egy pici részt visszavettem, de holnap lehet az utolsó limites napja már így is brutális a tulhuzas
egy pici részt visszavettem, de holnap lehet az utolsó limites napja már így is brutális a tulhuzas
Felkötik 1410-re a végén?
azért egy részét a helyedben tuti eladnám.Legalább a negyedét
Te kérdezted, majd az idő eldönti. Ebben az évben úgy sem tudok jobb papírt a béten, 410-es átlaggal nem kell majrézom.
most is gyujtogetik 1000 db alatti tételenként? :)
Ez a sztori nem rég kezdődött, itt annyi pénz lesz a 4IGben hogy MI azt nem tudjuk elképzelni sem. Na jó Herceg lehet eltudja, de a 200 miliárdos cég pár éven belül abszolút lehetséges. Lölö egy kötéssel megvette a piacon a cég a 10%-át talán 400 forinton, utána a részesedéseit piaci vételekkel folyamatosan tolja, de ezeket már kitárgyaltuk itt. (Ja és a fő stróman nem 3szorozni akar.....)
miért veszed ilyen biztosra hogy lesz 3000? Opusnal is mindenki Rába elozeset látta árban, aztán meg most sincs 500 ft se
ja és mellesleg második ker napon ugyanez a sztori.....növekvő forgalommal...ami mindig megtöri ideiglenes a trendet ,pontosabban kimeriti
Majd kiderül...:) Már sokkal több mint 2/3 van a nagy tesónak, persze szétosztva....ebben is biztos vagyok. Nem itt fognak a stomanok/benfentesek/haverok eladni, hanem majd kb 3000-4000 felett.
baromi egyszerű : mindig meg kell nézni a tételeket az oldalakon: egyben volt eladon egyszerre 50e db, amire a vevok rengeteg apró tételben 2 óra alatt gyultek össze. Na akkor ki önt és ki gyűjtöget? ;)
kitol gyűjtené és kicsoda? :D
Az gyűjtené akinek így is kétharmada van? Miért csökkentené bárki azt a kis kozkezet?
Teljesen abszurd a gyűjtés teória
Én ezt teljesen fordítva gondolom itt masszív gyűjtés megy, nem közkéz növelése....
egy töredékét mégis visszaveszem, ha nem limiten kell, mert nagyon idegesített mai kimaradás is
Ha akarná, also limiten lehetne pár perc alatt.
De nem akarja, nagyon okos az eladó, amit lehet, kitapos belőle. Valószínűleg holnap is így tesz, a kérdés mikor fogynak el a mohó spekak
nem hiszem...uaz mint tegnap: okos eladás minél magasabb kiker áron
Újra megvarja amíg feltelik a könyv és újra szorni fog.
De honnan van ennyi eladó? Nem lepne meg, ha hamarosan jönne a bejelentés hogy jelentosen nőtt a kozkez
1360... Hűtik a kedélyeket, hogy holnap reggel ne plusz 10%-ban induljon a kereskedés...
Hát ha innen is limit lesz estére! Pedig az lesz!