Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

NŐK & FÉRFIAK

Eközben a Blahán...

#826181 Boby. Előzmény: #826176

Egyszerű, magyar kisnyugdíjas a hölgy,aki elhitte a kormány ígéretét a több gyerek, magasabb nyugdíjról...,gondolta belevág!Az már más kérdés,hogy akciója a 60 év feletti férfiak kivándorlására gyakorolt nagyobb hatást.:-)

Talán, mert a középiskol…

#826173 TrendMan Előzmény: #826164

Talán, mert a középiskolásoknak még nincs ilyen jellegű érdekvédelme.

Meg ugye rá sem érnek.

Disney film meleg karakt…

#826164 Fornit Előzmény: #826162

Disney film meleg karaktere

Pedig örülhetnének, megjelenik a buzulás a gyerekfilmekben.

A Brokeback Mountaint is újra kellene forgatni valódi buzikkal.

Azzal viszont sosem nem foglalkoznak, h miért 26-28 éves színészek játszanak középiskolásokat.

A nők hermafroditák, a férfiak heréltek

#825885 TrendMan Előzmény: #825883

Jókat linkelsz mostanában, bár ez a beszélgetés mintha okosabbnak akarna tűnni, mint amilyen:-)

pirosban mégis veszélyesebb?

#825716 TrendMan Előzmény: #825715

Igen, teljesen igazad van: Gondolom a testi sértésre eddig is volt törvény. Ezek szerint most nem az ütésért büntetnek, hanem a megjegyzésért?

Nekem az ragadta meg a figyelmemet, ahogy a feminista szervezetek ráugranak egy ilyen esetre azért, hogy valahol máshol még egyet 'csavarjanak a szorításon'.

pirosban mégis veszélyesebb?

#825715 Boby. Előzmény: #825714

"A férfi erre előbb megpróbál a nőhöz vágni egy hamutartót, majd elmegy, majd visszafordul, utánamegy, és erőből arcon üti őt."

Perverz világ! Történik egy testi sértés, erre hoznak egy új törvényt a zaklatásról,hogy az elkövetőt el lehessen ítélni.

ehehehh :)

#824839 matgab Előzmény: #824726

Csak akkor fog Oscar-t kapni, ha nincs valami holo film is a jelöltek között... :-) :-(

Az én értelmezésem alapj…

#824781 Koffein Előzmény: #824774

Az én értelmezésem alapján, ha annyira happyk volnának, akkor nem harcolnának minden f@xságért, mert a megbékélés, az adott cél elérését jelenti, de nem ezt látni... nem ám...

"Különben a szájukra ves…

#824775 Boby. Előzmény: #824773

"Különben a szájukra vesznek, azt meg nem szeretnéd."

Ki tudja?! Lehet, hogy szájáravéve olyat csinálna, hogy térde rogynál!:-)