Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

A fityesz 3 legjobb lépé…

#825180 walex Előzmény: #825166

A fityesz 3 legjobb lépése közül egyik a kerítés megépítése. Ezeknek beszélhetsz, lepereg róluk. Ha annyira vàgynak ràjuk, fogadják be a házaikba.

Orbán kerítése, sokkal i…

#825179 Boby. Előzmény: #825178

Orbán kerítése, sokkal inkább húz elválasztó vonalat magyar és magyar közé,mint bevándorló és magyar közé.

Nem a kerítést támadja, …

#825178 Boby. Előzmény: #825175

Nem a kerítést támadja, hanem Orbán bűvész mutatványát a kerítéssel....,aminek a megépítése nem a migrincsek megállítását célozta, hanem a magyar emberek hergelését,a közélet tematizálását!Ami láthatólag műxik is szépen.

há hogyne lenne baromság…

#825175 Koffein Előzmény: #825170

há hogyne lenne baromság, minden baromság, ami egy libsi pc komfortzónáját megsérti :)

"spanyolok pedig küzdhetnek azzal a "libsi hülyeséggel" hogy amióta felépült a kerítésük, egyre több migri jön"

azon gondolkodj el, hogy hányan jönnének, ha nem volna kerítés ;)

támadjátok a kerítést? de miért nem támadjátok pl franciaországot? a multikat? miért nem jártok utána, hogy afrika miért nem tud fejlődni? miért nem azt látom, hogy azt támadjátok akik tehetnek az ottani körülményekért?

tudom, tudom, könnyebb egy kerítést támadni... :))

"ha sehol nincs kerítés,…

#825170 tozsdenyul Előzmény: #825166

"ha sehol nincs kerítés, akkor naponta több százezer migri jönne eu-ba minden irányból"

Nagy baromság, hiába ismétled, az marad. De gratulálok hozzá, teljesítményként azért értékelhetö a mértéke:)

A spanyolok pedig küzdhetnek azzal a "libsi hülyeséggel" hogy amióta felépült a kerítésük, egyre több migri jön. Nem érdekes, ne gondolkozz el rajta :)

A többi számba adott kitalációd meg reakcióra sem érdemes. Egyszerübb számodra, mint érvelni.

Miért írsz?

mi célod?

Vitázni nem akarsz, érvek nem érdekelnek, a másik véleménye nem érdekel, úgy is megmondod te, hogy mi az, de legalább személyeskedsz.

Mert érted, ha valami okosat mondtál volna mindeközben...

De hogy legyen valamit hazavinni:

A kerítéssel jól elvagytok, libsiztek szép nagyokat, miközben szépen lenullázták a hadsereget, rendvédelmet a szemetek elött és még csak fel sem tünik. Jól megvédve titeket majd a migránsinváziótól.

Viszontszemélyeskedve: ne hari, de ilyen marha kevés van

Egyébként érdekes, sokái…

#825167 TrendMan Előzmény: #825166

Egyébként érdekes, sokáig én is azt hittem, hogy liberális gondolkodású vagyok.

Ezekben a dolgokban viszont annyira egyértelmű a kerítés szükségessége, nehéz felfogni, hogy más ezt nem érti.

Ez lehet amolyan kognitív disszonancia dolog is: Túl sokat érvelt már ellene, most már csak azért sem adja alább.

látod, ez a probléma a l…

#825166 Koffein Előzmény: #825156

látod, ez a probléma a libsi agyúakkal. vagy van kerítés, vagy nincs, de tanulni nem tanulnak belőle, csak fossák a szót. nem csak te, hanem az összes :)

abba nem gondolsz bele, hogy ha sehol nincs kerítés, akkor naponta több százezer migri jönne eu-ba minden irányból. de tudjuk, akkor se jönne senki, mert hát nem látná senki, akkor se, ha több ezren vonulnának :)

azt írod, hogy nem is kell kerítés, mert 600an mentek keresztül, de hogy mentek keresztül? csöngettek? kopogtak? egy nagy lóf@xt

erőszakkal jöttek, "az Europapress hírügynökség szerint rendkívül erőszakos akcióban. A csendőrség közleményében beszámolt róla, hogy a határsértők házi készítésű fegyverekkel igyekeztek megakadályozni a hatóságok közbelépését; például oltott mésszel, széklettel megtöltött műanyag palackokat dobáltak feléjük, és átalakított spray-t használtak "lángszóróként"."

Szóval, ha te így mennél neki pl az egyesült államok határőrének, ami a reklám szerint, a szabadság földje, ott helybe lelőne. De ha csak 30 évet megyünk vissza a múltba, lehet, hogy a magyar határnál is élesítették volna a kalasnyikovot.

De tudjuk, nem vonatkoztattok el, csak kinyilatkoztatás van, bele se gondoltok, csak fossátok a szót, hogy nem kell kerítés, sem ide, sem máshova. Álljon inkább 10 méterenként egy határőr. Amikor jönnek a megfáradt migrik, adjanak a kezükbe jégbehűtőt pezsgőt, meg hajbókolva kérdezzék meg, hogy milyen nevet szeretnének, születési adatot, nem kell az eredeti, ha 80éves az se baj, papíron lehet 20is, majd nyomják kezükbe a friss papírokat, és egy beutalót gyógyfürdőbe, mert hát elfáradtak a hosszú út során. a gyógyfürdőből végezvén, a recepciós átadja az migri által megálmodott országba a névre íratott kecót, illetve az új munkahelyét ahol örömmel fogadják. Ha meg nincs elegendő munkahely, lakás, akkor rúgják ki a bennszülötteket, hisz ha megtettek egy ekkora utat, akkor előnyt élveznek, az itt élőkkel szembe... a kirúgott bennszülöttek, meg menjenek afrikába, hisz így a korrekt úgy-e? :D

Csak nem akarják elnyújt…

#825164 banyaiz Előzmény: #825156

Csak nem akarják elnyújtani 2022-ig ezt a nemzettel való kommunikáció = egyenlő gonosz migrántok akciót. :)

Csak és kizárólag ez és semmi más amin hangsúly lenne .

Ehhez képest még egy Trump féle megközelítése a politikának is egy bonyolult valami. :) Legalább keveri az oroszokat , az eu-val, vagy a nőügyekkel. Kis színes hírek. Nem lehet ráfogni az analfabéta szintnél nagyon feljebb tette volna a lécet, de legalább valami változatosságot visz a témákba. :) Mint egy Mónika showban, ott is legalább a témák és a szereplők cserélődtek . Ha már ezt a receptet követi.

Szóval igazán az foglalkoztat hány évig lehet ezt így csinálni ennyire erre a témára tenni a hangsúlyt mint politikai üzenet. Eddig kb 4,5 év. Már a gonosz bankot megdöntötte pedig az se volt egy népünnepély finoman szólva.

De nem is 4,5 év hanem "csak" 3-3,5 év. :) Mert 2015-ben kezdődött . Akkor jött a kerítés építés és a többi kampány. Hát akkor ez karcsú még. Még talán a gonosz bank kampány alatt van időben. Többnek tűnt nekem. :)

2sványosban is ez a téma…

#825163 banyaiz Előzmény: #825156

2sványosban is ez a téma ahogy nézem a mai híreket. Mármint a gonosz migrántok megvédés kerítés stb. Nehéz a drogról lejönni azonnal , fokozatosság kell. :)

De lassan ki kellene jönni ebből a nemzetnek, és ebben példát vezetői tudnának mutatni. Valami újabb harcot , vagy még jobb békés építkezést összehozni érdemi kérdésekben találni.

Mert oké, hogy 2Rule és gonosz migrántok de valamit alkotni kellene mert ez eléggé 22-es csapdájának tűnik.

Kíváncsi vagyok nagyon mikor jönnek le végre erről a témáról, Mikor engedik el ezt a politikailag nagyon hálás történetet. Súlypontilag valami érdemin legyen a hangsúly. Mikor sikerül ezt összehozni, hány év kell hozzá :) A gonosz bank 4 év volt. A gonosz migráns már tart az 5 év felé. Lassan lassan a nemzet vezetőinek a migráns tébolyból magukhoz kellene térniük. Ebből a delíriumból , hogy a világ = gonosz migrántok. :) Kemény drog de ki kell valahogy jönni belőle fokozatosan.

Nézem 2sványost volt valami kulturális vita. Hát meg kell mondjam elképesztő volt a szintje. De legalább valami vita bontakozott ki ahol ilyen dolgok elhangzottak, hogy nem a politikai beütése a kultúrának hanem egyáltalán maga a kultúra , az irodalom stb hová tart , és mi ennek a jövője .

Vagy pl egy Varga Misi pakkot kapott és arról beszélt mi a versenyképességi lemaradásunk.

Valami talán megmozdult, nagyon 2Rule, és 2sványos a szint még de valami talán mocorog abban, hogy a súlypontot valahová át kellene tenni a gonosz migránt műfajról .

Legalábbis ilyesmit akarnék belelátni. Nehéz küzdelem.

rossz helyzet? de hat ot…

#825156 tozsdenyul Előzmény: #825136

rossz helyzet? de hat ott a kerites :)

hatarvedelemrol volt eddig szo, nem legtervedelemrol...

a gripen a hatarvedelemben meg a keritesnel is rosszabb megoldas lesz

no meg, egyebkent is az rohadt szocik, tehat nem szamit, a nemzetiek vedenek minket, a szocik mindent elkurtak, nehogy mar nekik koszonhessuk hogy nem is olyan szar a helyzet 20 ev mulva se

mondjuk azért nem olyan …

#825136 Spade Előzmény: #825133

mondjuk azért nem olyan rossz a helyzet mert ha már szlovénok, a magyar gripenek védik a szlovén légteret és néha a baltikat is és gondolom a horvátot is ha nagy szükség lenne rá

ha már a szlovénokat eml…

#825133 tozsdenyul

ha már a szlovénokat emlegetem. Pont 7 ezer honvédjük van nekik is.

5-öd területre és 5-öd lakosságra. Nem is kellett nekik kerítés.

Nekik van helyette 80 tankjuk...

nemzeti országvédö mentö…

#825132 tozsdenyul Előzmény: #825130

nemzeti országvédö mentö kormány , európa bástyája, 7000 honvéddal, 0 tankkal, harcban a világgal.

Vicces.

De oké, van kerítés 100 km-en :)

Na jó, részemröl uff :)

dehogynem találták ki jo…

#825130 tozsdenyul Előzmény: #825125

dehogynem találták ki jobbat. Úgy hívják honvédség, határörség, rendörség.

Ezeket mindet leépítette a fidesz, most van összesen 7000 mozgósítható honvéd.

Felhúztak egy kerítést, amivel téged is megetettek, hogy az jó, és nincs jobb.

De ha azt mondom (3 éve) hogy nem megoldás, akkor lehülyéztek sorban.

Holott a spanyoloknál az élet engem igazolt, a szlovéneknél (dánoknál is) az élet engem igazolt (van jobb) .

Fogalmam sincs, ti ép ésszel hogy gondoljátok, hogy a kerítés jó lesz ember nélkül egy keskeny 100km-es szakaszán Magyarországnak? Amikor a spanyol, teljes hosszában lezárt, komolyabb kerítéssel, és emberrel védett szakasz sem elég jó?

De legyetek csak elégedettek, hogy miközben Soros, addig már se katona nincs, se rendör, és még be is engedtünk önként százezrével illegálisokat, jöhet a fuj gyurcsány, de kurva nagyot fogtok nézni ha egyszer tényleg jönnének migrik, hogy mennyire jó megoldás lesz a kerítés.

Úgy lesz az ország is megvédve, mint a manyup. De nincs alternatíva :)

Ja és természetesen értelmes vitát nyomjatok továbbra is, aki nem ért egyet, az biztosan 25 millió migrit akart betelepíteni.

Ami spade részéröl mondjuk külön pofátlan, egyrészt mert addig 5x kérdés már ki hangsúlyozottan, másrészt az ö kis nemzeti zsenipalántái voltak be ténylegesen 100 ezernyi oroszt állampolgárnak az országba.

Ami hát azért mégiscsak kurvaéletbe!

Kerítésen röhögcséltek, közben meg palira vagytok véve.

De mindegy, végülis csak a hazárul van szó...

re

#825128 Spade Előzmény: #825121

jó helyen sztem érdemes, nem fog lejjebb menni hiába várja topkaiser lefele..

Bp-en még innen duplázódni fog a zidegenforgalom rengeteg új dolgot látványosságot építenek köztük a a repteret elérő metro v vonat vagy ilyesmit sztem arra várnak h az eu támogassa valamivel...de vidéken is sok jó hely van ny Mo vagy szeged lehet EU kutató város vagy paks szekszárd Miskolcra Debrecenbe nyirségbe Egerbe rengeteg ipar települ éppen Zalaegerszeg önvezető autó kisérleti telep Kecskemét tatabánya esztergom auto ipar stb....

A kivándorlás lassul, a hazajövetel gyorsul sztem a brexit miatt is de mind1 is mert akik hazajönnek általában van összerakott pénzük akik meg kimennek csórók általában tehát továbbra is marad a fizetőképes kereslet

re

#825126 Spade Előzmény: #825125

hogy a csudába ne lenne jobb módszer, pl a szaudiak vagy a zöböl mentiek, ha átlépi a user a határt és észreveszik akkor puff lelövik vagy elkapják és addig verik amíg van foga utána beássák a sivatagi homokba h csak a feje látszik ki azán nem próbálkozik többet meg a társai se

Nekem sem szimpatikus me…

#825125 TrendMan Előzmény: #825123

Nekem sem szimpatikus megoldás, de nem találtak még ki jobbat.

Te arra az ötvenes nőre emlékeztetsz, akit a Híradóban mutattak egy csőtörés tudósításában.

Az egész út járhatatlan volt, középen egy 5 m átmérőjű gödör, megtelt vízzel.

A nő arra hajtott egy kis Polskival.

Szemüveg, dauerolt haj, tipikus könyvelő nő, akivel még soha semmi váratlan dolog nem történt.

Messziről integettek neki, hogy arra ne hajtson tovább.

Persze mi az neki, továbbhajtott, gyakorlati érzék = 0

És még önfejű is.

Bele a gödörbe, a gödör közepén ébredt rá, hogy valami most mintha másképp lenne, mint szokott lenni vala.

Kimászik az autóból, elnyelte a víz.

Úgy kellett kimenteni, a város közepén.