Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Matgab effekt

#823641 matgab Előzmény: #823640

phasz tele van ezzel a svájci-albán meg német török válogatottal...

Akkor már hajrá Izland, vagy Kolumbia! európai csapatok közül meg talán a szerb-horvát, kár hogy nem lehetett látni egy jó szerb-horvát meccset!

A legerősebb csapatoknak nekem jelenleg a belgák, horvátok, a és a brazilok tűnnek. De egy döntetlenekkel olaszos módon tizenegyesekkel döntőbe botladozó csapatnak jók a franciák vagy a spanyolok is.

Az uru-k a védelmük miatt fognak kiesni, a portugálok meg a franciákhoz hasonlóan próbálnak majd arra menni, hogy a CR7 betalál egy-kétszer. De sztem pont ez fogja a vesztüket okozni mert CR7 nem lesz minden meccsen kiemelkedő.

A svédek ha kiütik az albán-svájci válogatottat (mert Shaquiri tegyük hozzá tényleg nagyon jó játékos, nélkülük a svájci társaság unalmas, mint egy vasalódeszka -szülinapi ajándéknak), akkor várhatóan az angolokkal (mert Kolumbiát tartok kiveri a G2) fognak egy keményet meccselni, ahonnan lehet a svédek jutnak tovább , az esélyek ellenére.

Persze ezzel megelőlegeztem azt is, hogy az angolok a belgák mögött lesznek. Ha mégis a belgák lennének a G2, akkor ők sztem bárkit legyőznek a H csoportból, azaz már az elődöntőben találnák magukat, ahol a horvát -spanyol meccs győztesével játszanának (azaz a spanyolok megverik az oroszokat, és a horvátok a dánokat)

Azt tippelném, hogy az egyik elődöntő horvát -svéd lesz, amiből a horvátok jutnak be a döntőbe!

A másik ágon Franciao lelépi (akár két góllal) Argentínát és Portugália 11-esekkel továbbjut Uruguay-on. Kettőjük csatája ismét 11-esekkel dől el, amiből Franciao megy tovább. A dráma az lenne, ha CR7 hagyná ki a büntetőjét!

A lenti ágon pedig Brazilia ki fogja ejteni Mexikót és ha Belgium lesz a G1, akkor nagy csatában de Belgium le fogja győzni a brazilokat is. Ha Anglia lenne a G1, akkor Anglia ki fog esni a braziloktól.

Tehát a másik elődöntőben Francia- belga elődöntőt várok, amit 11-esek fognak eldönteni és lehet abban a belgák kiesnek.

A döntő Franciao. Horváto vagy ha a G2 a belga, akkor Franciao . Belgium.

Nem szeretném, de azt gondolom, hogy ezekben az esetekben a franciák a rutinjuknak köszönhetően be fogják húzni a győzelmet.

Matgab effekt

#823640 TrendMan Előzmény: #823635

Most az M4-en azt elemezték, hogy Löw miért tette vissza erre a meccsre Özilt és Khedirát, akik már az első meccsen is betliztek?

A 2. meccsen utána nem játszottak ...

Ez is egy bekkelős ellenfél volt, vajon miért tette őket vissza?

+++ Melyik volt az a német játékos, aki a VB előtt Erdogannál járt?

Akkor sokan kritizálták és utána elsírta magát?

Matgab effekt

#823635 matgab Előzmény: #823622

Az biztos Deutschland über alles! Egy baj van, hogy a német csapatban sajnos már csak nyomokban találni németet...

Szóval marad viva la Colombia!

Mexikó is versenyben még…

#823626 banyaiz Előzmény: #823591

Mexikó is versenyben még. Ilyet , néztem a svéd mex meccset gondolva németek úgyis simán nyernek ott nem lesz izgalom. Fogtam a fejem Mexikó kiesés érett, el is könyveltem már biztosan kiesnek. Erre a németek tökön lőtték magukat.

Az a szerencse nem foglalkozom sportfogadással. :) Mert Németo-Dél-K meccsen ahol a németek továbbjutása múlik rajta az soha nem jutott volna eszembe Korea győzhet. :)

Mondjuk nagyon tompák voltak a németek az összes meccsen. Mexikót gondoltam nagyon jónak az első meccsen, németek ellen ennyi helyzetet összehoztak miközben úgy tűnik a németek voltak kómában .

Következik mindez abból,…

#823621 Lenthor Előzmény: #823618

Következik mindez abból, hogy a klubcsapatokban már nem a hazai focisták a meghatározó játékosok, hanem jönnek Afrikából, Dél Amerikából, Ázsiából stb.

Azt hiszik, hogy továbbra is az élvonal elején vannak, mert a klubcsapataik jók.

Az egész csapatot ki kel…

#823616 TrendMan Előzmény: #823606

Az egész csapatot ki kellett volna hagyni.

Tipikus jeleit mutatják a felelősség eltolásának.

Nincsenek jó egyéni megoldások, csak mindent továbbtolnak.

A két gól meg tragédia, mutatja az őrült bizonytalanságot.

elég nehezen pörögnek fe…

#823605 Koffein

elég nehezen pörögnek fel ezek a németek, még a végén dél korea lealázza őket :))

Sajnálom , hogy kiesett …

#823580 banyaiz Előzmény: #823551

Sajnálom , hogy kiesett Izland , szeretem a tiki takájukat. :) 300 k a népesség és ott szorongatják Argentínát és Horvátországot, Nigériát. Nagyon komoly teljesítmény. Mintha nálunk Pécs kiállítana egy ilyen csapatot kb.

Ezek a horvátok elég veszélyesnek tűnnek . Japcsiknak én is elkezdtem szurkolni mert szimpatikus ahogy küzdenek, és egész jó focit játszanak meg is lepődtem rajtuk milyen szépen teszik a labdát.

Nem objektív ez se az a …

#823579 banyaiz Előzmény: #823505

Nem objektív ez se az a baj. Szerintem az kellene a pályán a bíró ne menjen videózni hanem szóljanak a fülére mit döntöttek a videósok. Azt pedig valahogy úgy szabályozni ami az egyik meccsen 11-es az a másikon is stb egységes legyen.

Annyit viszont segített a videózás leseket elég jól kizárja.

Ami már kezd zavaró lenni nekem a sok 11-es. Ez nem fogja jó irányba vinni így a focit mindenre fújják a tiziket. Amikor egy gól eldönt egy meccset sokszor.

ez az ember hogy lett il…

#823571 Sumér harcos Előzmény: #823562

ez az ember hogy lett ilyen.....jo mondjuk láttam már drogost közelről is,5-10év alatt sehol nincs a régi személyiség.

le van járódva rendesen.