Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Nem tudom,Vona coming ou…

#824061 Boby. Előzmény: #824057

Nem tudom,Vona coming out-ját még nem hallottam, de ez az Ungár gyerek..?!?! Nem esett messze az anyjától!Ami pedig igazán fájó volt a videóban - bár én sosem voltam lmp fan (se) -,hogy ez a bejelentés Szél és Schmuck társaságában történt,akik beleegyezően hallgattak.

Még hogy lehet más a pol…

#824040 Boby.

Még hogy lehet más a politika! Jót röhögtem!

Ravasz ez a nyúl

#824035 tozsdenyul Előzmény: #824013

ahhoz képest, hogy nem írsz, elég gyakran megismétled ezt a hibát :)

Én a magam részéröl a továbbiakban levegöbe veszlek, csak egy pillanatra tisztázom a visszatérö pofátlan hazugságodat, hogy hogy is volt ez.

Az anyámmal te kezdted, egy polvita kapcsán nem volt meglepö töled persze, de új szint volt itt. Prospero meg helyeselt, mikor rákérdeztem, hogy mer ezt így lehet?

Én meg mondtam, hogy ja ha szerinted ezt lehet, akkor a te k anyádat. Láss csodát, hirtelen elkezdett nem tecceni .

(Több fórumtárstól is jött a dologra miattad reakció erre, csak jelzem, ahogy azt is, hogy vissza is idéztem neked ezekböl mikor már korábban hazdoztál egy jót a témában)

Azért a pofátlanságnak is legyen már határa, te a folyamatos tahó stílusod , személyeskedésed, sértegetéseid miatt lettél kitiltva, ne akard már eljátszani a mimóza illemtanárt, mert ez ritka mértékben gáz.

Na, és akkor lehet továbbtakarodni , ugrasztani a népet máshol kell, föleg pofátlanul hazudozva.


Ravasz ez a nyúl

#824024 Boby. Előzmény: #824013

"A gyanukeltés ősi módszere, nagyon tehetséges és nagytudású ember, okosan befolyásol, nem csodálkoznék ha a habony féle gépezet része lenne"

Háát?!?!Nem mennék részletekbe, de ez a mondat, pont rád meg Prospira illik. Te voltál Bayer Zsóti stockland hangja,Prospi pedig a kormánypropagandáé.

Ravasz ez a nyúl

#824023 Boby. Előzmény: #824013
"Ravasz nem? nyúl volt aki Prosperót elküldte "menj anyádba" és "kussolj" ami példátlan a fórum általam ismert 8-10éves időszaában, senki nem vetemedett ilyenre."

Nem tudom, nyuszi kit küldött el az anyjába,de arra emléxem, hogy neked majd mindennapra jutott egy jó antréd, amikor valakit lemakiztál, burkoltan lezsid@ztál, leb*ziztál.Amúgy meg nem a szavak számítanak, hanem a szándék,amiért azokat a szavakat használjuk, amelyeket.Spade-el pl. kb. az időszámítás előttről ismerjük egymást a neten,elhangzik néha némi trágárság is, de tudom - tudjuk -,hogy nem bántó szándékkal.Rólad ez nem volt soha elmondható.

"Nem egyértelmű, kinek k…

#824015 Koffein Előzmény: #823978

"Nem egyértelmű, kinek kéne megérteni"

az ellenzéknek. általánosságba írtam, mert mindenki siránkozik, nem érti, de ott van, a szaki szépen elmagyarázza az általad linkelt cikkben szereplő felmérést...


Ravasz ez a nyúl

#824013 Ibiza2

Mint mondtam nem fogok ide írogatni, de ki akartam ugrasztani a nyulat a bokorból azért írtam és lám. :)

Ezt írja nyúl:

"at-hez még csak áttételesen sincs közöm , de persze a többit sem én tiltottam ki"

At-hez nem kellett az ő aknamunkája. "de persze a többit sem én tiltottam ki" persze nem mert Herceg volt, de az áttételest itt már nem tagadta. :)

"De amúgy igaz, borzasztó a fórum most, hogy arányaiban egyre több tözsdei gondolatot lehet találni, jó kis anyázásért is máshova kell menni, szomi szomi hogy mivé lesz a világ :)"

Ravasz nem? nyúl volt aki Prosperót elküldte "menj anyádba" és "kussolj" ami példátlan a fórum általam ismert 8-10éves időszaában, senki nem vetemedett ilyenre.

Tehát nem azt mondja Ibiza vagy Prosi anyázott mert azt azonnal lehet cáfolni tényekkel.

Azt a látszatot kelti mióta ezek elmentek azóta nincs anyázás, persze nincs mert Prosi nincs már itt nincs kit elküldenie az anyjába. :D bízik abban féligazságokkal új legendát alkothat az emberek sem pontosan emlékeznek.

A gyanukeltés ősi módszere, nagyon tehetséges és nagytudású ember, okosan befolyásol, nem csodálkoznék ha a habony féle gépezet része lenne de meghasonlott tudattal ennek a pótlására munkálkodik. Azt se feledjük a pártoknak van költségvetése a közösségi felületeken történő befolyásolásra. Senki nem tudja ki kicsoda.






"ezt kéne megérteni, ami…

#823978 Láma Előzmény: #823584

"ezt kéne megérteni, amit a csóka is mond... "

Nem egyértelmű, kinek kéne megérteni. Nekem, vagy a fidesz szavazónak? Ha ezt a fidesz szavazó értené, nem lenne agyhalott.

"Agyhalott, Gerinctelen szarházi, Geci "

Így halmozottan nem igaz. Az első két réteg nem fedi egymást. A harmadik a megváltozott pol. törésvonalra utal, amit már én is említettem régebben. Jobb-bal helyett fidesz-nem fidesz. A nevet Simicska adta. Ha összefoglalod a cikket és egy szóval kell jellemezni a szavazói rétegeket, tudsz jobbat?

Ibiza

#823977 Láma Előzmény: #823799

ott van a link is, ződdel kiemelve. Gondolod nem látta? Kötekedik, ahogy szokta volt.

No comment..

#823963 banyaiz Előzmény: #823834

Kettőt tudnék rajta elképzelni.

Jakuza tetkót fő motivum egy mangalica mondjuk a ponty helyett ami japcsiknál kedvelt. :) Jakuzák nem tudom mennyire használják a pontyot , japánok előszeretettel mert náluk bőség, vagy jólét vagy hasonlónak a jele. Erre a mintára egy mangalica jakuzatetkó egész hátat beborító.

Vagy ami még jobban passzolna a stílusához teljesen autentikus lenne az egész jelenséghez , olyan börtöntetkó stílus amit barkácsmódszerekkel hoztak össze annak idején a sitten. Nem tudom még divat e ez manapság is . Tudod ezek a szeretlek Rozi stb tustintával valahogy a bőr alá bejuttatva. :) Erre a koncepcióra egy mit tudom én szeretlek Soros György, vagy Inkább a halál mint a kvóta. :) Valami ilyen szintű az passzolna vsz. :)