Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ravasz ez a nyúl

Ibiza2

Mint mondtam nem fogok ide írogatni, de ki akartam ugrasztani a nyulat a bokorból azért írtam és lám. :)

Ezt írja nyúl:

"at-hez még csak áttételesen sincs közöm , de persze a többit sem én tiltottam ki"

At-hez nem kellett az ő aknamunkája. "de persze a többit sem én tiltottam ki" persze nem mert Herceg volt, de az áttételest itt már nem tagadta. :)

"De amúgy igaz, borzasztó a fórum most, hogy arányaiban egyre több tözsdei gondolatot lehet találni, jó kis anyázásért is máshova kell menni, szomi szomi hogy mivé lesz a világ :)"

Ravasz nem? nyúl volt aki Prosperót elküldte "menj anyádba" és "kussolj" ami példátlan a fórum általam ismert 8-10éves időszaában, senki nem vetemedett ilyenre.

Tehát nem azt mondja Ibiza vagy Prosi anyázott mert azt azonnal lehet cáfolni tényekkel.

Azt a látszatot kelti mióta ezek elmentek azóta nincs anyázás, persze nincs mert Prosi nincs már itt nincs kit elküldenie az anyjába. :D bízik abban féligazságokkal új legendát alkothat az emberek sem pontosan emlékeznek.

A gyanukeltés ősi módszere, nagyon tehetséges és nagytudású ember, okosan befolyásol, nem csodálkoznék ha a habony féle gépezet része lenne de meghasonlott tudattal ennek a pótlására munkálkodik. Azt se feledjük a pártoknak van költségvetése a közösségi felületeken történő befolyásolásra. Senki nem tudja ki kicsoda.