:))) Szerintem sikerült megoldanod a rejtélyt :)
:))) Szerintem sikerült megoldanod a rejtélyt :)
Egyszerű, magyar kisnyugdíjas a hölgy,aki elhitte a kormány ígéretét a több gyerek, magasabb nyugdíjról...,gondolta belevág!Az már más kérdés,hogy akciója a 60 év feletti férfiak kivándorlására gyakorolt nagyobb hatást.:-)
Talán, mert a középiskolásoknak még nincs ilyen jellegű érdekvédelme.
Meg ugye rá sem érnek.
Disney film meleg karaktere
Pedig örülhetnének, megjelenik a buzulás a gyerekfilmekben.
A Brokeback Mountaint is újra kellene forgatni valódi buzikkal.
Azzal viszont sosem nem foglalkoznak, h miért 26-28 éves színészek játszanak középiskolásokat.
Vagy mint a Szexmisszió c. lengyel filmben
Jókat linkelsz mostanában, bár ez a beszélgetés mintha okosabbnak akarna tűnni, mint amilyen:-)
Kiherélik a férfiakat... eljön az a világ, amikor érintés nélkül megy a nyuszizás, ahogy Stallone is megjósolta a Pusztitó c. movieba :)
Igen, teljesen igazad van: Gondolom a testi sértésre eddig is volt törvény. Ezek szerint most nem az ütésért büntetnek, hanem a megjegyzésért?
Nekem az ragadta meg a figyelmemet, ahogy a feminista szervezetek ráugranak egy ilyen esetre azért, hogy valahol máshol még egyet 'csavarjanak a szorításon'.
"A férfi erre előbb megpróbál a nőhöz vágni egy hamutartót, majd elmegy, majd visszafordul, utánamegy, és erőből arcon üti őt."
Perverz világ! Történik egy testi sértés, erre hoznak egy új törvényt a zaklatásról,hogy az elkövetőt el lehessen ítélni.
Csak akkor fog Oscar-t kapni, ha nincs valami holo film is a jelöltek között... :-) :-(
Az én értelmezésem alapján, ha annyira happyk volnának, akkor nem harcolnának minden f@xságért, mert a megbékélés, az adott cél elérését jelenti, de nem ezt látni... nem ám...