Én mindent látok a grafikonon
Kiütik a 12500-as long stoppokat vagy mi???
Én mindent látok a grafikonon
Kiütik a 12500-as long stoppokat vagy mi???
8-O Ezt tegnap fél nyolckor?
Mondjuk volt utána nálad is egy kis korrekcióra várás, ahogy elnézem nem csak nekem túl gyors... azért gondolom ebből a 150 pontos lefele résből már csak vársz te is egy emelkedést...
Trump-Kína...
Donald is shortban van ... :-)
Gyakorlatilag hír nélkül?
Vagy csak én nem látom?
12k akkor repül :) csak felmehet dax 12900-940ig ....2778 felmehet spx ,ott a döntő merre ..........hát bazze te nagyon tudsz Balázs Sz. tanfolyamára kivi voltam ,de az gagyi ..trend, super trend,elliott de ennyire nem vágta,annyi van tapasztalata és így jól kezeli a átlag felett a tőzsdét ,de gagyi a tanfolyam ,lehúzás a névvel,én többet vártam attól sokkal mit annyi pénzért amit ad pláne
-----------------------------------------------------------
Na, ezt nézzétek!
Amit betettem, az pontosan egy lefelé növekvő háromszög!
Pink színnel a-b-c-d-e
860ig megy a dax sztem fel csak
hogy a hírek nem határozzák meg
-----------------------------
Bocs elírtam.
Akkor még én is hittem a hírek piacmozgató hatásában, már csak rövid időre mozgatják meg és azt a mozgatást is a kis befektetők hatása.
Márpedig nekünk a nagyok lépéseit kellene követnünk.
Húúú régen, de haragudtam, amikor azt hallottam, hogy a hírek nem határozzák meg , hogy le, vagy felfelé megyünk.
Most már sokat tapasztaltam ezen a téren. A nagyokat nem tántorítja el a hír. Ők nyerni akarnak.
Ha longba fektettek, akkor jöhet bármilyen negatív hír. A pillanatnyi esést még további long vásárlásra fordítják.
Ha shortba fektettek, akkor jöhet bármilyen pozitív hír. A pillanatnyi emelkedést további shortnyitásra fordítják.
Mert Seehofert tudja, hogy Elliott szerint még esnie kell, ezért adott ultimátumot.
(csak vicc volt)
Egyébként - jobban belegondolva - Merkel 2 hét haladékot kapott Seehofertől.
Azaz lehet, hogy a német kormányválság épp a negyedéves zárásra eszkalálódik.
Már a negyedéves zárás sem a régi:-(
Ott a 2016 június -július hónapokban lévő 1. és 2. hullám szerepel és azért húztam oda, hogy nagyban milyen volt a gyertya szerkezete.
Ma kb a 61,8%os fibóig jöttünk vissza, holnap szerintem felnézhet 930 környékére majd onnan ismét esés... :)