1. Hát, sokatmondó de tényleg jobb volt gyurcsány idején
2. én nem szavaztam sosem gyurcsányra, míg te megszavaztad az egyetlen pártot, akinek nem volt eü programja sem, ellenben tudjuk , hogy azemútnyócévben már elkúrta és nem tett semmi hasznosat
1. Hát, sokatmondó de tényleg jobb volt gyurcsány idején
2. én nem szavaztam sosem gyurcsányra, míg te megszavaztad az egyetlen pártot, akinek nem volt eü programja sem, ellenben tudjuk , hogy azemútnyócévben már elkúrta és nem tett semmi hasznosat
Ha a szoclibek kormányoznának ma is, akkor egy ilyen eset természetes lenne,de így...., hogy az elmúlt 1000 év legsikeresebbjei kormányoznak immár 8 éve!?Akik rendbetettek mindent!? Érthetetlen! Szerintem szabotázs volt!
pedig a szoclib kormányod idején ezek mind világszínvonalon működtek -amellett , hogy minden más is kiemelkedő volt és egyre közelítettük a svájci életszínvonalat.
de mi a gond, nem pont erre szavaztal?
nincs migrans, nincs egeszsegugy, nincs oktatas
tegnapi eső után elcsúszott egy robogós a házunk előtt. Egy srác kihívta a mentőket a 112-n, mert a srácnak felszakadt a térde és eltört valszeg a lábfeje/bokája.
Erre rendőrök jöttek ki helyszínelni. Kérdeztük, hogy ők minek jöttek? Erre azt mondják, hogy mert a 112-t hívtuk és ilyenkor kiküldenek mindenkit nemcsak a mentőket. Hát mondom, jó, hogy nem a tűzoltók lettek ideküldve.
Szegény srác fekve ül a járdán, szenved, jajong, a rendőrök meg még szondát is megfújatták vele (ami nem működött, még akkor sem , amikor a rendőr meg akarta mutatni neki, hogy hogy fújjon bele...) Aztán addig fújogatta a rendőr, amíg egyszer csak nem sípolt és megállapította, hogy "Negatív". Mire a balesetes srác: "no de ez az én eredményem vagy a magáé??" Ha nem sajnáltam volna ennyire a srácot, akkor beszartam volna a röhögéstől...
Egy idő után bementem, mert sokat nem tudtam tenni -vittem ki neki vizet és jeget és a rendőrök vigyáztak rá amíg megérkezett a mentő -kb. 20-30 perc múlva.
Ami azért durva, mert oké, mondtuk a telefonba, hogy lábsérülés, de azért akkor is egy balesetes személy -akinek akár lehetnek egy laikus számára ismeretlen sérülései is- nagy fájdalmak közepette fekszik a járdán ennyi ideig. És mi van, ha komolyabb baja lett volna? Vagy tél és hideg? Akkor előbb jöttek volna?
Ami vicc, hogy az amúgy sem hiányzó rendőrök - ha már ott voltak természetesen elkérték az iratokat, a robogó adásvételi szerződését stb.stb- még a beteg elszállítása után is kb 30-40 preccel még mindig ott villogtak a ház előtt.
Persze ahova meg rendőr kelllene hogy menjen (betörés, lopás , baleset) ott meg a rendőrökre kell várni órákat, amire kijönnek.,,,
Valahogy ez kvára nincs kontorolálva és irányítva, az biztos.
olvasom a holland családi vállalkozás sztoriját és az jár a fejembe, hogy hány magyar családi vállalkozás fogja megélni a 99évet?
Azt hittem, hogy az MSZP-SZDSZ-nél nincs lejjebb, de van.
Kikerült a cukik egy hangfelvétele még az elnökválasztás előttről.
www.kuruc.info/r/6/188354/
A pánikhangulat-ujságírás. Mintha 50 fok lenne árnyékban.
Ventilátor, oszt jó' van.
(idén még elő sem vettem)
https://zoom.hu/hir/2018/07/24/orban-viktor-10-har...
Erről a --> Kórházi fertőzések elleni harcról nekem is teljesen Rákosi meg Mao jut eszembe. Ők is mindig a helyzet fokozódásáról regéltek és kitűztek egy ellenségképet, aki ellen aktuálisan harcolni kell.
Harc a kapitalisták, a kulákok, a reakciósok ellen! stb
Előre!
https://mfor.hu/cikkek/makro/elengedi-a-kamara-az-...
de itt lehet olyan,hogy nem befizetni?el is engedhetik a nem fizetőknek?
Már rühellem ezt a sok léhűtőt, akiket el kell tartania az adófizetőknek az állami szférában és nemhogy csökkenne a számuk, hanem egyre több van belőlük.
Vannak olyan farsangi maszkok, ami egy bazi nagy orr-szemüveg kombináció. Szerintem Parragh úr is egy ilyet visel. Vicces fazon lehet.. :)
https://mfor.hu/cikkek/makro/tavaly-36-milliard-fo...
Ha van értelmetlen sarc, akkor ez az egyik. Sokba kerül eltartani ezt a sok léhűtőt.
Az igazi büntetés az lenne, ha Merkel Asszonnyal együtt a képen, és a megoldás: "Kopuláció" :))))