Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #827768

A probléma az ügyben a kettősség a politikusok szeretik magukat puritán embereknek feltüntetni akiknek szerény vagyonuk van. Lásd vagyonnyilatkozatok legtöbb esetben. Konkrét esetben Orbán 1 millió Ft környéki megtakarítása papíron párhuzamba állítva leányának 10 milliós óra viselésével. :) Oké külön háztartás stb de mégis furcsa kettősség azért. Ha komolyan vennénk a vagyonnyilatkozatot akkor Rácsel első dolga az kellene legyen az óra árából a papát kisegíteni nehogy a rezsiháborúban elessen vagy hitelcsapdába kerüljön. :) Szóval ez így elég hülyén néz ki.

A másik valahol egy politikus a köz által megbízott személy aki igazgatja a közügyeket fizetésért. Az a kettősség amikor azon megy az agonizálás megszavazták vagy nem szavazták meg maguknak a fizetésemelést ami totál eltörpül a lenyúlható és hogy hogynem mindig le is nyúlt vagyon mellett ebben a szakmában. Az valahol egy büntetőjogi kategória is lehet ha valaki egy rábízott állami vagyon kezelése közben gyors gazdagodást mutat be. Vagy a családja ezzel összefüggésben. Azért 10 milliós órákkal mászkálni minimum felveti ezt a kérdéskört.

Általánosságban ennyi. Egyéni ízlésben pedig nem értettem soha ebben mi a pláne magára aggatni valakinek sokmilliót ékszerben pl. De ha ez okoz neki örömöt és van rá pénze tegye, csak egy olyan világban ahol 10 millió töredékéért emberek torkát vágják el nem sok értelmét látom ízlésbeli dolgokon túl sem. :) Leveszik egyszer úgy mint Bernie bácsit vagy csúnyábban akkor néz nagyokat mi is történt. Emlékszel arra mikor igen csúnya monoklikkal reklámozta nem tudom milyen órát. :) Még mondható szerencséje volt ennyivel megúszta az esetet.