Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#827301 big-ebuy.eu Előzmény: #827300

Kétfélét ír !!! ami long mellet szól ?Usa 3k lehet kiveri , 5-8% long lehet még benne!!!! TŐZSDÉN NINCS TUTI !!!! 2008 VÁLSÁGBA LENT VENNI NEM NAGY KUNSZT VOLT AKI ISMERTE A TŐZSDE MŰKÖDÉSÉT,ÉN AKKOR TANULTAM-KEZDTEM ,SZÍVTAM IS

jobb váll pipa, 50/100/200 metszés pipa, mégse néz ki úgy, mintha esni akarna, túl egyértelmű... Megint az lesz mint tavaly, a fejvállaknál, hogy beülteti a sok shortost és repül új csúcsra...

https://invst.ly/7dx0i

május 02. | 11:18

Sziasztok, ritkán írok, de azért szoktam még olvasni. 2007-ben volt egy igen jó lehetőség feltölteni a spejzt a tőzsdén, majd ugye az ingatlan biznisz is felpörgött, ahogy kellett. Most úgy érzem talán ismét van egy elég jó lehetőség arra, hogy feltöltsük a spejzt. Gondolom már többen kiszúrták azt a nagy fej vállakat és a mozgóátlagokat is figyelik páran, na és funda alapon meg kötvény piaci oldalon is ott lebegnek a kérdések és spekulációk.
Az MA50 már rég keresztezte a 100-ast és a 200-ast, mióta teli volt a nemzetközi sajtó, hogy juj halálkereszt, azóta csak emelkedik, szerintem szana égtek a shortosok, viszont a folyamatos sq jó volt a jobb vállra, kérdés meddig megy még föl. Ma betölti az utolsó előtti rést, az utolsó rés 12970-nél van, 13000 fölé én már nem várnám, esetleg egy utolsó felszúrásra. Céláram a fejvállakból 10700 környéke. Volt hasonló fej vállak szitu tavaly, de akkor a mozgóátlagok nem álltak így, ki is szaggatták új csúcsra, szerintem most nem ez lesz, de 13000 fölött már nem erőltetném a shortot, inkább kivárnék. Beszállási pontok gyakorlatilag innentől 12770-től 12970-ig.
https://invst.ly/7c27b
Kérdés ki hogy látja?

DAX

#827299 olvas0 Előzmény: #827294

https://forum.portfolio.hu/topics/most-vagy-meg-se...

Nekem ő olyan mint nektek Lenthor... Régen övé volt a tozsdecapak.hu! 2005-ben ha ő nincs én végig shorotolok és leégtem volna. 2008-ban 2011-ben egy egy ház árát segített megkeresni néhány százezer forintból(!!!) és egy fillért nem volt hajlandó elfogadni - nem csak tőlem senkitől! Egyik srác 20 éves szilvahordóban érlelt szilvapálinkát adott neki, amit a nagyapjától örökölt - na azt fogadta el egyedül! Olyan konfikat tartott, hogy kaptunk bögrét, pólót, sapit, meg egy csomó mindent. Soha nem fényezte magát, soha nem írta, hogy én megmondtam, soha nem kopizta vissza a bejegyzéseit, ha tévedett kiállt és azt mondta igen, tévedtem. Ha ő nekem azt mondja, hogy itt a vége, akkor itt a vége. Nem csinált alapot nyíllal sem nyíl nélkül. Nem csinált céget, nem ment el alapkezelőnek, pedig több céghez is hívták. Megmaradt szerénynek és egyszerű embernek. Ha téved akkor téved, de én hiszek neki. Május óta írja hogy idén kampec. A fej vállakat már nem erőlteti, de a három mozgóátlagos halálkeresztjében még bízik. Ha ő nem mondja hogy innen új tető, akkor nem lesz, amíg azt nem mondja hogy tévedett. Erre én tolom be a szomszéd házát is. Meglátjuk. Sajnos nagyon nem mondható aktívnak. Jó lenne ha vezetne egy topikot legalább ha már egy weboldalt nem, de nagyon jó volt a tőzsdecápák!!! cst, tbarna, matteo, matgab :D azok voltak a szép idők! Ma már annyira személytelen ez az egész. Elnézést ha úgy tűnik elérzékenyültem, valószínűleg azért mert így is van...

DAX

#827295 big-ebuy.eu Előzmény: #827294

vagy beszakad marha gyorsan,havi 4 pont...katt a képre és nagyra dobja ki,kép megnyitása új lapon ,jobb egérrel.10-8k közé kéne essen

DAX

#827293 olvas0 Előzmény: #827290

így folytatjuk nem hogy jövőhéten, de talán már holnap újra lehet tervezni hol volt az 5. hullám, ha elesik a 11750.... az a három mozgóátlagos kereszt ritkán téved... 14700 innen lassan 2000 pont pluszba, ilyen gazdasági környezetben elképzelhetetlennek tartom.

DAX

#827277 atiska83 Előzmény: #827276

Szerintem a 4-esed a ketteshez mérten időben nagyon el van csúszva, az más lehet!

Innen szerintem fordulnia kellene felfele, de egyelőre kurva gyenge a dax!

Hát a fordulat egyenlőre elmarad! Lehet, hogy kell még egy új alj 11.930 körülre?

A hetes gyertyával holnap mindenképpen 120100 - 12.120 fölé kellene zárni, mert így elég csúnya a hetes chart!

DAX korrekció

#827275 archenius Előzmény: #827240

Rég nem jártam erre. Ha Lenthor a topik gazdája, akkor nem akarok bekavarni. Elliottot én is csak karcolgatom. :)

DAX

#827267 atiska83 Előzmény: #827265

Itt 11950 környékén fordulnia kellene a daxnak a napokban, ha van benne még felkör!

Vételeim benn állnak 12.010 és 11960 között! Meglássuk!

11.750 alatt kuka...

DAX

#827265 Lenthor Előzmény: #827262

A kék 4. hullám alja most lenne jó, mert leért a trendvonal aljára.

De...... az RSI alapján a márciusi alj tűnik a valódi 4. hullámnak.

Továbbá, ha a mostani aljat tekintenénk 4. hullámnak az már túlságosan hosszú és nagynak tűnik.

Ezért voltam kénytelen az 5/1 és 5/2 hullámokra gondolni.

Természetesen ez a napos 2016-tól tartó.

https://invst.ly/8j1-2

A 2009-től tartott 2016-ig a nagy 4. hullám és 2016-tól a nagy 5. hullámban vagyunk.

https://invst.ly/8if5l

DAX

#827260 Lenthor Előzmény: #827259

Lenthor Előzmény: #827215

---------------------------------------------------------

Sziasztok.

Három cél árat írtam le úgy 2-3 hónapja.

Ha kedvem lesz visszakeresem.

12.027 - 11.950 környéke- durva esetben 11.840.

12.027-et megközelítettük. Mai alj: 12.037

Ebben a hullámban nem szabad ugrálni, mert szinte nincs beragadt long, vagy short, mert jellemzően le-fel ugrál az árfolyam.

Személy szerint a három cél ár valamelyikéről felfelé várom, mégpedig komoly emelkedést remélek.

Csak 11.700 alatt változtatom meg a véleményem, mert, ha alá esne, akkor már tényleg esés jöhetne.

-------------------------------------------------------------

17:44-kor hasonlót írtam.

DAX

#827259 feketemelos

céláram 11700 környéke ( + - 50) onnan újratervezés...
közben támaszok (nálam) ahonnan csúnyán pattanhat felfelé vagy akár fordulhat is....11960 , 11850 körül

DAX

#827258 olvas0 Előzmény: #827252

bocs de innen nem tudom hogy melyik linket kellene bemásolni, a többi képfeltöltés nem működik. kicsit átszerkesztettem a számozásod, mi van akkor ha megvolt az 5 is...

(Eddig csak nem értettem mostanra kifejezetten utálni is kezdem az elliottot)

Csak hogy szubjektív véleményem is megosszam, elkezdődött az armagedon... de már mikor... :D :D :D Mint hetek óta írom 13000-et sem tudok elképzelni nem hogy 14700-at...pedig megprobáltam - lásd rózsaszínszemüveges chartom