12100-150 van képbe ma max,usa 96-98 felszúr és ha leesik holnap 12k alá nézünk
12100-150 van képbe ma max,usa 96-98 felszúr és ha leesik holnap 12k alá nézünk
Szerintem a 4-esed a ketteshez mérten időben nagyon el van csúszva, az más lehet!
Innen szerintem fordulnia kellene felfele, de egyelőre kurva gyenge a dax!
Hát a fordulat egyenlőre elmarad! Lehet, hogy kell még egy új alj 11.930 körülre?
A hetes gyertyával holnap mindenképpen 120100 - 12.120 fölé kellene zárni, mert így elég csúnya a hetes chart!
Szerény véleményem szerint 11300-11700 közé kellene megékeznie, de majd kiderül. Hosszú távban nem vagyok jó. :)
https://1drv.ms/u/s!AjDJVEZGXYCvheUDD0bdBnx6fENM0w
Rég nem jártam erre. Ha Lenthor a topik gazdája, akkor nem akarok bekavarni. Elliottot én is csak karcolgatom. :)
Itt 11950 környékén fordulnia kellene a daxnak a napokban, ha van benne még felkör!
Vételeim benn állnak 12.010 és 11960 között! Meglássuk!
11.750 alatt kuka...
A kék 4. hullám alja most lenne jó, mert leért a trendvonal aljára.
De...... az RSI alapján a márciusi alj tűnik a valódi 4. hullámnak.
Továbbá, ha a mostani aljat tekintenénk 4. hullámnak az már túlságosan hosszú és nagynak tűnik.
Ezért voltam kénytelen az 5/1 és 5/2 hullámokra gondolni.
Természetesen ez a napos 2016-tól tartó.
A 2009-től tartott 2016-ig a nagy 4. hullám és 2016-tól a nagy 5. hullámban vagyunk.
---------------------------------------------------------
Sziasztok.
Három cél árat írtam le úgy 2-3 hónapja.
Ha kedvem lesz visszakeresem.
12.027 - 11.950 környéke- durva esetben 11.840.
12.027-et megközelítettük. Mai alj: 12.037
Ebben a hullámban nem szabad ugrálni, mert szinte nincs beragadt long, vagy short, mert jellemzően le-fel ugrál az árfolyam.
Személy szerint a három cél ár valamelyikéről felfelé várom, mégpedig komoly emelkedést remélek.
Csak 11.700 alatt változtatom meg a véleményem, mert, ha alá esne, akkor már tényleg esés jöhetne.
-------------------------------------------------------------
17:44-kor hasonlót írtam.
céláram 11700 környéke ( + - 50) onnan újratervezés...
közben támaszok (nálam) ahonnan csúnyán pattanhat felfelé vagy akár fordulhat is....11960 , 11850 körül

bocs de innen nem tudom hogy melyik linket kellene bemásolni, a többi képfeltöltés nem működik. kicsit átszerkesztettem a számozásod, mi van akkor ha megvolt az 5 is...
(Eddig csak nem értettem mostanra kifejezetten utálni is kezdem az elliottot)
Csak hogy szubjektív véleményem is megosszam, elkezdődött az armagedon... de már mikor... :D :D :D Mint hetek óta írom 13000-et sem tudok elképzelni nem hogy 14700-at...pedig megprobáltam - lásd rózsaszínszemüveges chartom
A Te rajzodon a 4. pont még a jövőben lesz.
Az én kék 4. hullámom 2016-ban volt.
De már írtam, hogy ne a rajzot, hanem annak a linkjét tedd be, mert, ha megnyitom, akkor nagyobb felbontásban láthatom.
Az én rajzomon hol a te 4.pontod, nem tudom így???
Jó hát igyekeztem mással jelezni, a lényeg látható,de a havi 4.pont így torz ,nem elég hosszú a 1-2 képest,persze 3k spx -t felkísérheti még longba 5-8%
A-B-C-D-E csak háromszögnél lehet.
Itt nem hsz., amit betettél.
Lehet ilyen is .....ami mellette szól Usa 3k közelébe van

Nagyon nagy felbontásban 2.009-től még kellene az 5 hullám vége, ami 14.000 fölé néz, (Maximum lehetne 14.600-14.700, de ezt majd később meglátjuk.)
-----------------------------------------------------------
"mégpedig komoly emelkedést remélek'.
---------------------------------------------------------
Mivel ezt várom.
12200 holnap meglehet
Lehet!
De, ehhez le kellene törnie a 12.108-at, ami nem könnyű.
12.027 -11.950 környéke jó beszálló lenne, de ezt már több hónapja várom és nem volt hajlandó lemenni addig.
Mivel nem vagyok mostanában a gép előtt, ezért a vételi ajánlataim már unatkoznak ezeken a szinteken.
---------------------------------------------------
Sziasztok.
Három cél árat írtam le úgy 2-3 hónapja.
Ha kedvem lesz visszakeresem.
12.027 - 11.950 környéke- durva esetben 11.840.
12.027-et megközelítettük. Mai alj: 12.037
Ebben a hullámban nem szabad ugrálni, mert szinte nincs beragadt long, vagy short, mert jellemzően le-fel ugrál az árfolyam.
Személy szerint a három cél ár valamelyikéről felfelé várom, mégpedig komoly emelkedést remélek.
Csak 11.700 alatt változtatom meg a véleményem, mert, ha alá esne, akkor már tényleg esés jöhetne.