Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX

olvas0 Előzmény: #827294

https://forum.portfolio.hu/topics/most-vagy-meg-se...

Nekem ő olyan mint nektek Lenthor... Régen övé volt a tozsdecapak.hu! 2005-ben ha ő nincs én végig shorotolok és leégtem volna. 2008-ban 2011-ben egy egy ház árát segített megkeresni néhány százezer forintból(!!!) és egy fillért nem volt hajlandó elfogadni - nem csak tőlem senkitől! Egyik srác 20 éves szilvahordóban érlelt szilvapálinkát adott neki, amit a nagyapjától örökölt - na azt fogadta el egyedül! Olyan konfikat tartott, hogy kaptunk bögrét, pólót, sapit, meg egy csomó mindent. Soha nem fényezte magát, soha nem írta, hogy én megmondtam, soha nem kopizta vissza a bejegyzéseit, ha tévedett kiállt és azt mondta igen, tévedtem. Ha ő nekem azt mondja, hogy itt a vége, akkor itt a vége. Nem csinált alapot nyíllal sem nyíl nélkül. Nem csinált céget, nem ment el alapkezelőnek, pedig több céghez is hívták. Megmaradt szerénynek és egyszerű embernek. Ha téved akkor téved, de én hiszek neki. Május óta írja hogy idén kampec. A fej vállakat már nem erőlteti, de a három mozgóátlagos halálkeresztjében még bízik. Ha ő nem mondja hogy innen új tető, akkor nem lesz, amíg azt nem mondja hogy tévedett. Erre én tolom be a szomszéd házát is. Meglátjuk. Sajnos nagyon nem mondható aktívnak. Jó lenne ha vezetne egy topikot legalább ha már egy weboldalt nem, de nagyon jó volt a tőzsdecápák!!! cst, tbarna, matteo, matgab :D azok voltak a szép idők! Ma már annyira személytelen ez az egész. Elnézést ha úgy tűnik elérzékenyültem, valószínűleg azért mert így is van...