33 Mio Ft, Lölő szinten ez bagó
Ami érdekes, mennyi van 1100-ig,amit ki lehet kanalazni és nem a saját dugó pakkja?
33 Mio Ft, Lölő szinten ez bagó
Ami érdekes, mennyi van 1100-ig,amit ki lehet kanalazni és nem a saját dugó pakkja?
905-810 között-re 34k vevő!
Ezt-szerintem-gyorsan fel kéne lökniük 2-3k környékére, hogy aztán az addig elengedett, Konzum, meg Opus papírokat is meglökjék kicsit felfelé! Hogy aztán itt meg jöjjön a sokak által várt újabb split!
És? Ha 100-szoroz 2 hét alatt, nem elég jó?
#irrealiselvarasok #estarfeeling #hesteg
Nálam ez volt a végső érv az O1G részvény mellett:
https://m.portfolio.hu/vallalatok/it/totalis-kamer...
Kínai mintára full megfigyelés, iszonyat mennyiségű IT eszköz és infrastruktúra kell hozzá, már írjak írják rá a törvényt. Na vajon ki nyeri meg, ha nem Lörke?
| 1 717 db | 930 HUF | 940 HUF | 1 685 db |
| 50 db | 925 HUF | 945 HUF | 3 800 db |
| 250 db | 920 HUF | 950 HUF | 11 089 db |
| 3 084 db | 915 HUF | 955 HUF | 616 db |
| 11 300 db | 910 HUF | 960 HUF | 1 855 db |
Valaki be tudna tenni nekem egy könyvet? Köszönet előre is
lehet hosszú7végéznek a karmesterek oszt a zenekar(brokik) nem tudja mi tévő legyen :)
annyira nemtom nagyok ma hol veszik...
kiváncsiságbol dobtam piacra 1000db-ot,erre látom 3 darabban vették meg azt is tőlem:)
forgalom gyatra,7-8.helyen van,mondjuk ebben a semmilyen esésben sincs.
Matgab bővitget:)
vmerre innen kis gondolkodás után nagyot mehetne...
nullára nem, de a kivett profit böven fedezi azt is, ha a maradék 0 lenne...ingyen papír miatt nem aggódom
Menjen Lölö az égbe felölem :)
ha már nem aggaszt, akkor ma nullára csokkentgetted?
Ah, kishitű , nem bízol lölőben??
egy ideje csökkentgetem, igen
csak akkor nem volt benne az egész fórum, sok volt a kétkedő. Én is. És én pl 7000ig tartottam azt
Ezt már maguknak veszik, vagyis ha a rendszer marad, akkor nem döntik be. Vagy ki tudja
ok, én már nem aggódok :))
és nem gondoljuk, hogy a 4IG-vel ugyanaz a maffia ugyanúgy fog megszopatni, ugyanannyiunkat! :-)