Ennek ellenére nagyon határozottan írod a 11.600-at.
:D Ez jó, de nem az a jellemző rám, hogy általában mellé nyúlok :P Hibázni szoktam, ahogy te is. Én egyszerűen nem látom bele a 13000-et, maximum a zászló oly mértékű elhúzásával. Hozzáteszem MÉG nincs shortom. Pontosan óvatosságból nincs, mint írtam, nézek ki a fejemből. Nem KB vagyok, ne tévesz össze vele ha kérhetem :P :D
Mellesleg a dax egy tökön szúrt erőtlen xar. Napközben nem megy semmit, amcsik ha emelkednek, akkor van egy rés fel, aztán borítják is vissza. Ezért írom, hogy lekereskedhetetlen számomra. Kicsit valószínűleg nagyobb pozíciókkal kóperálok mint te.... Nehogy bejöjjön amit vársz csak éppen longba legyél - a nagy beesés résedre gondolok. Bár 1-2 darabos pozival 1000 pont se lehet nagy fájdalom, pláne ha mellette majd rátudsz nyitni két háromszor annyit. Na mindegy, kíváncsi leszek rá. Pláne arra mikor azt írod be, hogy na most tolom bele a szomszéd házát is a longba.... Volt egy ilyen várakozásod is
folytatódhat az intenzív esés??? https://invst.ly/7z5dh
Zászlónak sem gyenge 11600 körüli célárral... https://invst.ly/7z640
Nem értem hogy lehet itt 13000-es emelkedés, de az eilotthoz sose értettem.
-------------------------------------------------------
Sziasztok!
0lvasó legalább következetes!
Nem jön be neki, de kitart mellette.
Július 11.-én is már elindultunk 11.600 irányába, csak kisiklott a DAX és 12.800 felé tartott.
Azt várom, hogy mikor vált és bejelenti, hogy új ATH, na akkor shortolom be, de nagyon!
Itt lehet követni a július 11. -e utáni mozgást.
Ha annyira jön be a mostani elképzelésed, mint július 11.-én, akkor tényleg lehet 13.000
mesélj mit látsz, mert én semmit :) Csak nézek ki a fejemből, nekem ez eléggé összevissza mozgás most. Persze kis pozival tág stoppal bele lehet ülni, vagy folyamatosan a gép előtt ülve vadászni a 30-50 pontokat, mert ez a 80 pontos gyertya sem mindennapos...
Ha a 12600 elesik rendesen, akkor szerintem indulhat a zászlóból az esés: https://invst.ly/82t5s
Más tippem nincs, továbbra sem látom az okot a 13000 környéki emelkedésre.
Reccs... rés betöltve: https://invst.ly/82vxz Ha ezzel nem elégszik meg akkor jöhet a béka segge... Zászlóból célár kb 11500 https://invst.ly/82v-4
Nem aljas volt az a gyertya, hanem egy szép kitörés volt!
Én benne voltam :) Jólesett , és már rajzolódik is a következő alakzat ...:)
Azt a gyertyát én is láttam, tényleg aljas volt.
Pontban 10.30-kor.
És a beszerzési menedzser index már korábban kijött.
A prompt órás Ichimoku Kijun kb. 12700-nál van. A futures-t célszerű figyelembe venni?
Köszönöm. Én is ezt a tartomány Fibo-ztam be, csak nem a futures-ben és 1H-n, ezért nekem valamivel más szintek jöttek ki.
-------------------------------------------------
12.651, de komoly esély lehet, hogy leviszik az 50%-os fibora 12.615 környékére.
Igen, látom, de ahhoz egy Brexit pánik kellett
---------------------------------------------------------
Nem értem!
Berxit pánik egy nap??
Kiléptek az angolok? Kiléptek!
Egy nap és megbarátkoztak a gondolattal?
Nem csak egy ok volt, hogy a nagyok elvegyék a kicsik longjait és beugrasszák őket shortba?
Ugyan ez volt Trumpnál is!
Ha Trump nyer világvége.
Mindenki eldobta a longját és shortba ült.
A nagyok meg köszönik és jól vannak. Azóta is emelkedünk!
Igen, látom, de ahhoz egy Brexit pánik kellett (lehet, hogy nemsokára megint valami hasonló következik, ami a 12000 alá történő esést majd kiváltja).
Hol látnál a mai nap után még egy jó long beszállót, ha már a legutóbbi 12500 alatti, körüli belépés kimaradt? Itt most 12660 körül vagy holnap még kissé lejjebb visszatesztelhet?
Van a szakirodalomban egy AB=CD. Az SP most megcsinálhatná.
Váratlan emelkedést produkálna, mert a célára: 2.892 lenne.
Ha bejönne, akkor a DAX is simán mehetne 13.000 fölé.
-------------------------------------------------------
Ha, ez bejönne, akkor visszavonulok. Ebben az esetben a csúcson kell abba hagyni.
Ezen még én is csodálkoznék, ha elérnénk a célárat!
Jelenleg itt tartunk!
---------------------------------------------------------------
Július 11.-hez képest július 24-én itt tartunk!
Ez a mai 80 pontos 1 perces gyertya pl. azért elég aljas volt
--------------------------------------------------------------------------------
Aljas???? Nézd meg a nyílnál! 2016-ban 10.149-ről egy nap alatt estünk 9.226-ra.
Most is tudnak kreálni egy rossz hírt, amit, ha megnézed nem is volt rossz hír, mert onnan emelkedtünk ezerrel!
Tudom, hogy régebben betetted, különböző verziókban is. De elég kacskaringós az odavezető út. Ez a mai 80 pontos 1 perces gyertya pl. azért elég aljas volt (már csak azért is, mert pl. a német elemzők is 12600-12640-ről meglehetősen lefelé várták).
Most én is megnéztem néhány külföldi elemzőt. Kíváncsi voltam, hogy valaki osztja-e ezt az elképzelést.
Úgy látom lefelé várják.
Szerintem és én erre számítok, hogy lesz egy felhúzás.
12.855 vagy 12.963 és titkon reménykedem a 13.112-ben.
De most éppen mit művel a DAX?
-------------------------------------
Szerintem augusztus végéig akarják megcsinálni a fel és majd a lefelé irányt.
Ráadásul a lefelé irány gyors lehet és ijesztő.
Sok még az idő, de lehet, hogy valakinél elszakad a cérna és felgyorsítják a folyamatot.
Természetesen ez attól is függ, hogy a nagyoknak sikerült-e már a jó irányba állniuk. (shortok zárása és longok nyitása.)
Továbbá nem tudom én sem, hogy mit hoz az augusztus eleje, hogy csökkentik a tőkeáttétet.