jól látod
jól látod
persze értem.a nagyok könnyen manipulálhatják,és meg is teszik,néha " aprópénzből"
az alapvető probléma a méret... kicsi piac és könnyű kihasználni, persze ez sokszor jó, de nem életbiztosítás
sajnos az nem a magyar piacon lesz :-( de ha érdekel akkor érdemes nézni a FAS-FAZ párost...csak a hangulatot kell eltalálni
sokan várjuk a jobb ajánlatot:-) a jó tipp , ha drága is kifizetődő:-)
minden bankban és brokercégnél lehet és kell is alkudozni! Az más kérdés, hogy az árak minden esetben a kiszolgálás rovására mennek illetve akkor fontos ha kevés a pozitív lezárt ügylet... sokan egy jó tippért "ölni" tudnak
Ezt sajnos én sem tudom - különben már én is megtettem volna... A 0.3-sok neten keresztül közvetítve szerződtek, így olcsóbban kapták. Én már leszerződtem a kbc-vel, ott 0.25 a díj, de a 3+2 napot még nem sikerült kiülnöm a pénzem átutalására, bár a héten úgy tűnik meglesz...
netbroker@erstebroker.hu írj nekik,hogy sok a jutalék,csökkentsék vagy átmész másik brokicéghez.le fogják venni 0.3ra igaz kb 1 hét a válasz...
kurv@ nagy forgalmat csinálsz a számládon,és írsz nekik:-)
Mármint én egy Erste fiókban.
Hogyan tudom akkor csökkenteni 0,3-ra?
Viszont, ha közvetlenül az ersténél kötötted akkor 0.45% - sajnos én is ezzel szívtam meg...
Én is Erstézek, elfelejtettem beírni, de rögtön arra adtad a választ, köszi.
nekem ersténél 0.3% talán van ahol mindkét oldalra 0.15%
Ach, köszi, így emlékeztem, de hirtelen nem tudtam mi van, belegabalyodtam mint cica a gombolyagba és eddig nem figyeltem csak az egyikkel számoltam, de rádöbbentem, ha mindkettőt számolják, akkor a stratégiámon változtatni kell, mert elszabadul a brokidíj.
ersténél csak a magasabbat,de van brokicég ahol mindkét oldalt számolják,