Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Vidi

#827013 banyaiz Előzmény: #826838

Fradi -Vidi nagy rangadó ott tudom igazán az esszenciáját a bajnokságnak magamhoz venni. :) Időről időre megadom a lehetőséget arra, hogy felkeltsék az érdeklődésemet a bajnokság követésére. Ezzel nem szoktak élni az egy másik kérdés. :)

Most ez a kupamenetelés egészen vállalható volt összességében. Néztem fradi, újpest, és honvéd meccsekből is . Láttam valamiféle küzdeni akarást ha focit sokszor nem is. Talán a hozzáállásban már látszik valamiféle halvány változás ha nagyon bele akarom látni. Mazochista dolgok ezek. :)

A válogatottat pedig követni fogom arról nem tudok leszokni . Igaz már minden meccset nem nézek meg mint régen. Vagy meccs közben besokallok , ez régen elképzelhetetlen lett volna egy válogatott meccset félbehagyjak.

90-es években még simán követtem a magyar bajnokságot is .Mikor még a Lipcsei , Simon, Telek féle fradi játszott hétről hétre egy egy meccset megnéztem. Követtem az eredményeket , hogy áll a bajnokság milyen eredmények voltak a fordulóban. Aztán el kellett engedni ezt mazochizmusnak is vannak határai alapon. :) De valamilyen szintű érdeklődés azért megmaradt bennem vér nem válik vízzé azért tudod. :) Ezért is adnám meg időnként a lehetőséget a pozitív visszacsatolásra csak ahogy mondtam nem nagyon élnek vele.

Bazzeg, jó lenne ha DZS7…

#826941 matgab Előzmény: #826931

Bazzeg, jó lenne ha DZS7 egy külföldi csapatot találna magának, ahol újra felépíthetné magát.

A kva magas fizetéséből tehetségesebb , motiváltabb, jobb játékost is lehetne venni.

Egy elkényeztetett sztárocskává vált az Anzsi után, teljesítmény meg sehol.

Meg megveszik most 31 évesen. Hova akarják eladni majd 1-2 év múlva? Ki fogja megvenni? Akkor már a 23 éves bosnyák támadóban több fantáziát látok. Venni kellene egy-két egykori Barca B vagy Real B-s játékost, akik elég ügyesek, jó hozzáállásúak, csak nem futottak be karriert.

Esetleg fiatal portugál vagy brazil játékosokat. Vagy tehetséges román/szlovák, jugoszláv játékosokat. Biztos az a megfelelő játékos, aki állandóan a pálya mellett sírdogálva akar vezérhím lenni a csapatban?

A legjobb lenne persze egy világszínvonalú magyar játékost leigazolni, de hát olyan nincs sajnos.

EL

#826920 matgab Előzmény: #826918

Persze, hogy nem könnyű. 4. kalapból soha nem lesz könnyű, de pl. a Dudelange nagyobbat szív az Olympiakos, Milan , Betis kvartettben.

Az A-D-I-K csoport 4. helyezettjének talán jobbak az esélyei, a többi viszon tnehezebb talán.

Szóval ez egy átlagos sorsolás. A BATE-tól félek (valszeg egy 1 max 2 gólos meccs lesz az oda-vissza vágó is) , a PAOK-ot meg lehet lepni legalább itthon (de akár idegenben is egy döntetlen ) a Chelsea valszeg lepofoz mindenkit, de ha a végén a Chelsea-val játszanánk -akiknek már nem lenne tétje (vagy a legelején amikor jogosan lenéznek még minket) akkor esetleg még őket is meglephetjük.

De szégyenkeznivalónk nem lesz akármilyen eredmény esetében sem, mert azért reálisan a VIDI a leggyengébb egyelőre ebben a csoportban.

Jobb is lesz ez az EL, m…

#826912 matgab Előzmény: #826911

Jobb is lesz ez az EL, mint a BL. Sokkal inkább amolyan 2. (3.?) osztályú európai klubliga ez, mint a BL.

A BL-ben , abban a viszonylag könnyű csoportban, ahova az AEK került max 1-2 pontot lehetett volna elcsípni. Akkor szakmai szempontból már sokkal jobban lehet fejlődni egy olyan ligában, ahol jobb, de azért még verhető csapatok vannak.

Persze ha szar a sorsolás akkor kerülhet a Vidi egy Arsenal- Milan- Leipzig csoportba is , ahol szintén 0 pont a várható.

Dudelange nem kerülhet e…

#826911 matgab Előzmény: #826882

Dudelange nem kerülhet egy csoportba vele,

de egy Olympiakos, Malmö, Ludogorec még összejöhet.

Luxemburgi Dudelunge ide…

#826882 TrendMan

Luxemburgi Dudelunge idegenben is megy 2 góllal a Kolozsvár ellen.

Ezek szerint a Kispest mégis csak erős csapat:-)

Vagy a Vidi?

Ott lesz a Ludogorec is, a Malmő is jól áll.

Akkor elvileg a Vid kerülhet egy

Vidi

Ludogorec

Malmő

Dudelunge

csoportba és visszajátszás???

:-DDD

https://index.hu/sport/futball/2018/08/30/vidi_ell...

Vidi

#826839 matgab Előzmény: #826838

BL 1-3 kalapos csapatok:

1. KALAP: Real Madrid (spanyol), Bayern München (német), Atlético Madrid (spanyol), Barcelona (spanyol), Manchester CIty (angol), Juventus (olasz), Paris Saint-Germain (francia), Lokomotiv Moszkva (orosz)
2. KALAP: Borussia Dortmund (német), Porto (portugál), Manchester United (angol), Sahtar Doneck (ukrán), Napoli (olasz), Tottenham (angol), Roma (olasz), Benfica (portugál)
3. KALAP: Schalke (német), Lyon (francia), Monaco (francia), Ajax (holland), CSZKA Moszkva (orosz), Liverpool (angol), PSV (holland), Valencia (spanyol)

Hát ha így nézem, nem is akkora baj, hogy nem ide jutott be a Vidi, mert ezek közül a csapatok közül 1 pont megszerzése is óriási bravúr lenne, inkább a pofozógép (3-4-5-6-7-8 gólokat kapva) szerepét kapná csak - igaz több pénzzel járna. De egyelőre alkosson valami maradandót (5-8 ponttal szuper elégedett lennék) az EL-ben...

Vidi

#826801 banyaiz Előzmény: #826764

Nem volt már erő a végén . Kiállítás után arra gondoltam 15 percig az ellenfél térfelén megy majd a játék . Kár érte mert megvolt a lehetőség.

Összességében amit vártam annál jobb foci volt a viditől az egész sorozatot nézve. Igaz , hogy nem voltak magasak a várakozásaim. :) De időnként egészen hasonlított focira a produkció ami haladás. Ami tetszett a hozzáállás. Ez annak köszönhető e tele van szerbekkel a csapat , vagy egyéb nem tudom. De régen láttam olyan magyar kupaszereplést ahol ennyire átjött küzdenek a pályán. Közben pedig az egész focira hasonlít, van taktika , játék , tudnak 3 passzt egymás után mint a focisták. Ez előrelépés mindenképpen, ha bajnoki meccseken ilyen foci van még meg is nézhető akár. Belenézek majd a fradi vidi meccsbe hátha megjön a kedvem követni a bajnokságot.

Vidi

#826764 TrendMan Előzmény: #826734

Túl gyakran emlegetik itt a mázli faktort.

Ugyanakkor az utolsó 20 percben emberelőnyben a Vidi nagyon pontatlanul játszott.

Akár csak a szögleteket pontosabban kellett volna rúgni, vagy Fiola és Pátkai előrejátéka nagyon pontatlan volt.

Ugyanakkor Kovácsik és Juhász Roland előtt le a kalappal.

Előbbi nekem az egyik leghitelesebb figura a Vidiben, Juhász meg sokadvirágzását éli, kár hogy nem 25 már.

Vidi

#826734 matgab Előzmény: #826733

köszi, nem jutott szembe ez...

peche volt a vidinek, nem is kicsi. De persze ha jobb csapat lenne, akkor érvényesítenie kellett volna neki is 10 ember ellen a létszámfölényt.

Mivel az AEK ezt meg tudta csinálni, a Vidi meg nem, ezért az AEK sajnos megérdemelten jutott tovább végeredményben, Meg hiányzott a mázli is.

Vidi

#826677 banyaiz Előzmény: #826643

Olyan vagy még komolyabb teljesítmény kellene ehhez mint Fucsovicstól teniszben. Futottak még kategóriából felverekedte magát a világranglista 100-ba, aztán 50-be. Főtáblán kezd. Nem az van mire elkezdődik egyáltalán a verseny ő már lejátszott nem tudom mennyi selejtezőt elkoptatta az ütőin a húrokat, és 3 cipőtalpat csak azért a főtáblára nagy nehezen odaérjen. Olyan ellenfelekkel akik szintén ezért verekednek . Már elfáradt mire a főtábla közelébe került. Mennyivel más rögtön főtáblán kezd , egész más világ, csak ehhez nagyon komoly teljesítmény kellett és nagyon jó tenisz.

Fociban minimum ilyen vagy még nagyobb a verseny ezért. Mikor már egy luxemburgi csapat ellen se lehet biztosra menni mert ők is konyítanak valamit a focihoz már. :) Kemény világ innen felküzdeni magunkat.