Akkor most már teljes az Estar csapat! :-)
már bőven megvan........................................... fecó és csipet csapata is fickándozik , mint hal a vízben
5% felett vagyunk?:))
koordinalnunk kell az eladast majd, ennyien könnyen tudunk eladás-visszavetel kört generalni
Te is? Lassan itt mindenki benne lesz. Nem nagyon emlékszem ilyenre a korábbi évekből.
18-án Jászai azt mondta IT témában, hogy erős organikus növekedésre, lokális akvizíciókra készülnek. Nem gondolnám, hogy kp-ra akarnák megvenni a cégeket, hanem részvényekkel fizetnének. Gondolom, ebben az esetben minél nagyobb árfolyam az érdekük. Ha cégértéket nézünk, a 4IG 18milliárdot ér, miközben egy üres est 17milliárdot. Lóf@xnyi a különbség. Lehet tér még felfele a közkéz miatt is.
Én Hercegnek hiszek! Ő nyár közepén már agitált, én meg btam rá! Jobban tanulmányozva a céget és ML-ék észjárását, vsz ez a 18.8 misi rv nagyon kevés! Én erre alapozom az elképzelésemet, hogy lesz ez még 3000 és lesz még egy split!
Kivülállóként úgy tűnik nekem, hogy a hónapon belüli triplázás után jönnek a nagy álmok az onnan triplázásról meg újabb splitről 3000nél, ahonnan megint újból emelkedni fog-ról.
Vannak bennem félelmek, hogy A Konzum Opus egyesülés napján látott 1000 lesz a csúcs, persze ne legyen igazam, nagyon ne!
Annyira kishitűek vagytok, hogy kedvem sincs írni. :))
Imádom amikor ennyire határozott vagy :))! Remélem Kerinél már "azezerötöt" ünnepeljük!
hát ha leütik 900-ig, akkor cserélek egy kis Richtert 4IG-re...
itt az utolsó lehetőség jó áron boviteni 2000 ft előtt
És még mennyiséget is lehet. Hamarosan nem lesz eladó
Kicsik dobálják, nagy szedi (vagy nagyobbak). Nekem legalább is úgy tűnik, hogy óvatos gyűjtés van.