Hát kva nagy ötlet volt a tegnapi eladás...
1380
Nem túl acélos a könyv!
vonatra nem jó pénzt vinni, mert ellopódik :)
egy robogó vonaton, tudod mennyit ér a zsebre tett nyereség? napról napra kevesebbet... :-P
és azt miért nem tanultad meg, hogy ha jó az irány, nem szállunk ki a vonatból?
A tavalyi opus rallyból megtanultam, hogy ha jó az irány, tök mind hol szállsz vissza...de gondolom erre te is emlékszel. Így ha úgy érzem, gondolkodás nélkül vissza veszem. Azt viszont kizártnak tartom, h lenyomják.
Majd Zomba felé megdumáljuk...Most nem öntöm ki a szívem :))
mégis voltak idén is elég masszív korrekciók, nem?
magadat stresszled, mert gondolom visszakartad venni. Az irányt eldöntötték. Ez nem opus, alig van szabad részvény, nem nagyon lehet ugrálni szerintem. Sebaj, hátha szerencséd lesz és lefele tolják
istenem.... a forró pénz ti vagytok, mert nem bír a banda a seggén ülni... Persze nem kötelező :) Nincs itt semmilyen forró pénz, folyamatos kiszálló van a spekik részéről, mert túlokoskodjátok a piacot.
Mit vártok a közgyűléstől? Kiderül hogy Lölőnek van 75%-a és...?
1300- nál mit tököltem, pedig arra gondoltam, hogy kb, mindig max 150 forintokat ütik vissza! 1270-re is raktam be vételt, aztán kivettem! Nem tuti, hogy holnap. felső limit lesz, nézzétek a táblázatot, most itt kéne még egy kicsit visszamennie, aztán csütörtök, péntek felső limit! Hétfőn a közgyűlés napján meg füge!
Ma én is kiszórtam...többször vissza tudtam volna venni olcsóbban, de gondoltam majd lejjebb! Ez a nap végi uccsó fél óra teljesen bekavart. Holnap vissza veszem!
hihetetlen
Valószínűleg már rajta a forró pénz, sokan meguntak opust