Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

hú, erre nem is gondolta…

#827885 Euroman Előzmény: #827874

hú, erre nem is gondoltam :))) jól levezetted! Bár én gyakran küldöm orbánt az Isten *aszára/*aszába.....akkor ez képzavar, mert tulajdonképpen a saját *aszára küldöm....

Azt megteheti lehető leg…

#827884 banyaiz Előzmény: #827872

Azt megteheti lehető legkevesebbet közszerepeljen családtagként. De pl Merkel férje is bármit tesz az első észrevétel Merkel férje. Ha ő az életben bármit nyilvános helyen művelne akkor azt Merkel férjeként teszi.

A legsúlyosabb ebből a szempontból a brit királyi család élete szerintem. Harry nyilatkozta egyszer Afganisztánban egy katonai körletben lehetett leginkább önmaga egész életében. Extrém az a közfigyelem ami rajtuk van.

Ehhez képest egy mezei politikus családja a világban még egészen el tud vegyülni.


"Te hiszel ebben a Gáspá…

#827874 Boby. Előzmény: #827867

"Te hiszel ebben a Gáspár mesében? Nekem vagy hibbant, vagy nagyon ügyesen játssza a szerepét. Ez az "én vagyok Jézus" attitüd "

Logikai úton megközelítve a kérdést,ha Orbán az élő isten,és Jézus isten fia..., akkor tényleg a Gazsi a Jézus.

Mindegyiknek ott lenne a…

#827872 Euroman Előzmény: #827870

Mindegyiknek ott lenne a lehetőség, hogy teljesen távol tartja magát. pl. Merkel férje szinte soha nem tűnik fel, jómagam 1-2 alkalommal a Salzburgi Ünnepi Játékokon láttam őket együtt, illetve Bayreuthban a Wagner játékokon

Képzeld el azt a szitut …

#827870 banyaiz Előzmény: #827867

Képzeld el azt a szitut egész életében bármit csinál , vagy csinálna akkor felmerül Orbán az apja, ő az Orbán gyerek. Nem csodálkoznék rajta ha megzakkanna ettől ha egy kicsit érzékenyebb lelki alkat. :) De még ha erős akkor is nyomot hagyhat rajta bőven.

Ha így távolról tippelnem kellene ez a hittérítő műsor valahol következhet ebből. Nem biztos de nem egy átlagos dolog. Elég extrémnek tűnik így messziről ez a szintű vallásosság egy világi vezető fiától.

Focista pályán indult el innen jöhet a foci vb-t nem hagyná ki ha lehetősége van rá , Erdogan útba esett . :)

Anikó asszony szintén nem lubickol ebben a szerepkörben. Nem olyan személyiségnek tűnik akit ez a közszereplés annyira feldobna. Eléggé ritkán is vesz ezekben részt ahogy nézem. Mintha őt is ez inkább megviselné mint nagy boldogsággal töltené el . Persze ezt nehéz megítélni azért így távolról.

Anikó asszony mit keres …

#827868 Euroman Előzmény: #827867

Anikó asszony mit keres a szovjet utódállamok különböző diktátorainál tett látogatásokon? ennyire érdekli, hogy mi van ott (nem hiszem), jól jön a drága ajándék (elképzelhető), vagy csak legitimálja az uracskája tetteit...

Te hiszel ebben a Gáspár…

#827867 Euroman Előzmény: #827864

Te hiszel ebben a Gáspár mesében? Nekem vagy hibbant, vagy nagyon ügyesen játssza a szerepét. Ez az "én vagyok Jézus" attitüd nekem nem jön össze azzal, hogy pl. Rio-ban ott ült a foci VB döntőben a VIP páholyban Merkel és Putyin mellett, pedig semmi keresnivalója nem volt a VIP-ben, meg Erdoganhoz minek ment....ez csak valami álca, aztán ő is nyomja a stikliket

Ráhelben mintha lenne k…

#827864 banyaiz Előzmény: #827862

Ráhelben mintha lenne közszereplő véna az apjára ütött. Sáráról nem is tudok semmit nem igazán közszerepel, vagy én nem láttam. :) Tiborczzal mindig tele vannak hírek. Sára férjéről nem láttam egyet se , nem mintha hiányolnám. De ő ha nyomul is ezen a közbeszerzés/üzleti vonalon akkor jól titkolja.

Gáspár pedig ezzel a hittérítő szerepkörrel hát nem tudom de elég valószínű köze lehet a spéci helyzethez amiben felnőtt. Bár lehet mindig is ennyire mélyen vallásos volt , messziről nézve mintha őt viselné meg legjobban ez a közeg.

Azért ezek hosszú folyamatok 2 gyerek még kicsi 3 valahol a 20-as éveiben nagyjából. Mondjuk 40-50 -es korukban valamit le lehet szűrni.

Ezek nem menekülnek. Sőt…

#827862 Euroman Előzmény: #827860

Ezek nem menekülnek. Sőt! Jól rájátszanak, könyékig nyúlnak a pénzes zsákba. Sára valami hajdúsági fityesznyikhez ment feleségül, úgy látszik neki még privátban is ez kell...

Nem szíved a csücske a l…

#827860 banyaiz Előzmény: #827828

Nem szíved a csücske a leányzó ahogy hallgatlak. :)

Nehéz lehet egy ilyen apa gyermekének lenni szerintem. Közszereplő, politikus, ráadásul még miniszterelnök hosszú távon stb, + hát a nem éppen könnyű személyisége.

Mennyire örökölték ezt a "közszereplő személyiséget" attól függ mennyire lehet nehéz ezzel együtt élniük. Sokszor van olyan a gyerek teljesen más személyiség mint a szülei . Az biztos komoly hatással van a személyiségükre ez a szituáció . Nem egy természetes dolog ez .

Viszont nem menekültek el ez elől legalábbis egyelőre még azért elég fiatalok mind. Kézenfekvő lenne a világ másik végére költözni ahol a kutya nem tudja ki az az Orbán Gáspár, Ráhel stb. Szembenéznek ezzel a szituációval .


legközelebb szerepelhetn…

#827828 Euroman Előzmény: #827812

legközelebb szerepelhetne a kis gülüszemű pelenkakirálynő Kis Grofó valamelyik klipjében is....már mindene megvan, amivel egy rapper fel szokott vágni....jah, és a vonó is benne van....

valószínűleg azért, mert…

#827818 Koffein Előzmény: #827817

valószínűleg azért, mert a gazdaság fokmérője. habár ez relatív, mert nem mindenkit érdekel az óra. lásd musk, nem visel órát telefon használ, bill gatesnek meg casiot visel..

magyar politikusok meg verik a nyálukat lui vutton táska, meg fene tudja milyen óra... george bush meg timexet visel, aminek örömére a timex ki is adott egy bush szériát...


valőszinűleg kizárolag a…

#827817 Sumér harcos Előzmény: #827813

valőszinűleg kizárolag az óra ,mint tárgy miatt szurtam ki a cikket,véletlenül,most vonatkoztassunk el ki viseli.

és persze megdöbbentett más forumokon az a fröcsögés és gyűlölet amit ezen tárgy kiváltott.

Egyébként a lejáratókamp…

#827816 banyaiz Előzmény: #827809

Egyébként a lejáratókampányok valahol a politizálás szintjéhez alkalmazkodnak. Ha bonyolult, cizellált építmény logikailag, és tartalmilag egy politikus munkássága annak megfelelő igényű választói körrel akkor a lejáratásának is bonyolultnak kell lennie.

Mivel napjainkban a világ meglátásom szerint nagyjából olyan szintű politikát alkalmaz világjelenségként ami arra épít az emberek fennakadnak 1+1=2 feladaton így mit várhatnánk a "lejáratás", "leleplezés" "tényfeltárás" stb témákban? :) Hasonlóan bonyolult dolgokat. :)

Amikor politikusok alapoznak arra politikai kampányokat a választók nem fognak elbírni agyilag 2 állítás egyidejű kezelésével. De még egy állítás értelmezése is problémát okozhat ami több 1 tőmondatnál, akkor mire számítsunk.

Hasonló magasságokra. Ez valahol azt eredményezi kölcsönösen lerántják egymást a legaljára mindennek aztán ott dagonyáznak. Mi más következne belőle?

bulvár abszolut...na órá…

#827814 Sumér harcos Előzmény: #827810

bulvár abszolut...

na órák szempontjábol ezek a linkek érdekesek is,számomra csemege....tetszik.

ezt nem gondoltam,hogy ilyen xar orákban viritanak,első linket néztem.....ugyan óvatosságbol,mivel ők politikusok:)

az első linket kivesézem,aztán nyitok egy óra topikot:)

Giro-szász:

egy citizen eco drive,teljességgel ismerem a tipust,éppen most fog érkezni belőle nekem is,de csak egy laza nyári órának,más tipusa.

tulajdonképpen,ez nem óra,a japánok nem tudják a svájci automata presztizst,semmiképpen nem drága ,nem ritka,soha nem lesz értékes. kb. 10évet birnak,utána javithato. minden fényenergiával működik.

Lázár:

Cartier Tank kissé izlésesebb lenne,de amennyiben Tissot....

ez sem értékes,ezt a márkát ugyan svájcinak nevezik a certinával együtt(ebből most adtam el egyet) és még rengeteg belépő svájcival is,de nagy tömegben előállitott,sok a quartz,ezálltal nem sok presztizse van. Ebből még sokszor a nagy darabszám miatt az automaták sem emelnek a téten.

Nyerges Zsolt:

nem sikerült megfejteni......a márkáját.

Ekkora bumszlit öltönyhöz nem veszünk fel,ettől ehhez még egy 65 éves 30ezres felujitott ,korona nélkül 37mm,kézifelhuzásu Doxa vintage óra is jobb lenne,izléstelen.

mint ahogyan mindenki tudja,hogy nem veszünk fel pl. szinházba zakohoz öltönyhöz fémszijas órát.


első link vesézve.:)

"én az egész cikket lega…

#827813 Boby. Előzmény: #827809

"én az egész cikket legalja,irigységkeltő,irigy emberekre, valószinűleg anyagilag elkeseredettek fröcségésére,esetleg politikai irányultságra alapozo irománynak tartom."

Ha az elmúlt 8 évből, az újságírással kapcsolatosan, mindezt a rosszat ebben a cikkben sikerült először tetten érned,akkor azt kell gondoljam te nem itthon élsz vagy nem túl pártatlanul szemléled a kormány "újságírói" által nap mint nap elkövetett ocsmányságokat.

Nehéz egyidejűleg a közö…

#827812 banyaiz Előzmény: #827809

Nehéz egyidejűleg a közösség szolgálatában végzett munkában megőszült sztahanovista politikus imidzsét kialakítani 10 milliós órákkal járkáló családtagokkal. Nehéz de nem lehetetlen küldetés ezért megpróbálkozik vele elég sok politikus.

Ennyiben látom másnak azt, hogy egy politikus közvetlen környezetében vagy ő maga , illetve egy mezei polgár esetében történik ez.

Mert gondolom haverod nem törekszik arra, hogy valamiféle munka hőse, puritán embernek álcázza magát aki megvonja a szájától a falatot is csakhogy az országot építse. :)

Azért ennyiben más eset.

időnként készülnek ilyen…

#827810 Koffein Előzmény: #827809

időnként készülnek ilyen órás cikkek, csakhogy egy néhányat említsünk :)

https://444.hu/2014/01/16/oraszakertok-segitseg-mi...

https://watchandfashion.blog.hu/2017/01/04/milyen_...

http://www.borsonline.hu/sport/1-3-millios-luxusor...

http://www.origo.hu/itthon/20170501-ripost-sokmill...

https://444.hu/2014/10/09/tenyleg-18-millios-orat-...

bulvár kategória, alap esetben, aki lecsinálja a politikát rá se kattint, mert nem érdekli..