előfordulhat, hogy ki akarják vezetni? mi egyébért vennék ennyire?
előfordulhat, hogy ki akarják vezetni? mi egyébért vennék ennyire?
Az irány már adott. Amennyiben nem jön közbe valami nagyon cudar dolog akkor nagyon jó pénzt lehet vele keresni. Az a vicc, hogy a nagy többség még most sem látja mi történik itt ... Oszt néhányan még viccelődtek is a már-már legendássá váló Matgab faktorral. Bocsi!:-) Természetesen nem én viccelődtem hanem azok az izékék... Köszi válaszod, Ibiza eltűnt, nincs mit tenni.
Ibiza eltűnt már régen...
Én is optimista vagyok a 4IG-vel kapcsolatban. Igen kemény ez a faktor küzdelem, de végülis 10 év elteltével csak elérte a beker áramat idén, sőt most már ahhoz képest majdnem háromszorozódik. Igaz elég lett volna egy fél éve venni, nem benne ülni ennyi ideig. Bár mindig hittem abban, hogy valaki rájön, hogy jó ez a cég és felvásárolják...
Gondoltam beköszönök már alma materembe így a rally végén:-) Lesznek még hinták bőven de ha M.L ennyiért is hajlandó megvenni a papírokat akkor aggodalomra nem sok okunk lehet. Innen még akár duplázhat is egy éven belül(akár). Franc sem gondolta volna.... vagy de!? :-) Ne ijedjetek meg, nem foglak titeket fárasztani(nagyon) a hülyeségeimmel. Jó érzés, hogy ez az oldal még működik és kitartanak a régiek. Gratulálok a főninek(Kissherceg) a munkájához ! Jó kereskedést és kitartást elvtársak! Ibiza "barátommal" mi a helyzet?
még szebb lett :) mai 100k is ő volt, így 50% megvan nekik
nem, tekintettel konzum nem tulajdonos 4igben. Írtam, hogy Mészáros veszi (konzum PE), de hát...
ilyen részesedés mellett nem anomália, hogy 4ig emelkedik, konzum esik?
Az Európai Regionális Fejlesztési Alap keretében 92 millió euró fog rendelkezésre állni az olyan városi kihívásokra választ adó innovatív megoldások finanszírozására, mint a levegőminőség, az éghajlatváltozás, a lakhatás vagy a munkahelyek és készségek a helyi gazdaságban - áll a Bizottság közleményében.
projektek között példaként a következők említhetők: a városszéli területeken a tűzveszély csökkentésére irányuló új megoldások Túriában (Spanyolország), az elektromos járművek akkumulátorain alapuló új generációs energiaellátási rendszer Bredában (Hollandia), a kánikulában is használható iskolai játszóterek Párizsban (Franciaország), az energiahatékony szociális lakások Budapesten (Magyarország)vagy az innovatív pályaorientáció Ventspils-ben (Lettország).
Az Európai Bizottság ma közzétette a negyedik pályázati felhívást az innovatív városfejlesztési tevékenységek területén. A 2017-ben az európai biztonsági stratégia keretében bejelentett cselekvési tervben foglaltaknak megfelelően a városok összesen 100 millió eurót vehetnek igénybe a nyilvános terek védelmének javítására és sebezhetőségének csökkentésére irányuló innovatív projektek finanszírozására. A pályázati felhívás célja továbbá a digitalitással, a környezetvédelemmel és a befogadással összefüggő projektek finanszírozása is.
A negyedik felhívásra a mai naptól 2019. januárig lehet pályázatot benyújtani. A nyertes városok kihirdetésére 2019 nyarán kerül sor.
Az innovatív városfejlesztési tevékenységek forrást biztosítanak az európai városok számára ahhoz, hogy a 2014-2020-as időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból összesen 372 millió euró keretösszeg erejéig innovatív projekteket finanszírozzanak. A cél konkrét megoldások meghatározása, tesztelése és terjesztése a közös városfejlesztési kihívások kezelésére.
Hát... Muszáj lesz feljebb állnom vételre, amíg lehet.
valszeg igen... Mekkora balek volt, hogy a meghúzás előtt adta köcsön...:-D
Le volt ez már papírozva gondolom.
"Zsoltikám, itt van ennyi részvényed, ez most ennyit ér. Csinálunk egy kis rallit vele, ez neked nem jár, egy körből kimaradsz, de ha hozod a business-t, akkor neked is jó lesz hidd el!"
Véletlenül nem a Tóth Béle féle kölcsön visszaadását láthattuk? http://www.4ig.hu/downloads/4iG_180920_RT_TB_TBZS....
Hát meg kell hagyni, zseniálisan csinálták. Jól bevásároltak, majd lent tartották az árfolyamot minimális mennyiséggel. Egy csomó embert elbizonytalanítottak és ott 340 környékén többet tudtak sztem így visszavenni, mint amennyivel lent kellett tartani.
Majd aláálltak és vették 340-540 között, mint az állat. Megjött a kisbüfik étvágya, akik jól bevásároltak 750-ig. Majd ezeket jól nyakonöntötték és visszaküldték az árfolyamot 550-ig, ahol újra alányúltak.
Most jöhet a rakéta 2 fázis, ahol majd 900 -1000 között ismét nyakon lehet önteni a büffencseket.
700k kötés az elég szép, meg kell hagyni, ha ezt is PE veszi az még szebb
Túl nagy közkéz nem lehet. PF topic kong az ürességtől ahhoz képest, hogy Konzum/Opus rallynál mi volt.
Többen várják a rés töltést (én is), de valamiért úgy érzem, hogy ebből nem lesz semmi. Azért egy rövid leütést (nagyobbat, mint ma) várok benne.
Az MNB alapító tagként csatlakozott a kormányzati, piaci és tudományos szereplők által ma megalapított Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz. Az új testület feladata a mesterséges intelligenciával kapcsolatos közös stratégia és fejlesztési irányok megfogalmazása, s az együttműködési keretrendszer kialakítása annak érdekében, hogy Magyarország e technológia terén az európai élvonalba kerüljön - közölte a jegybank.
Azért azt se felejtsük ki, hogy saját házon belül szeretné tudni minden ország ezeket a sztorikat, és nem google, amazon stb cégeknek kiszolgáltatva minden adatot. Hisz amint tudjuk, ami felment a felhőbe, az megszűnik mint saját tulajdon...