A Blackout Day dátumát lehet már tudni?
Mindenki úgy irogat, mintha jan01-től lenne, minden konkrétum nélkül :)
Tízéves születésnap azért meglesz pl?
A Blackout Day dátumát lehet már tudni?
Mindenki úgy irogat, mintha jan01-től lenne, minden konkrétum nélkül :)
Tízéves születésnap azért meglesz pl?
Mi pöcsért nem lesz inkább fizetős???
Az elsők között regisztráltam, érdekes és remek embereket ismertem meg...most meg vége?!?!
Kuka, nevet megtartom. Ezért az nem felhasználható. Oldal és minden más igen
igen, én csináltam :) Köszönöm, egészségem jól szolgál :)
Az is lehet, hogy egészségügyi okai vannak a megszüntetésnek.
Hercegnek 2-3 éve emlékeim szerint valamilyen eü problémája volt lehet, hogy már nem tudja tovább cipelni egyedül a terhet.
Tudtátok, hogy már van egy ilyen blog:
https://stocklandyard.blog.hu/
???
Olyan ez Sumér mint Columbo felesége még egy filmes példát is hozzak , szereted úgyis a filmeket. Szóba kerül de nem jelenik meg. Most én is ilyen Columbo felesége szerepbe kerültem látom már . :)
Szóval kitérsz a válasz elől mint én a találkozó elől. :)
Jó, hát feltételezem valamilyen racionális oka lehet annak a megszüntetés mellett döntesz. Akkor logikai alapon nem sok verzió marad azért.
Végül is lehet, hogy jobb ha nem mondod el mert így nyitva marad a kérdés és rejtély lesz. :) Mint irodalomban , vagy filmekben használt eszköz ahol mindenkinek a fantáziájára bízzák a befejezést nyitott kérdésekkel.
lehet, hogy megveszem az oldalt 1 millió rúpiáért és csinálok utána belőle egy rendes fizetős oldalt.
Liberális politikai beállítottságúaknak persze egy kicsit magasabb lesz az előfizetési díj, kevésbé liberálisoknak kicsit olcsóbb... :--)
Engem inkább az aggaszt, hogy majd nem tudni Matgab épp miben mesterkedik a piacon. A Matgab topic olvasása nélkül kereskedni olyan lenne, mint aknamezőn sétálni :)
Jól van , legyen 1 millió, de a devizát én határozom meg! Legyen mondjuk Indonéz rúpia!
Köszi! :)
Amúgy remélem nem GDPR miatt állítod le. Ha igen, csak jelezned kell. Gondolom összetudunk dobni egy frankó ügyvédre egy kis zsét, hogy rittyentsen faja adatvédelmi szabályzatot.. :))
a közösség számára rendkívül hasznos gondolataidat másold ki és foglald könyvbe. Nyugodtan köszönd meg, hogy előre szóltam. Így mindenkinek van ideje másolgatni magának...
Ha kell valakinek az oldal oda adom 1 millióért, de más néven kell tovább futtatni.
azért ez egy picit köcsögség csak úgy eltüntetni az összes gondolatomat, amit eddig leírtam! Legalább egy olyan iwiw-es időkapszulát csinálhatnál!
Hogy fogom én bizonyítani azt már évekkel később, hogy én már anno megmondtam leírtam -pl itt a Politika és társadalom ahogy én látom topikban. Vagy a részvényeim alakulását, mikor nyuszi kétségbe fogja vonni, hogy beírtam -e minden vételemet /eladásomat??
Majd utolsó nap beírom :)
Ne csináld már, hogy Szekszárdig kelljen menni, hogy ezt az infót megtudjuk :)))
akkor mindenki telszámát felirom aki ott lesz november 17én,feltéve ha megyek-de szeretnék...elteszem a mappát,aztán hátha jo lesz még vmire.
egyébként jol elkevertem a számokat már......azota 2éve volt találkozás, készüléket de lehet számot is cseréltem már.
aztán Herceg lekapcsolja a kapcsolót.
én pedig befejezem a majd 15éves tőzsdei forumozást azt hiszem végleg,nyilvánosan.