Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

ja nem a jo dunántuli bo…

#828470 Sumér harcos Előzmény: #828463

ja nem a jo dunántuli borral van bajom,absztinencia van,semmit nem iszom,teljes önmegtartoztatás:)

whiskyt csak az előreláthatolag szűk társaságnak viszem,végigkostolni,tehát nem a magam részére:)

éppen az érzésből lett e…

#828469 Sumér harcos Előzmény: #828461

éppen az érzésből lett elegem,főként másnap:)

azóta kávé szakértő is lettem,tavaly már nagyon komoly gépem is adodott,de 2 honapja a napi 3 kávét is befejeztem,1et sem iszom:)

Te nem kérsz szobát?

Fornit mi van? Joepappa,…

#828466 kerikoma Előzmény: #828465

Fornit mi van? Joepappa, Waszi míííívaaaan. Nem hiszem el? Én vagyok a legöregebb, de nem akarom eröltetni a bulit, ha kell 2 embernek is megcsinálom....

Persze jöhet aki akar, p…

#828465 kerikoma Előzmény: #828464

Persze jöhet aki akar, pl Ibiza, Robbaj, stb. Voltunk Csokinál többen is, bárki jöhet, Zoli Nem 5 km-re lakik, de sec perc alatt ideérhetne

Henci és Rigo külön szob…

#828464 kerikoma Előzmény: #828463

Henci és Rigo külön szoba, más még nem nyilatkozott. Sumér alszik az autóba. Holnap kéne beszéljek a tulajjal, mennyi szoba lesz. Tényleg nagy banzáj lesz, szvsz telt ház lesz. Nálam is lesz valamennyi hely, de ott aki horkol, az horkol

Na mindegy, buli lesz. S…

#828463 kerikoma Előzmény: #828461

Na mindegy, buli lesz. Szép borok vannak. Sumér hozok söröcskét is, nem muszáj borocskázni. Lesz rajtam kívül más pince is, hozd a whiskyt azzal nem lövünk mellé.

Most mér nem lehet az em…

#828455 KawaBazsy Előzmény: #828436

Most mér nem lehet az embernek egy szakdiplomája? OKJ-val nem lehet tervezni.. :-)

Tök mindegy milyet hozol…

#828444 picirigo Előzmény: #828437

Tök mindegy milyet hozol, én 18.-án úgy megyek haza, h mindegyikből lesz otthon :))))

:))ezvan:)viszem,minimum…

#828437 Sumér harcos Előzmény: #828433

:))ezvan:)

viszem,minimum 3 márkanevet

valószinűleg egy Speyside sort viszek...

1. 12éves Knockando

2. 12éves Glenfiddich

3. 12éves Strathisla

ez utobbi egy elég ritka,szerintem MO-n nincs 20 háztartásban állitom,mert ugye a Glenlivet és a Glenfiddich minden tescoban kaphato,de Knockando és a Strathisla abszolut nem.

Ez mindhárom Speyside Whisky,most nem keverjük Islay és Bourbon Whiskykkel.

olyan vagy mint egy dipl…

#828436 Sumér harcos Előzmény: #828380

olyan vagy mint egy diplomagyáros jogász,tanitóstbstb pi..a:)

okj nem egyszerűbb lett volna?:)

Szopatsz...nem iszol??? …

#828433 picirigo Előzmény: #828422

Szopatsz...nem iszol??? Akkor ha jössz, azt a csodálatos whisky készletedet rám hagyhatnád! :D

Waszinak a számát én elk…

#828423 Sumér harcos

Waszinak a számát én elkevertem.

Vki hivja fel, mert nem nézz be ujabban. véletlenül szoktam összefutni a komával.

Joepapa?vele mi van?

de jöhetnének még a "sosemlátott" nickekből is.

Bányai Zoli bácsi is,5kmre lakik:)

Sziasztok!Nekem még kora…

#828422 Sumér harcos

Sziasztok!

Nekem még korai,majd előtte 2-3héttel tudok biztosat.

igy nem kell szállás most még, franciaágy jellegűre ágyazható autoval megyek,de akár még szekszárdon is meg tudom oldani,vagy ha jok az utviszonyok jövök- megyek,

ha rosszak akkor ugyis lefujjátok.

inni én már abszolut nem iszom,igy csak a társaság kedvéért megyek. ez nem vicc:)számomra sajnos nem tényező a borkostolás.

Whisky válogatást viszek kostolásra amennyiben megyek.

amit 2éve kostoltatok pl. 12éves knockando még megvan.

Intézkedjetek, le kell f…

#828406 kerikoma Előzmény: #828405

Intézkedjetek, le kell foglalni a szobákat. Telcsizzetek egymásnak. Csütörtökön jó lenne tudjak mindent. Aki késöbb csapódik kinn alszik