Legalább nem buktál
Mai "teljesítményem":
MOL visszavont 12400-es vételi ajánlat: 12700-on zárt...
Richter ultra rövid tdt 35400-től, eladva 35750-en, zárás 1000 ponttal felette...
MTelekom látva a majd 100 ezer eladó részvényt 610-en nem láttam értelmét tdt indításnak 606-ról vontam vissza a vételt, 628-on zárt...
Ha ma valaki megjátsza az általam eltervezett, majd feladott terveket 15-20% pluszban lenne, talán be kellene társulnom matgabhoz :))
Már csak röhögni tudok magamon...
hogy száradjon le a keze és tekeredjen az ajtófélfára minden olyan bróker bele, aki az otp-t shortolja!!
Hogy süllyedne el a hati, két napja csak szívok vele mint a torkosborz! :-(
**** stop...
Vegyük bele az erstét is...:)
Már én is megfogadtam, hogy többé nem veszek certifikátot, mégis elcsábultam, most is az eurhuf longban csücsülök....:(
Rohadjon meg az összes szemét cert, a BÉT nyitvatartással egyetemben. Az ember este 7-kor szép nyerővel tudna zárni, másnap reggelre meg ül a buküban :((
brrrzzhzzzzdsjmsjzzzzzz
Mi a f@x ez a hullámvasút az EURHUF árfolyamban? Sz.p.tn.k ezerrel... KA-t
Az e5rstét is tarkón .....á már valaki, szinte egész nap nincs árjegyző a forint certiben :((
Ugyanígy szoptam be én is. Hatit nem vettem vissza 15100körül, pedig ott akartam, aztán most meg 300ponttal fölötte vagyunk... Jó lenne valaki őrangyal, aki ilyenkor úgy rendesen tarkónb@szna.
De miért vagyok ekkora f@sz, hogy nem zárom a pozimat, hanem nekiállok flegmáskodni??? Amikor nyitottam, eldöntöttem a +50 forintos célárat. Elérte, erre nem zárok.
Hülye vagyok, mese nincs, úgy kell nekem! pfujj
"Megérkezett a tőzsdére tömő professzor"
"Az életéért kűzd a BUX"
Nincs valaki a közelben, hogy egy baseballütővel kozmetikai beavatkozást eszközöljön a hírszerkesztőn?
Megőrjít ez a rohadt erste, 8 nap nem volt elég, hogy aktiválják a shortos szerződésemet, így egy ilyen ideális kipróbálási napon mozizhatok az elmaradt lehetőségeken rágódva...
"Sz@rért, húgyért vagyunk egy páran akik vennének philit, fog ez még menni szerintem...