Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

a titkozatos Orbán

#824832 Euroman Előzmény: #824814

Az igazi büntetés az lenne, ha Merkel Asszonnyal együtt a képen, és a megoldás: "Kopuláció" :))))

a titkozatos Orbán

#824814 TrendMan Előzmény: #824813

Kasztráció?

Én arra gondoltam, hogy ha Merkel asszonnyal együtt látszik a képen, az is jelent valamit.

a titkozatos Orbán

#824813 Boby. Előzmény: #824812

Nem!

"Ó – nagyjából ennyi látszik a péntek délelőtt megjelent képen, amelyet saját Facebook-oldalára töltött fel a kormányfő. Talán valamilyen visszaszámlálás készülődik?"

Szerintem körülmetéltette magát Izráelban,hátha ő lesz a zsid@k királya is.A képen pedig az orlá - fityma héberül - lesz látható.

Csak kinyírták a cafeter…

#824804 walex

Csak kinyírták a cafeteriát, így mindössze a SZÉP kártya marad.

Á, biztos nincs semmi köze ahhoz, hogy így meg lesznek támogatva Lölö szálláshelyei is... Eddig is olcsóbb volt az Adria a Balaton helyett, de ezek után még inkább az lesz. Eddig is ártorzulást okozott, ezután még inkább fog, akárcsak a CSOK.

Előtte azért pofátlanul megemelték a saját fizetésüket, költségtérítésüket, albi támogatást. Igazi élősködők a komplett ellenzékkel együtt, ami meg lefeküdt nekik. Szép évek előtt állunk.

Forintban megtakarítani felesleges, mert elinflálják + gyengítik, szép kombó, mesés kilátások. A többmilliós birka csorda pedig továbbra is mondja, hogy beeee.

+ szerintem az össz fide…

#824803 banyaiz Előzmény: #824737

+ szerintem az össz fideszes szavazóból kis % lehet a szélsőjobbos. Mert az, hogy megérintette a migrációs kampány az nem egyenlő azzal, hogy ő egy elvakult szélsőjobbos kategóriába besorolható. Olyan sok lehet akit a migrációs kampány vonzott a fideszhez legutóbbi választáson. De ezek közül aki ténylegesen szélsőjobb szimpatizáns az vsz arányaiban kevés. Aki kizárólag azért szavazott a fideszre mert a szélsőjobb nézeteit viszontlátta és ennek megörült.

Rájuk eleve semmilyen hatással nincs ez az izraeli történet szerintem. Egyszerűen Vitya behülyítette őket ezzel az ősi eszközzel félelem és megvédés sztorival.

Abban a halmazban ahol n…

#824800 banyaiz Előzmény: #824737

Abban a halmazban ahol nem feltétel a megértés csak a széljobb és fidesz szimpátia együttes megléte, biztos lényegesen többen vannak. Mint abban ahol megértést is feltételként szabjuk. :)

Viszont itt a tippem az lenne a politika csak érzelmi impulzusok formájában csapódik le. Az is annyira rövid távon, hogy az egyik impulzus felülírja a másikat. Egyszerre csak egy fér el a merevlemezen .

Az az egyetlen és egyszerű ami elfér vagy a legfrissebb érzelmi hatás, vagy a legerősebb érzelmi hatás.

A legerősebb pedig most a gonosz migránsok érzelmi hatás. Sőt a legfrissebb is mert már 250 gonosz migránt 1 perces híradó stb lement a Netanjahu találkozó óta. Ami már felülírta ezen a csekély kapacitású merevlemezen a gonosz zsidó hatást. :)

Kb így tudom elképzelni . Tehát igazán ez nem váltott ki komoly frusztrációt vsz ebben a részhalmazban sem.

Viszont nemzetközileg ezzel Netanjahu kölcsönös udvarlással el lehet venni az élét pl egy gonosz Soros kampánynak . Az antiszemita vádat. Ami fontosabb mint az , hogy a tábor széljobbos részhalmazának tompa agyában 2 percig milyen érzelmeket vált ez ki. Majd felülírja a következő migránsozás ennél a csoportnál . :) Nagyjából ez a kalkuláció mögötte politikailag.

anno volt aki üldözze fl…

#824740 Koffein Előzmény: #824738

anno volt aki üldözze fletót, volt aki egybefogja a választókat... ez volt ov... ov-t jelenleg nem üldözi senki, mert az ellenzéki politikusok elhiteltelenítették magukat és mára szét is verték táborukat, amiben nem kis szerepe volt fletónak is (de ez egy másik sztori). ha megnézzük, jelenleg senki nem fogja össze azokat, akik nem fidesz szavazók... nincs egy hiteles alak, aki kiálljon és azt mondja, hogy orbán átjátszott mindent zsidóknak, putyinnak. ezt akarjátok? :) ha manapság fletó mondja ezt, akkor elmosolyodik az ember és legyint, jó van feri, igyál még egy whiskyt... :)

Szerintem azért nem frus…

#824739 Koffein Előzmény: #824734

Szerintem azért nem frusztrálja őket, mert a pillanatba élnek. A múltat nem feltétlenül vizsgálják...

Arról nem beszélve, ha e…

#824738 Boby. Előzmény: #824737

Arról nem beszélve, ha egy ilyen aktusban Fletó vett volna részt....,milyen huhogás lenne, hogy átjátszotta a földet, meg a vízünket a zsid@knak.

Azért egy mélymagyar és…

#824737 Boby. Előzmény: #824736

Azért egy mélymagyar és egy izraeli alfahím, publikus orális aktusát nem kell megérteni, elég látni!

Szerintem az egy nagyon …

#824736 banyaiz Előzmény: #824734

Szerintem az egy nagyon kis halmaz lehet aki egyszerre teljesíti azokat a kritériumokat : elvakult szélsőjobboldali, fidesz szavazó, érti mi miért történik egy egy politikai kampányban.

Két focicsapat nem biztos kijönne azokból akik mindhárom feltételnek megfelelnek. :)

Így különösebb aggodalomra nincs ezzel oka Viktornak vsz.

És azért, itt már olyan …

#824735 Boby. Előzmény: #824734

És azért, itt már olyan dolgok hangzanak el, amit zsigerből el kellene utasítaniuk.

Én értem, hogy te érted,…

#824734 Boby. Előzmény: #824732

Én értem, hogy te érted, hogy mi történik!A kérdésem leginkább a fideszt pártolókhoz szólt. Ha mi értjük, hogy mi történik, akkor felteszem ők is.De vajon nem frusztrálja ez őket?! Azért azt már megbeszéltük régebben, hogy a fideszesek egy része szélsőjobboldali.

Ennél rövidebben ismét n…

#824732 banyaiz Előzmény: #824707

Ennél rövidebben ismét nem tudtam írni. :)

Írhattam volna azt is , hogy az élet nagy erdejében két politikus érdekei , rövid távú érdekei egybeesnek bizonyos kérdésekben.

Konkrétan most éppen a nyilvánvaló elmondásában, hogy igaz úgy tűnhet mintha Mo-n náci beütésű kampányok zajlanának. De ez nem az aminek látszik mert csak egy parasztvakítás. Ezt mégsem mondhatták így kellett valami mást hadoválni az antiszemitizmus elleni közös harcról. :)

Ilyen ez a szakma akiknek éppen az érdekei azonosak egy egy pillanatban azok örvendeznek egymásnak látványos gesztusokkal . Eljusson a keményen drogozó néphez is ez a jó hír.

Megpróbálom összefoglaln…

#824731 banyaiz Előzmény: #824703

Megpróbálom összefoglalni . A cél legyen ellenség akitől megvédhet verbálisan leginkább. Tehát a potenciális ellenségek közül a legjobb az olyan aki nem üt vissza. Ez a kályha az alfája omegája sok mindennek. Nyilván ennek a politikai hasznosságát könnyű belátni.

Azt is bárki beláthatja nem könnyű feladat ilyen ellenséget találni aki kellően rémisztő de mellette fenti tulajdonságokkal rendelkezik. :)

Szerencsére sikerült erre rábukkanni a gonosz migrántok személyében. Nem véletlenül van ekkora cécó évek óta köré építve politikailag.

Mindebben Izrael szerepe annyi Netanjahuval vannak közös pontok politikailag pl a gonosz civilszervezetek, migráció , talán az illiberalizmus is , vagyis gonosz liberalizmus is . Könnyen lehetne pl egy gonosz Soros kampányt , vagy néhány fentiekből következő kampányt antiszemita, xenofób, vallási alapon kirekesztő , bőrszín alapján kirekesztő , náci stb jelzőkkel illetni.

Itt jön Izrael szerepe, és az Orbán Netanjahu közös politikai pontok szerepe. Gyakorlatilag legitimálják közösen egymást . Nem nácikról , és rasszistákról van szó, vagy antiszemitákról stb hanem olyan államférfiakról akik megvédik a nemzetet. Erről kölcsönösen biztosítják egymást. :)

Itt kapcsolódik a sztori a korábban általad említett izraeli exkémek hogyan dolgozhatnak civilszervezetek lejáratásán sztorihoz.

Nagyjából így néz ki a lényege ennek. (egyébként Izraelben is minket megelőzően , vagy nagyjából egyidőben lefutott egy ilyen gonosz Soros kampány. Ott is a civilszervezetei kontra biztonság és a többi )

és tényleg, bocsi :) hos…

#824707 Koffein Előzmény: #824705

és tényleg, bocsi :) hosszú volt az idézet, ha banyaiz mennyiségű szöveget látok átugrok a következőre :))