apa, nagykorúnál alább ne hagyd ha így lesz, mert az nekem bukóban is csak aprópénz lesz... de tudod mit, legyen igazad! Többit priviben, ha bejön! HA BEJÖN!
apa, nagykorúnál alább ne hagyd ha így lesz, mert az nekem bukóban is csak aprópénz lesz... de tudod mit, legyen igazad! Többit priviben, ha bejön! HA BEJÖN!
Jól hangzik!
De, várjuk meg mi lesz holnap!
Szerintem, ha felmegyünk 13.000 fölé, majd leesünk új mélypontra az 5/2 hullámban, akkor azt nagyon gyorsan kellene csinálnia.
Pánik felfelé, majd pánik lefelé és utána nagyon fel.
Szeretik a nagyok ezt a mozgást.
Valami hír várható, először pozitív, majd jön a cáfolat és akkor bezuhanunk.
Már az sem rossz, de most jobban örülnék egy 680-nak, főleg egy 580-nak, hogy visszaszálljak a vonatra azzal a résszel is, amit ma lezártam.
ha jól emlékszem erre írtad, hogy betolod a szomszéd házát is.... Na én ezt várom, mikor beírod, hogy betolod a szomszéd házát és lesz egy impulzív emelkedés. Kisdobos becsület szavamra írom, ha ez így lesz, én most fogadom, választhatsz egy jó bort, whiskyt, bármit, egy üveggel a vendégem vagy! (Hozzá teszem én nem bízok már új csúcsban, gyakorlatilag kizártnak tartom... )
Addig is nézelődj! Ez itt nem a reklám helye, máshonnan is nézelődhetsz! https://www.whiskynet.hu/
Na itt van:
Ma felértünk a 61.8%-os fibo-hoz (12.779)
A 78.6%-os fibo 12.963 környéke.
Korábban, ( már nem emlékszem milyen indi) a 12.950 környékét jelezte.
Durva lenne 13.100 környékéről leesne ahogy várom 11.840 irányába, de csak azért, hogy utána nagyon komoly impulzív emelkedés legyen.
Nekem most egy 13K fölötti eredmény csodálatos lenne, mondjuk már elég 13 010, bár 12980 fölött már teszek rá lefelé is egy stop-ot.
---------------------------------------------------
Ha háromszögnek, hívjuk, ha nem, akkor is megvalósulhat még az 1. és 2. hullámban látott mozgás.
Most itt tartunk:
Na most engedte az Investing a kimásolást.
Itt tartunk:
Nem semmi lenne, ha felszaladna 13.100 környékére.
Pláne, hogy mindenki longba lépne és új csúcsra játszana, pedig lehet, hogy akkor indulhatna az 5/2 "C" hulláma.
Óvatosan kell bánni, ha felszalad 13.000 fölé, mert csak látszólag csinálta meg az 5/2-t és ez lenne a nagy átverés.
Nehéz jelen pillanatban a helyzet.
Az biztos hogy 12.040 környékén vagy már talán 12.110-12.150 között érdemes longot nyitni.
12.263-nál én már nyitottam longot, de én tudom tartani, ha esetleg lemegyünk korrekció nélkül 12.040 környékére.
Csak az vállalja be, aki használ stopot, vagy tudja tartani.
--------------------------------------------------------
A 12.263-n nyitott longokat zártam 12.762-n ma.
A 12.110-en és környékén nyitott longok maradtak.
Június 28.-án 12.102 volt az alja.
Meg volt a figyelmeztetés, hogy érdemes lpngot nyitni, de akkor sokan nagy beesést és 11.000 kiütését jósolták.
Ugye magára ismer, aki a 11.000 kiütését várta?
-----------------------------------------------------------
Na, ezt nézzétek!
Amit betettem, az pontosan egy lefelé növekvő háromszög!
Pink színnel a-b-c-d-e
Nos, ebből a háromból elképzelhető, hogy elkezdhetjük az "E" pont építését felfelé.
Június 18-án tettem be, azóta már lementünk a kék "A" hullámhoz, majd most fel a kék "B+ hullámhoz tartunk.
Nem tudom betenni a jelenlegi helyzetet, mert nem engedi kimásolni az Investing. (hiba lehet a honlapon)
Sajnos a "B" hullámnak egy széles sávban lehetséges a teteje.
12.762-től, ami elég is lehetne egészen 13.100-ig is elképzelhető.
----------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
12.639-et, ha felfelé törné, akkor 12.762, majd 12.855 lehetne.
( a 13.000 fölé szúrás csak a shortok kiütését szolgálná, egyébként nem lenne rá szükség)
-------------------------------------------------------------------
Sziasztok, hazaértem!
12.762-n távollétemben záródott egy adag long.
Első célár, (amit már hosszabb ideje vártam ) teljesült.
Mai tető eddig 12.774.
Hát nem shortolódik,akkor meg 3000 spx a cél :) annyira nagy a pénz hiány 2008-óta a világba , még a longokat adják fent..Ne add fel, ta 70%-ba jó , ezek a tőke vezérek irányítják a piacot ,és a ta-t ők rajzolják a érdekeik szerint...ahogy mondtad ha nem jó a ta-k ,a lényeg hogyan védjük ki,és fordítunk ,a kereskedés technikája a kulcs
http://schrts.co/HQWfNj dax hetes, kitörhet vagy le
Én zártam egy részét, és visszavenném lejjebb, de azért maradt még.
Én azt csinálom, hogy mondjuk vettem 12 500-on, és el akarom adni 12 800-on. Mondjuk 4 db.
Ekkor ha 2-t eladsz12 700-on, akkor a másik kettőt el kell adni 12 900-on, hogy meglegyen a terv. Ha egyet visszaveszel 12 650-en, akkor már csak mittomén 12 780 a célár.
Én folyamatosan ezt csinálom, mert miért ne, mindig felfelé fog menni a piac. Persze a zárás és az újranyitás figyelmet igényel, de én most úgy gondoltam, zárom egy részét.
Szia Lenthor!
Jó, hogy ismét itt vagy, nagyon profik a beírásaid, előrejelzéseid. Nemrég írtad, hogy a DAX a 4 órás chart alapján is emelkedhet 13000 körülig. Ma a BUX fórumban is többen (többek közt Hathor is) említettek egy fülescsészét, aminek a nyakvonala kb. 12600-nál van (amit a DAX árfolyama ma átlépett). Ha az alakzat teljesül, akkor annak célára is kb. 13100 körülre jön ki.