Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Lehet, hogy ha tudnánk, …

#823445 TrendMan Előzmény: #823430

Lehet, hogy ha tudnánk, hogy hány százalékkal lesz kedvezőbb az adózás, akkor megtudnánk 'jósolni', hogy mekkora esés várható?

:-)

A dolgozók pénzt kapnak.…

#823430 Boby. Előzmény: #823429

A dolgozók pénzt kapnak.A telekom részvényeket vásárol a tőzsdén, azokat átadja az mrp szervezet részére.A kifizetés előtt meg az mrp szervezet tőzsdén kívüli ügyletben,eladja a telekomnak a részvényeket.Tudtommal,így kedvezőbb adózással tudja honorálni a dolgozókat.

Melyik ősszel? :)Már egy…

#823427 walex Előzmény: #823421

Melyik ősszel? :)

Már egy ideje indulnak, aztán mégse. Tény, hogy felpörgött a kiadott építési engedélyek száma, de ekkora freki készlet mellett szerintem csak belföldi roaminggal lehet életképes vagy saját hálózaton, de kevés (max. néhány százezer) ügyfélellel.

Főbb kérdésekben -mint o…

#823425 Boby. Előzmény: #823423

Főbb kérdésekben -mint osztalék -, úgyis a DT akarata érvényesül.Nekik pedig, szerintem kimondottan jó az alacsony részvényárfolyam.

Csak nem akarják a saját…

#823424 TrendMan Előzmény: #823423

Csak nem akarják a saját alkalmazottaikat kizsákmányolni egy folyamatosan zuhanó részvényárfolyammal?

???

:-)

Na igen, de a tőzsde elő…

#823422 TrendMan Előzmény: #823421

Na igen, de a tőzsde előre árazza be, tehát ősszel már el kellene hogy rugaszkodjon valamilyen mélypontról.

368-on vevő vagyok rá.34…

#823417 TrendMan

368-on vevő vagyok rá.

348-on meg eladó leszek:-)

EU szabályozás

#823014 Boby. Előzmény: #822232

"Sok technológiai részvény történelmi csúcsot döntött idén, miközben az

olyan tradicionálisan defenzív iparágak, mint az egészségügy, a

gyógyszergyártás, vagy a távközlés lemaradtak. Pedig ezek azok az

eszközök, amelyekben a pénzed tartani szeretnéd, ha jön a lejtmenet"
" ömlik a pénz a nagykapitalizációjú technológiai részvényekbe,..... Eközben az S&P távközlési index 11 százalékot esett"
https://www.portfolio.hu/vallalatok/csunya-vilag-j...

EU szabályozás

#822249 Kissherceg Előzmény: #822232

persze, de egyik árrés tartalma magasabb. :) Jelenleg a vezetékes telefonon keres legtöbbet MT

EU szabályozás

#822232 Boby. Előzmény: #822229

Szerintem nem lesz nagy jelentősége a döntésnek.A trend,már jó ideje az, hogy a hangalapú bevételek,az adatalapú bevételek felé tolódnak el....és ahogy előrehaladunk az időben,ez egyre inkább így lesz.A technika már ma is adott,sőt napi használatban van, amivel a határon túli hívások magas díjai kikerülhetőek.Én telkóban még egy nagyobb kitárazást várok, aztán lassan szerintem megfordul az eső trend.

EU szabályozás

#822229 Kissherceg Előzmény: #820836

Ez fájni fog a telco cégeknek...

Megállapodásra jutottak az Európai Unión belüli telefonhívások percdíjainak maximálásáról a főbb uniós intézmények, a még hivatalos elfogadásra váró egyezség értelmében 2020-tól legfeljebb 19 eurócent (nagyjából 60 forint) lesz a tagállamok közötti hívások percdíja - jelentették be szerdán Brüsszelben.

Az Európai Parlament (EP) és a tagországok kormányait tömörítő tanács tárgyalói hosszú egyeztetés után szerdán megegyeztek a távközlési szabályok módosításáról.

A megállapodás értelmében a jövőben 19 centes felső korlátja lesz az unión belüli, másik tagállamba irányuló percdíjaknak, SMS-enként pedig legfeljebb 6 eurócentet (körülbelül 20 forintot) számolhatnak majd fel a szolgáltatók.

Szakértők rámutattak, hogy bár az új szabályozás csak 2020-ban fog hatályba lépni, egyes szolgáltatók valószínűleg ezt megelőzve már korábban is eleget tehetnek majd ezen előírásoknak, ahogyan az a roamingdíjak eltörlésekor is történt.

Az új szabályokat még hivatalosan is jóvá kell majd hagynia az uniós társjogalkotó szerveknek, az EP-nek és a tanácsnak.

A BEUC európai fogyasztóvédelmi szövetség arról számolt be, hogy az EU-n belül hívások díjai jelenleg 5 és 80 eurócent között alakulnak az uniós országokban.

A kritikus hangok szerint ugyanakkor pusztán szükségtelen populista intézkedésről, politikai ködösítésről van szó, mert az emberek egy jelentős része már most is ingyenes internetes telefon- és üzenetküldő szolgáltatásokat használ.

Én kiszálltam.Esélyes, h…

#820836 TrendMan

Én kiszálltam.

Esélyes, hogy idén megnézi legalább a 380-at.

voda megvette a upc-t

#820473 Kissherceg Előzmény: #820471

céges oldalon azt látom, hogy nagyon nyomul a voda. Folyamatosan töri le a piaci árakat. Jó lesz a fogyasztóknak

voda megvette a upc-t

#820471 Koffein Előzmény: #820469

biztos, hogy tudott róla :)

https://www.hwsw.hu/hirek/58786/vodafone-liberty-g...

"A UPC Magyarország tulajdonosváltása teljesen újraoszthatja a lapokat a magyar távközlési szektorban. A cég lakossági és üzleti vezetékes ügyfeleinek száma megközelíti a 850 ezret, a UPC ügyfélbázisának mérete ezzel nagyságrendileg megegyezik a román kézben lévő DIGI-ével. A piaci erőviszonyok azonban idén jó eséllyel jelentősen változnak majd azáltal, hogy a DIGI felvásárolja az Invitel lakossági üzletágát - ezzel további mintegy 400 ezer ügyfelet bekebelezve.

A Vodafone Magyarország egyébként már önállóan, más, nagyobb helyi szereplők bevonása nélkül is megkezdte vezetékes lábának kiépítését, az így kínált szolgáltatások azonban kizárólag üzleti ügyfelek igényei szerint lettek kialakítva. A kábeltévé- és internetszolgáltatások piacán egyaránt második szereplőnek számító UPC bekebelezésével ugyanakkor merőben új helyzet állhatna elő, a mobilpiacon évekig, évtizedekig szenvedő Vodafone kombinált csomagjainak köszönhetően hirtelen a Telekom első számú, messze legfontosabb versenytársává válhatna hazánkban."