vártam 2x verjük a görögöket. Első meccsen hazai pályán nem kapunk ki legalább egy x akkor már szinte továbbjutók lennének akkor elég lenne x -re játszani kint. Persze kérdés Chelsea komolyan veszi e 2 meccsét már továbbjutottak.


-- Kassai ismét villantott egyet: --

#830877 banyaiz Előzmény: #830871

MU is villant . Árnyéka a csapat a régi dicsőségnek szenvedés megy de most Juve ellen sikerült nyerni. De hogyan arról ne beszéljünk. :)

Kassai szegény jujj de megette ezt. De hol volt a partjelzője ezt nem látta oldalról lehet takarásban volt az is. Lehet ez volt az utolsó bl meccse .

Dzsudzsák

#830665 banyaiz Előzmény: #830663

Korhutot mintha Matgab hiányolta volna emlékeim szerint , ha igen akkor meghallgatták a kívánságát. :) Ja nem az Korcsmár volt. :) Keverem már annyi nagy spíler van.

Dzsudzsák nekem nem hiányzott de azért megértem ha kísérletezni akar vele. Nincs túl sok játékos akiből válogathat és ha jó napot fog ki még eldönthet meccseket.

Sallai -Dzsudzsák két szélső felállást megnéznék egyszer. Védekezésben nagyon veszélyesnek tűnik de egy próbát megér.

Sallóit hiányolom kíváncsi lennék rá már a válogatottban Usában nagyon elemében van.

Roni életrajza az nem ak…

#830144 banyaiz Előzmény: #830140

Roni életrajza az nem akármi lehet. Úgy emlékszem az apja ül gyilkosság miatt. A feleségét pedig egy drogelvonón ismerte meg. :) Vagy amikor elment egy tehenészetbe talán dolgozni rehabilitációs céllal elég volt a snookerből és amúgy is pihenni akar, vagy az lehet az elvonókúra része volt. :) Volt téma a könyvben gondolom.

...

Válogatott edző ügyben még azért persze van veszítenivaló is mert ha a szintünknél rosszabb eredmények jönnek akkor az akár tönkre is vághatja a még el se indult karrierjét. Dárdai is azért vállalt valahol ezzel kockázatot, de ha ezt nem vállalja be lehet még mindig a Hertha utánpótlásban lenne. Nem biztos akkor bedobják vezetőedzőnek ha nem látják ezt a válogatott munkát.

Úgy emlékszem már néhán…

#830143 banyaiz Előzmény: #830140

Úgy emlékszem már néhány válogatott meccs után kapta meg a posztot. MIkor elvállalta még más edzője volt a felnőtt csapatnak Herhánál akivel kieső hely környékén voltak. Aztán kirúgták az elődjét ő közben összehozott néhány jó meccset a válogatottal a várt szint felett , és akkor nevezték ki Herthához vezetőedzőnek.

Magyar szöv kap poszt kétféle edzőnek vonzó aki még nem ért el semmit és egy ugródeszka, vagy aki már nem is akar semmit elérni viszont a pénzt még gyűjtögetné mint megélhetési edző. Az ugródeszkára jó példa Dárdai akinek ez bejött , ilyen volt pl Matthaus is akinek annyira nem jött be mint Dárdainak. Ő se ért el még semmit edzőként ha villant a magyar válogatottal ami nemzetközileg kutyaütőnek van elkönyvelve akkor jó kiugrási lehetőség. Veszteni valója pedig igazán nincs mert mondhatja ezekben ennyi van ha mindenkitől kikap. win -win szitu valahol. Aki már nem akar semmit pl Leekens aki hát egy életművész benyomását tette rám valahol. :) A nagy semmiért felmarkolt elég jó lóvét és közben nagyívű dumákat eresztett el. :)

Nekem olvasva a cikket n…

#830140 TrendMan Előzmény: #830138

Nekem olvasva a cikket nem ez volt az érzésem, de talán van benne valami.

Úgy tudom már a szöv. kap. poszt elnyerese előtt megkapta a berlini padot.

Másfelől annyira le lett harcolva a magyar kapitányi tiszt renoméja, hogy lassan már szívesség lesz, ha valaki elvállalja.

Más lenne a helyzet, ha idehaza is sorban állnának még karakteres, neves edzők, de ilyenek már nincsenek.

---

Úgy tudom most jelent meg Ronny és Stephen önéletrejzi műve.

Állítólag Selby még nem ír, mert ő még mindíg szeret játszani:-DDD

Dárdainak kicsit szerény…

#830138 banyaiz Előzmény: #830066

Dárdainak kicsit szerényebben kellene. Azért nem sok helyen neveznének ki szövetségi kapitánynak egy kezdő edzőt . Igaz nem is egy túl hálás feladat magyar szöv kapnak lenni bizonyos szempontból. :) Neki viszont egy jó ugródeszka volt. Azért a Hertha felnőtt csapat edzői posztra kerüléséhez ez a lehetőség is kellett vsz, ezt megkapta és tudott vele élni.

Ez az eljövök segíteni duma nagyon magas ló azért valahol. :) Ügyes edző de azért más tészta felemelni egy ország labdarúgását erről a szintről mint egy bundesliga csapat vezetőedzőjének lenni, vagy válogatott edzőnek. Kicsit összetettebb feladat vsz.

...

1.08-nál figyelj, azt onnan középre , balkézzel miközben eredetileg jobbkezes csak megtanult ballal játszani .


Paok - Vidi 0:2

#829991 TrendMan Előzmény: #829985

Valami nagy bajnoki rangadóra készült a PAOK, ezért próbáltak tartalékolni.

Egyébként az az edző meg román, nem görög:-)

Kis Koko csak egész későn állt be, de így is volt egy tökéletes gólpassza (amit Hodzsics elrontott).