Ja. Ha meg odaérünk az időponthoz, akkor hirtelen halaszthatalan bármicvód lesz.. :-)
Ja. Ha meg odaérünk az időponthoz, akkor hirtelen halaszthatalan bármicvód lesz.. :-)
Ha ez komoly, akkor nekem 100% a 11.17!!!
11.17 nekem, köszi :)
jó szórakozást, pacsi nektek :) nekem nem jó, mert külföldön leszek
11-e lesz, jovő héten írom a programot!
A zasszony meglepett csak úgy.. lehet, h yo vagyok az ágyban. :-)

Részemről ok, de akkor Kerinek kéne lefixálnia..
tulképp most itt addig ment a huzavona:)
hogy nekem már csak a aug.11 a jo:)
Kerinek meg az nem jó, úgyhogy le vagy sajnálva, nélküled iszunk.. :-)
Srácok! Nekem max szeptember jó, egy szabad hétvégém sincs már!!! Nagyon sajnálom, de szombaton tuti nem érek haza :(
És jó gondosan csomagolja be, hogy nehogy összeütődjön a Metaxás üveggel, és széttörjenek :))
Rigónak csak akkor bocsátunk meg, ha hoz görögből Mavrodphne ÉDES bort. :-)
Akkor legyen 11? Nekem megfelel ha Rigónak jobb, legyen.
Herceg,Fornit,Te,Én... azt hiszem ennyien maradtunk Aug.4re,eddig.
+ helyiek.
nagyon többen nem ugráltak.
Joepapa nemtom.
Felőlem Aug.11 is lehet aztán nemtom még.....ott mennyi ember jön össze.
Akkor sztem az a 7vége bukta.. De mintha Keri azt írta volna, h neki a következő is jó még.
Srácok! Mélységes elnézéseteket kérem,de a csapatom akikkel GörögO-ban vagyunk,egy nappal később indul haza,mint ahogyan dzámoltam :(...így nekem sem jó az aug 4!!!
Sztem csak fél, h leitatjuk. :-)
Voltam idén is Badacsonyban. borfeszten. Családdal, 2 gyerekkel, lakókocsival, stb, úgyhogy ivászat nem volt, viszont olyan kva finom mustot árultak az egyik borászatnál palackozva, h hogy most is nyalogatom a számat. Meg is kérték az árát az igaz, de felső kategóriás cucc. Úgyhogy Keri, ha vmi ilyesmi lenne, azt is megkostolnám.. :-)
Waszival összefutottam véletlenül,neki nem jo a 4,de egész augusztusa foglalt,igy sorry ,de nem tud jönni.
Hivta Rigót,de Ő meg nem vette fel.:)