Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Fúzió

#829998 matgab Előzmény: #829990

Ezek nem ebbe a topikba való témák.

Egy mondatban: Nem tudja kisemmizni a konzum -Opus összeolvadás során a kibüfiket és nem is lenne sok értelme.

Mondom, itt sokkal nagyobb dolgokban gondolkodnak Mészárosék, mint amihez mi itt eddig szoktunk.

Hogy még inkább offtopic legyek egy kis politikai megközelítésben:

A szocik mindent elloptak amit közvagyon volt és hozzáfértek.

A fidesz meg létrehozott egy csomó dolgot, aminek a harmadát ellopta.

Tőzsdén ez úgy nézett ki, hogy a kisbüfiket akkor kisemmizték , ma meg megpróbálják majd megetetni a kakit a nemzetközi befektetőkkel és addig a kisbüfik is jól járnak.

Fúzió

#829997 Peti84 Előzmény: #829995

Talán a törvényben van valami olyasmi, hogy saját tőke alatt nem lehet. Azon sem lepődnék meg ha addig (mondjuk kb jan 30-ig) az OPIba nem érkeznének meg az apportok, akkor a saját tőke 50 ft körüli (bár ez nagyon nagy kitolás a jelenlegi rv-seknek), apportok után 454, konziban 212 talán jelenleg a saját tőke. De ezt fejből írtam csak és csak az Én saját elképzelésem.

Fúzió

#829995 Peti84 Előzmény: #829990

Tpt törvényben van szabályozva. Jelenleg fúziónál szerintem a cég értéket fogják konvergálni a saját tőkéhez (opi és konzi esetében). A 4IG-et még korai lenne a mamut cégbe berakni, ez a buli még csak most indul. Apportokkal fel fogja hízlalni, fizet RV-vel és kb 2 év múlva ha akarja berakhatja ha akarja, gondolom közgyűlés fog dönteni, ahol azt szavaznak meg amit akarnak.

Fúzió

#829990 Bendeguz Előzmény: #829987

Pár kérdés. Olvastam a lörke papíros totyikban, hogy senki se tudja, milyen árat fog kínálni lőrke lőrkének a saját papírjaiért és hogy ezen az úton akár ki is semmizhetik a kisbüfiket (ez lehetséges?)
Mivel itt is ő a nagytulaj, egyedül tud dönteni, vajon be fog-e olvadni az O1G részvény az Opusba? És ha igen, vajon milyen feltételekkel?

MOst csak 11k van 1000-n…

#829984 Kiss Zoltán

MOst csak 11k van 1000-nél, bár addig rögös az út, megnyugodnék egy kicsit, ha azért ma 1000 felett zárna!

én ezt a dugós témát nem…

#829944 Bendeguz Előzmény: #829941

én ezt a dugós témát nem nagyon értem... ha több részvényt kell eladni ahhoz, hogy ne menjen fel az árfolyam, mint amit az eladóktól össze lehet szedni, akkor hogy éri meg nekik ez az egész?

Ezt ma erővel nyomták vi…

#829941 walex Előzmény: #829923

Ezt ma erővel nyomták vissza 970 környékére. Ha tömni akartak volna, akkor hagyják, hogy menjen még feljebb, megvolt a lelkesedés a dugó kikapása után, de visszaverték. Még gyűjtik és próbálták visszafogni, ez ma egyértelműen látszott.

Imádom ezeket a teoriáka…

#829926 matgab Előzmény: #829923

Imádom ezeket a teoriákat.

Nagy forgalom esetén vagy okosan vett valaki sokat a remegő kezű kisbefektetőktől, vagy okosan adott el a sok naív kisbefektetőnek...

Vagy a kisbefektetők szopatják egymást...

Én ma inkább okos vételeknek tudtam be a mai napot...

miert jó előjel , ha ela…

#829923 rbbj11 Előzmény: #829913

miert jó előjel , ha eladnak öntés nélkül nagy mennyiséget okosan?

Ez nem a kis vevők tömése?

Eladói meg van tömve ren…

#829918 walex

Eladói meg van tömve rendesen 1100-ig.

Nem mintha bármit is szá…

#829917 Bendeguz Előzmény: #829916

Nem mintha bármit is számítana itt, de ez esetben a technika is szép marad, az emelkedő trend lineáris lesz, plusz hűlnek az indik. Holnap lehet kecsegtető 1020 záró

Záróban szerintem ezt me…

#829916 walex

Záróban szerintem ezt megint lekötik.

Nem ő lesz az, ma azt ír…

#829913 walex Előzmény: #829908

Nem ő lesz az, ma azt írta, hogy van még neki több, mint 200 ezer db. Ő régi motoros, sok-sok éve veszi a papírt. Most úgy néz ki, beérik a türelme.

Az a mai nap nagyon feltűnő, hogy fékezik a papírt 970-980 körül. Pakolják, amint elfogyna a mennyiség. Nem akarják, hogy meginduljon. Ez pedig jó előjel a jövőre nézve.

Rice2-nek elvileg ekkora…

#829908 matgab Előzmény: #829878

Rice2-nek elvileg ekkora méretű a pakkja, legalábbis azt írta, hogy anno 40k részvénye volt, amit csak bővített...

Mi a story csúcsa?

#829907 matgab Előzmény: #829894

nekünk kicsi a fanátziánk ahhoz, hogy le tudjuk írni, hogy ebből mi lehet...

Mi a story csúcsa?

#829901 Koffein Előzmény: #829899

Ja ja ő igazán szakértője a 4ig-nek... egy csomó anyagot linkelt a fórumba, csak vissza kell lapozni :)