Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Hát én sem...főleg, h mi…

#828404 picirigo Előzmény: #828402

Hát én sem...főleg, h miért ennyi idősen áll neki a nyóócált.-nak :)

Nem bírja a szmájlit. Na…

#828403 kerikoma Előzmény: #828402

Nem bírja a szmájlit. Na nagyon kelltudjam a létszámot a héten. Erre koncentráljatok. A többi már megy magától.

szobááát

#828386 picirigo Előzmény: #828377

Ott nem muszály...mellette van egy koszos kis valu,közepén egy putrival...na oda gyere:)))

szobááát

#828381 KawaBazsy Előzmény: #828375

Sumérral akartam menni, mint legutóbb, de igy max Robbajt tudom vinni, s azt is csak oda.. :-)

Komikám! Tökéletes a pro…

#828358 picirigo Előzmény: #828349

Komikám! Tökéletes a program, nekem nagyon szimpi a gasztro est is! Csak nálad kóstolunk, vagy ott lesz Pali vagy Balázska is?

Ui.Nekem egy szoba kellene,ha lehet külön a többi horkológéptől :)))

Izé, nem tudom lemondani…

#828355 KawaBazsy Előzmény: #828352

Izé, nem tudom lemondani, ez egy levelezős képzés, így is nagyon tömény.. majd becsatlakozom. Az órarendet csak múlt héten kaptuk meg, azért nem tudtam előbb.

25 fajta kaja legalább, …

#828351 kerikoma Előzmény: #828350

25 fajta kaja legalább, 4-500 fő egy hatalmas sportcsarnokba. 3-4 borász borait lehet kóstolgatni, jó szokott lenni. Minden verzió jó részemről

Gasztroest jó buli, szte…

#828350 KawaBazsy Előzmény: #828349

Gasztroest jó buli, sztem alapozzunk előtte a soron. :-)

Vazz, most nézem, nekem november 17.-én előadás van Győrben, az egyetemen.. 18.15-ig tartanak az órák, de ha ellógok az utolsóról, akkor már 16-kor végzek.. Mikor kezdődik a party?

Na még egyszer. A faluba…

#828349 kerikoma Előzmény: #828348

Na még egyszer. A faluba aznap egy nagyszabású gasztroest lesz. Már legalább a tizedik. Fontos tudjam a létszámot, mert le kell foglalni a szállást, másképp a szuterinba kell aludjatok. Délután megnéznénk a pincesort, este meg a gasztroesten kaja, pia bál stb. De ha csak a pincesoron akarunk lenni az is jó, de szerintem a gasztro se lesz rossz buli. Holnap este jelentkezem konkrétumokkal, de nagyon fontos alétszám, mert a héten le kell foglalni a szállást.